31 Μαΐ 2015

Dark Blue deco!! Aίσθηση τελειότητας, Πολυτέλειας και Ρομαντισμού!!

Ο χώρος θα αποκτήσει το βαθύ μπλε του ουρανού και θα αποπνέει πολυτέλεια και αρχοντιά!! Η αλήθεια είναι πως αυτό το χρώμα δίνει μια αίσθηση τελειότητας, ομορφιάς και χλιδής!! Το σκούρο μπλε είναι ένα χρώμα......
που λίγοι τολμούν να επιλέξουν!! Παρουσιάζουμε 30 Ιδέες, που δημιουργούν ξεχωριστότητα!!
Πολλοί έχουν την εντύπωση πως το αποτέλεσμα θα κάνει τον χώρο μουντό. Και όμως!!
Μπορεί να δημιουργήσει ένα υπέροχο φόντο για κάδρα και διακοσμητικά αντικείμενα. Αναδείξτε ιδιαίτερα πάνω σ' αυτό τους σκουρόχρωμους πίνακες, τις γκραβούρες και τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, πλαισιώνοντάς τα με χρυσές κορνίζες και ανοιχτόχρωμα πασπαρτού.
Τα απλά χρώματα δημιουργούν ένα εκπληκτικό στυλ και κάνουν πιο εύκολη τη διακόσμηση ενός δωματίου. Αντίθετα, όταν έχουμε μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων τότε γίνεται αρκετά δύσκολο και πολύπλοκο να ομορφύνουμε το χώρο!!
Επιλέξτε ένα χρώμα και συνδυάστε το με αποχρώσεις του μπλε και του λευκού!! Έτσι απλά, με τρεις μόνο αποχρώσεις, μπορεί κάποιος να φτιάξει έναν καλαίσθητο χώρο. Μπορείτε ακόμη αντί του λευκού να χρησιμοποιήσετε το απαλό μπλε ή το ιώδες!!
Καθώς οι σκούροι τοίχοι, απορροφούν το φως, οι μπλε τοίχοι καθυστερούν το πρωινό σας ξύπνημα!! Ωστόσο, όλοι θέλουμε να απολαμβάνουμε το φως της ημέρας. Για αυτό έχει σημασία τα παράθυρα να βρίσκονται σε αυτά τα σημεία που κάθε ηλιαχτίδα μπορεί να εισέλθει στον χώρο!!
Όταν ο ήλιος δύει και ο φυσικός φωτισμός λιγοστεύει, χρειάζονται τα κατάλληλα φωτιστικά που θα αναδείξουν το χώρο!! Για τον γενικό φωτισμό του δωματίου χρειάζεστε κάποια φώρα στο ταβάνι έτσι ώστε να διασφαλίσετε ότι καμία γωνία του δωματίου δεν θα πάσχει από έλλειψη φωτισμού.
Στην κρεβατοκάμαρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιτραπέζια φωτιστικά ή πιο μικρά φωτιστικά πάνω στο κομοδίνο που θα σας επιτρέπουν την ανάγνωση στο κρεβάτι.
Αν επιλέξετε να βάψετε και τους τέσσερις τοίχους ενός δωματίου σκούρο μπλε, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάμπες και φωτιστικά με απαλό ροζ χρώμα για να μειώσετε και να ρυθμίσετε την επίδραση του μπλε!!
Το μυστικό για να χρησιμοποιήσετε σωστά το σκούρο μπλε είναι ο φωτισμός!!
Ένα πλεονέκτημα που διαθέτει το βαθύ μπλε είναι η ατμόσφαιρα που δημιουργείτε υπό το φως των κεριών!! Η απορρόφηση το φωτός των κεριών από τους σκούρους μπλε τοίχους από πίσω δημιουργούν μια ρομαντική και ερωτική ατμόσφαιρα.
Επίσης, χρησιμοποιώντας δύο φώτα από δύο αντίθετες πλευρές μπορείτε να μειώσετε τις σκοτεινές γωνίες σε ένα σκοτεινό φόντο.
Εάν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή κάπου συγκεκριμένα, όπως ένας πίνακας ή μια φωτογραφία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φως έμφασης, σαν ανακριτικό!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...