30 Νοε 2014

TOP 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Σα να μπήκαμε στην περίοδο των γιορτών δε νομίζετε? Σα να μύρισε Χριστούγεννα παντού! Γιορτάσαμε τους Στέλιους, τις Στέλλες, τις Κατερίνες, την Κυριακή έχουμε τον Ανδρέα και την Ανδριάννα, τα μαγαζιά έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και οδεύουμε..... προς αυτό το γιορτινό και χαρούμενο κλίμα. 
 
Εμείς είμαστε εδώ όπως κάθε εβδομάδα άλλωστε να σας δημιουργήσουμε μια ακόμη πιο όμορφη ατμόσφαιρα και να σας κρατήσουμε την καλύτερη μουσική παρέα για το Σαββατοκύριακό σας. Τα καλύτερα δέκα ξένα αλλά και Ελληνικά dance τραγούδια είναι εδώ για εσάς όπως τα επιλέγετε εσείς κάθε εβδομάδα.
Είναι κάποια νούμερο ένα που πραγματικά χαίρεσαι να τα βλέπεις και να τα ακούς. Ιδίως όταν έχεις την Jennifer Lopez και την Iggy Azalea που πραγματικά είναι εκπληκτικές σε αυτό το τραγούδι να μας λένε Booty.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Jennifer Lopez feat Iggy Azalea – Booty
2. ZHU – Faded
3. Robin Schulz feat Jasmine Thompson – Sun goes down
4. Calvin Harris feat. R3hab – Burnin’
5. Robby Rivera feat Vinny Z – The thing
6. Nikos Ganos – Walking alone (KeengBoy & Nikos Markoglou official remix)
7. Chocolate Puma & Firebeatz – I can’t understand
8. Chocolate Puma & Firebeatz – I can’t understand
9. Robby Rivera feat Vinny Z – The thing
10. Maroon 5 – Animals

Με νέο entry τους Maroon 5 και το Animals είμαστε έτοιμοι να πάμε πιο ψηλά. Εκεί που μας πάει ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς με ένα τραγούδι κομμένο και ραμμένο στο στυλ του Σάκη.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Σάκης Ρουβάς – Πιο ψηλά
2. Stan – Όταν αγαπάς
3. Vegas – Παιδιά της νύχτας
4. Κατερίνα Στικούδη – Τατουάζ
5. Γιώργος Σαμπάνης – Ποιον αγαπάς
6. Stavento feat. Βιολέττα Νταγκάλου – Για σένα που λατρεύω
7. Άννα Βίσση feat Mike – Το απόλυτο κενό (2015 version)
8. Freaky fortune – Γη και ουρανός
9. Kings – 2 Ζωές
10. Demy – Ρόδινο όνειρο
 
Με νέο entry την μπαλάντα από την Demy ρόδινο όνειρο φτάσαμε στο τέλος των TOP – 10 μας. Θα αναρωτηθείτε μια μπαλάντα σε dance chart? Και όμως μας έχετε δείξει με τα μηνύματά σας το πόσο σας αρέσει αυτό το τραγούδι για αυτό και είναι στο TOP – 10 μας. 
 
Σειρά φυσικά έχει το non – stop DJ set μας. Μπορεί να κάνουμε ένα «μικρό» ταξίδι μέχρι το Miami, Florida για τον επόμενό μας καλεσμένο γιατί εκεί γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 1977. Ένα γενέθλιο δώρο προς όλους εσάς λοιπόν. Η καταγωγή του είναι από την Ιαπωνία. 
 
Οι περισσότεροι σίγουρα καταλάβατε για ποιον μιλάμε. Ο Steven Hiroyuki Aoki είναι ένα από τα πλέον κορυφαία ονόματα της progressive house μουσικής. Πολύ καλά καταλάβατε μιλάμε για τον Steve Aoki, αυτόν τον υπερενεργητικό Ιάπωνα που μόλις τον δεις onstage καταλαβαίνεις πως ζει τι πραγματικά κάνει. 
 
Με πολλούς τίτλους στο ενεργητικό του και πολλές επιτυχίες μας χαρίζει το τελευταίο του non – stop DJ set του με τίτλο Aoki’s House 069. Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παρακάτω link να πατήσετε το κουμπάκι με το PLAY και σας προειδοποιούμε μην δυναμώσετε πολύ τα ηχεία σας γιατί όντως αυτό το set είναι πολύ δυνατό.


Ελπίζουμε να μην είχατε κανένα ατύχημα με τον ήχο σας!!! Εμείς σας προειδοποιήσαμε! Happy Birthday Steve! Κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος μας και αυτή την εβδομάδα. 
 
Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Apiko. Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μου στο facebook DJ Piko strikes back.  
Να ευχηθούμε στον Ανδρέα και στην Ανδριάννα χρόνια πολλά και φυσικά σε όσους γιορτάζουν. Μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα είναι και το πρώτο του Δεκέμβρη, του μήνα των εορτών, εμείς να σας ευχηθούμε να έχετε μία εύκολη και γρήγορη εβδομάδα. Μέχρι τότε… Keep on groovin’!!! CU!!!
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...