28 Νοε 2014

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/11

"Απαγόρεψε σε οποιαδήποτε άλλη ιδέα να σε αποσπάσει από τον στόχο"
Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.......
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις ένα μπέρδεμα που μπορεί να μη σε αφήσει να διαχωρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου. Μπορεί και να πιστεύεις ότι όλα είναι αληθινά ή ότι όλα είναι ψεύτικα από αυτά που βιώνεις και ανάλογα με τις αξίες που έχεις μέσα στο μυαλό σου θα καταφέρεις να κάνεις την διάκριση. Πάντως θα καθίσεις και λίγο μέσα στο σπίτι ή θα κοιμηθείς αρκετά γιατί θέλεις να ξεκουραστείς.
Ερωτικά: Δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις για αυτό μπορεί και να απομονωθείς για λίγο για να πάρεις αποφάσεις για το ποιο άτομο είναι αυτό που σου ταιριάζει και ποιο όχι αλλά δε θα εκφραστείς ανοικτά. Κατά κάποιο τρόπο μπορεί να θεωρηθεί η συμπεριφορά σου ελαφρώς ύπουλη ή μυστικοπαθής γιατί έχεις παράπονα και δεν τα λες αλλά περιμένεις την κατάλληλη στιγμή να δράσεις αναλόγως.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να καλύπτεις ένα πρόσωπο που δεν είναι και τόσο «εντάξει», αλλά εσύ όταν σου ζητηθεί βοήθεια πάντα δίνεις ένα χέρι άσχετα με τις συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια νιρβάνα και αυτό βοηθάει το τσιτωμένο νευρικό σου σύστημα να χαλαρώσει και να ξεπεράσεις κάποιες υπερβολικές αντιδράσεις που μπορεί να είχες από την πλευρά ατόμων που θεωρούνται φίλοι σου ή ακόμα και συγγενικά.
Ερωτικά: Βλέπεις ότι ενώ εσύ πασχίζεις, το πρόσωπο που είστε μαζί μπορεί να αδιαφορεί και να κάνει πολύ λιγότερα. Όταν όμως νιώσει ότι θα σε χάσει τότε θα δραστηριοποιηθεί και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να σε κερδίσει. Για αυτό και δεν πρέπει να θεωρείσαι δεδομένος/η για κανένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις θετική στάση απέναντι στα πράγματα και αυτό σε προδιαθέτει να κάνεις ευχάριστες σκέψεις. Αν περιμένεις μια απάντηση, σήμερα θα την πάρεις και θα σε ευχαριστήσει δεόντως.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα αλλά οι κινήσεις σου μπορεί να είναι αρκετά χαοτικές γιατί δεν θα ξέρεις τι να πιάσεις και τι να αφήσεις. Δώσε ένα μεγαλύτερο περιθώριο στον εαυτό σου για να αντιληφτείς καλύτερα τον κοινωνικό ρόλο που έχεις αναλάβει γιατί μπορεί ακόμα και να ξεγελιέσαι.
Ερωτικά: Μπορεί να κινδυνεύεις να αποκαλυφτείς και να μην ξέρεις πώς να το μαζέψεις, για αυτό καλύτερα μη δίνεις άλλες λαβές, αν τα συναισθήματα σου είναι περίπλοκα και δεν σε οδηγούν πουθενά. Πάντως μην χάνεσαι μέσα σε μια σχέση που θα σου βγάζει την επιφάνεια την λύπηση γιατί θα εξαφανίσεις τελείως τις δικές σου επιθυμίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει περίπτωση να διανύεις μια περίοδο που θα νιώσεις ότι είσαι κάπως μετέωρος/η γιατί θα γίνονται όλα όπως τα θέλεις αλλά το αποτέλεσμα που περιμένεις δεν θα είναι το ανάλογο που θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να εξετάζεις την κάθε στιγμή μήπως υπάρχει λάθος και να πάρεις και στο λαιμό σου και κάποιον άλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Φτάνεις σε μια ανώτερη εσωτερική κατάσταση και με αυτόν τον τρόπο μπορείς και συγχωρείς αλλά και να πιστέψεις στις ευνοϊκές συνθήκες που θα έρθουν. Όταν σκέφτεσαι κάτι πολύ καλό μπορεί να έρθει πιο γρήγορα. Η πίστη σου πάντως δεν σε εγκαταλείπει και αν επιμείνεις στον σκοπό σου θα δικαιωθείς.
Ερωτικά: Έχεις ευθύνες με τον/ην Παρθένο αλλά ευτυχώς δεν τις βλέπεις τόσο δύσκολες. Οπότε δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και εξελίσσεις μια κατάσταση που δεν θα είχε αίσιο τέλος αν δεν είχες εσύ αυτή την προσωπική συνείδηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα δεχτείς μια βοήθεια η οποία σίγουρα θα σε βγάλει από κάποιες κακοτοπιές. Το βλέπεις ότι είσαι κοντά να τελειώσεις κάτι που άρχισες εδώ και καιρό και τώρα το στηρίζεις με τον τρόπο σου λίγο παραπάνω γιατί το ελέγχεις καλύτερα για αυτό πιθανόν και να πάρεις χρήματα άμεσα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια αδράνεια και περιμένεις να σου δοθούν οφέλη από άλλους. Αυτό σίγουρα δεν σε βοηθάει να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Κυρίως σήμερα αξίζει να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω για να μην έχεις μετά βάρος ή ενοχές ότι τελικά δεν προσπάθησες. Αν έχεις απωθημένα με κάποιον, θα προσπαθήσεις να τα μοιραστείς με ένα έμπιστο άτομο που σίγουρα θα γνωρίζει τη θεραπεία. Τα υπαρξιακά θέματα που θα σε απασχολήσουν θα είναι η αιτία της αναγνώρισης πολλών δυνάμεων που κρύβεις μέσα σου.
Ερωτικά: Αναζητάς τον αισθησιασμό μέσα από το ρομάντζο και τις μαγευτικές συνευρέσεις. Πιθανόν ο Ιχθύς να ξέρει τι θέλει από εσένα και εσύ να μην έχεις ακόμα ξεκαθαρίσει. Για αυτό μην υποσχεθείς κάτι αν δεν είσαι έτοιμος/η για το παραπάνω.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βρεις χρήματα είτε μέσα από μια συνεργασία, είτε μέσα από μια πώληση που όμως για να πεις ότι τελείωσες και να τα πάρεις έχεις πολύ δρόμο ακόμα. Πιθανόν η υποστήριξη που θα έχεις από άτομα που έχουν πόρους να μην είναι αυτή ακριβώς που περιμένεις γιατί δεν φτάνει για να σε στηρίξει αλλά στο τέλος κάτι θα βρεθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η ευαισθησία σου θα κτυπήσει κόκκινο, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, γιατί θα καταλάβεις τόσο καλά την πλευρά και τα θέλω των άλλων ατόμων που με τον τρόπο σου θα σταθείς κοντά τους χωρίς καν να μιλήσεις.
Ερωτικά: Θέλεις την αλήθεια και όμως δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από κάποιες αντιλήψεις που δεν σε βοηθάνε να δεις και την άλλη πλευρά. Για αυτό παραμένεις κολλημένος/η και εξαρτημένος/η από φαντασίες και ονειροπολήσεις για το πώς θα επιθυμούσες να είναι το άλλο το άτομο για να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να προχωρήσεις για να κάνεις συνεργασίες αλλά ευτυχώς σε κρατάει κάτι, γιατί τα βλέπεις όλα ιδανικά και σίγουρα θα χάσεις τα αυγά και τα «πασχάλια». Πιθανόν να πρέπει να κάνεις διευκρινιστικές συζητήσεις αλλά δε θα βοηθήσουν και πολύ στο να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Ακούς πολλές δικαιολογίες κι ίσως κολλήσεις σε μια κατάσταση η οποία δεν σε αφορά άμεσα αλλά σε ενοχλεί που υπάρχουν άτομα από τον χώρο σου που δεν σου λένε την αλήθεια γιατί σου δημιουργεί ένα χάος. Αλλά λίγο να σκεφτείς το συμφέρον σου θα ξεφύγεις αμέσως.
Ερωτικά: Μπορεί να σου διαφεύγουν οι πραγματικές σου ανάγκες και κάπου να χάνεσαι μέσα σε συζητήσεις άσκοπες και άκαιρες. Αν έχεις δεύτερη σχέση καλό είναι να βάλεις ένα φρένο κυρίως αν δεν λες την αλήθεια και κρύβεις πράγματα γιατί μπορεί να γίνει κάτι και να αποκαλυφτείς, εκτός αν δεν είναι σοβαρή. Με τον Παρθένο θα προσπαθήσει να κάνεις ανακωχή.
Οικονομικά & Καριέρα: Ζητάς την τέλεια συνεργασία αλλά μάλλον δε θα την βρεις μέχρι να ξεκαθαρίσεις τα δικά σου όρια. Σε ενοχλεί η σκέψη ενός ατόμου που μπορεί να σε σαμποτάρει, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις ανακαλύψει πολλά που κάνει πίσω από την πλάτη σου αλλά πιθανόν να μην θέλεις να αντιπαρατεθείς και το ανέχεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις μια καλύτερη οπτική για τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Για αυτό κάπως χαλαρώνεις και δεν σε νοιάζει τόσο πολύ αν το σπίτι σου το έχεις αφήσει ακατάστατο γιατί νιώθεις κούραση ή εξάντληση. Μερικές φορές σου κάνει καλό όταν δεν είσαι και τόσο στην τσίτα.
Ερωτικά: Η ευαισθησία ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει σου αυξάνει την φαντασία και σε βάζει να σκεφτείς ότι θα είστε μαζί όπως ακριβώς το είχες ονειρευτεί. Για αυτό θα περάσεις καλά μαζί του γιατί και τα όνειρα βοηθάνε στο να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις από κάπου χρήματα και θα σου δοθούν, αρκεί να προσπαθήσεις περισσότερο να τα διεκδικήσεις γιατί δεν είναι όλα τόσο εύκολο όπως νομίζεις ίσως επειδή κινείσαι με άλλους ρυθμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Μην περιφρονείς και μην έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου την ευαισθησία που μπορεί να νιώθεις ή αδυναμία και να μην θέλεις να το παραδεχτείς. Όταν νιώθεις έτσι μην πιέζεις τον εαυτό σου για κάτι άλλο γιατί όσο και να επιμένεις ότι έχεις δύναμη χρειάζεται να παραδεχτείς τα κομμάτια σου που είναι έντονα συναισθηματικά.
Ερωτικά: Μπορεί να μην αντέχεις να βλέπεις το άτομο που σου αρέσει στεναχωρημένο ή ακόμα και αδικημένο από τους άλλους. Για αυτό θα προσπαθήσεις να το στηρίξεις με κάθε τρόπο για να μην χάσεις την ευκαιρία να είσαι κοντά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να υπερβάλεις για κάποια δουλειά και να μην έχεις εκτιμήσει σωστά τις προθέσεις των άλλων ατόμων για αυτό χρειάζεται να κρατάς μικρό καλάθι, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι γύρω σου όλα ηρεμούν και οι συνθήκες κάπως βελτιώνονται γιατί δεν έχεις εκείνο το τρελό άγχος που τις πιο πολλές φορές σε κατακλύζει. Οπότε με τον δικό σου τρόπο θα έχεις κάποιες εμπειρίες που θα σου δώσουν την θετική εικόνα των πραγμάτων.
Ερωτικά: Συνειδητοποιείς ότι μπορεί να μιλάς με ένα άτομο πολύ ζεστά χωρίς να το ξέρεις πολύ καλά και αυτό σου δίνει την άνεση και την οικειότητα που έχεις ανάγκη. Μην αφήνεις το παρελθόν να σε αναστατώνει. Με μια μονοκοντυλιά θα πρέπει να το διαγράψεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Λες πράγματα και ηρεμείς με τον τρόπο σου ακόμα και τους πιο εξαγριωμένους συνεργάτες σου γιατί έχεις τη δύναμη να τους πείσεις ότι όλα θα πάνε καλά. Για αυτό θα κερδίσεις με τον δικό σου τρόπο αυτά που περιμένεις να γίνουν άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχεις αφεθεί σε μια κατάσταση γιατί πιθανόν να βαριέσαι να αγωνιστείς για το δίκιο σου και μάλλον θα τα αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να παρέμβεις. Καμιά φορά μπορεί, χωρίς να το καταλάβεις, γίνονται όλα όπως τα περιμένεις.
Ερωτικά: Η σχέση με τον/ην Παρθένο μερικές φορές δεν είναι και τόσο δύσκολη όσο νομίζεις γιατί βρίσκει τρόπο και σου δίνει συναισθήματα, κυρίως όταν είναι να σε φροντίσει. Για αυτό δείξε και μια αδυναμία και μην το παίζεις παντοδύναμος/η γιατί έτσι θα πάρεις είτε από τον Καρκίνο, είτε τον Σκορπιό περισσότερα από όσα πιστεύεις γιατί θα βρουν πρόσβαση εύκολη να σε προσεγγίσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να μαζεύεις πληροφορίες που να μη σου είναι και τόσο χρήσιμες και να σπαταλιέσαι σε θέματα που τελικά δεν έχουν καμία χρησιμότητα. Ίσως να μπλέκεσαι με θέματα άλλων και χάνεις τον χρόνο σου.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους γύρω σου γιατί πιθανόν να μην έχεις πάρει 100% χαμπάρι τι συμβαίνει και προτιμάς να σκέφτεσαι μόνο τα δικά σου. Αυτό λέγεται από την μια πλευρά προστασία και από την άλλη αδιαφορία, ανάλογα πως θα το μεταφράσει ο καθένας. Αλλά εσύ που ξέρεις βαθιά τον εαυτό σου ξέρεις ότι έχεις ενδιαφέρον.
Ερωτικά: Το να σκέφτεσαι μόνο την δική σου θέση δεν σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις τι είναι ακριβώς αυτό που σου χρειάζεται. Όμως και χωρίς να το θέλεις υπάρχει μια τάση που σε σπρώχνει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, να βγεις σε μονοπάτια πιο τολμηρά και ριψοκίνδυνα αλλά ταυτόχρονα και ελεύθερα. Ο Τοξότης θα στο προσφέρει αυτό και θα σου δώσει και ένα χέρι βοηθείας για να λειτουργήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ζητήσει κάποια βοήθεια οικονομική, ίσως από μια συνεργασία που θα σου δώσει το ποσό που έχεις ανάγκη για να προχωρήσεις την υπάρχουσα δουλειά. Μην κάνεις πίσω σε καμία περίπτωση γιατί ο χρόνος σου είναι πολύ περιορισμένος και πρέπει να τον εκμεταλλευτείς σωστά. Πρόσεχε τις συναλλαγές σου και βάλε όριο σε ό, τι κάνεις.
Πηγή: astrology.gr
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...