30 Νοε 2014

5 αντρικά μυστικά που όλες οι γυναίκες πρέπει να ξέρουμε!

Μπας και σταματήσουμε τη γκρίνια! 
Μπορεί να λέμε συνήθως ότι ανάμεσα στον άντρα και τη γυναίκα, είναι ωραίο να διατηρείται το μυστήριο και η... μαγεία του αγνώστου, αλλά είναι και κάποιες φορές, που αν γνωρίζαμε και λίγα πράγματα παραπάνω, δεν θα ήταν και κακό!....

Εμείς οι γυναίκες, ως πιο αναλυτικές, υπεραναλυτικές θα λέγαμε, ψαχνόμαστε, συζητάμε, ρωτάμε, προκειμένου να μπούμε στα άδυτα του αντρικού μυαλού, που είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι αρκετά πολύπλοκο και σύνθετο! Αν νομίζατε λοιπόν, ότι οι άντρες είναι πάντα χύμα και λένε πάντα αυτό που σκέφτονται και αυτό που πιστεύουν, κάνετε τεράστιο λάθος. 

Ίσως αυτό να ισχύει στις φιλικές τους σχέσεις, αλλά σε ότι έχει να κάνει με μία γυναίκα, ίσως και τη δουλειά τους αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα, προσπαθούν να κρατούν τα προσχήματα και να δίνουν τόπο στην οργή. 

Όχι ότι θέλουν να μας κοροιδεύουν ή να μας λένε ψέματα, αλλά δεδομένου του υστερικού χαρακτήρα, που οι περισσότερες διαθέτουμε, προτιμούν απλά να κρατάνε κάποια πραγματάκια για τον εαυτό τους. Εδώ λοιπόν σας έχουμε 5 αντρικά μυστικά, που ήρθε η ώρα να μάθετε!

1. Θέλουν να τους θαυμάζεις: Μπορεί το αντρικό πρότυπο να μην είναι τόσο διαφορετικό πλέον από το γυναικείο, και μπορεί στις μέρες μας, αυτά που μας ενώνουν να είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν, αλλά ο άντρας είναι άντρας πάει και τελείωσε! Με λίγα λόγια, μπορεί να έχετε βαρεθεί να τον βλέπετε κάθε μέρα και μπορεί να ξέρετε την κάθε του κίνηση απ' έξω κι ανακατωτά, αλλά κάντε έναν κόπο και δείξτε λίγο θαυμασμό! 
Είτε για τις ικανότητές του στην οδήγηση, είτε επειδή άλλαξε με τεράστια επιτυχία μία... λάμπα, είτε γιατί τα, ανύπαρκτα, μπράτσα του με τη συγκεκριμένη μπλούζα φαίνονται απίστευτα γυμνασμένα! Χαρά δίνετε στο κάτω κάτω. Τι πειράζει που δεν είναι αλήθεια;

2. Πάντα κοιτάζουν άλλες γυναίκες: Ακόμα κι αν είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σας και ακόμα κι αν δεν έχει μάτια για καμία άλλη, και μπορεί να το εννοεί, πάντα μα πάντα θα κοιτάζει άλλες γυναίκες, και με την πρώτη ευκαιρία θα φλερτάρει κιόλας, χωρίς να είναι αναγκαίο αυτό να βγει κάπου. 
Είναι στη φύση του άντρα και εφόσον δεν μπορείτε να του βγάλετε τα μάτια, προς θεού, θα πρέπει να συμβιβαστείτε με αυτό! Μην σας πούμε ότι αν περάσει κάποια σέξι ύπαρξη και δεν γυρίσει να την κοιτάξει, θα πρέπει να αγχωθείτε κιόλας!

3. Ό, τι φοράτε, του φαίνεται ακριβώς το ίδιο: Πραγματικά μην μπείτε στον κόπο να πάρετε γνώμη σχετικά με ρούχα και αξεσουάρ από έναν άντρα, εξαιρούνται φυσικά οι ειδήμονες, διότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλετε άκρη! 
Δεν τον ενδιαφέρει ποιο φόρεμα σας πηγαίνει περισσότερο γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να καταλάβει καμία απολύτως διαφορά. Το θέμα είναι να φοράτε εσείς ό,τι θέλετε, και εκείνον να τον αφήνετε απλά... στην ησυχία του!

4. Λέει ψέματα για να διατηρήσει την ειρήνη: Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε έξαλλες με το παραμικρό. Αυτό σημαίνει, ότι οτιδήποτε κι αν κάνει, το οποίο στο δικό μας μικρόκοσμο είναι κατακριτέο, προτιμά να μην το ανακοινώσει ή κάπως να το διαστρεβλώσει! 
Δεν είναι ότι του αρέσει να λέει ψέματα, είναι ότι δεν μπορεί να αντέξει για κανένα λόγο την ακατάσχετη γκρίνια σας στη συνέχεια, και μάλιστα χωρίς ουσιαστική αιτία. Οπότε εκείνος κρύβει πράγματα, εσείς δεν τα μαθαίνετε ποτέ και όλα μέλι γάλα!

5. Θέλει να είμαστε ωραίες: Η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο και αυτό δεν αλλάζει. Όταν λοιπόν ένα ζευγάρι ρουτινιάζει, αρχίζει το... φαγητό, η φόρμα γίνεται δεύτερο δέρμα και για μακιγιάζ ούτε λόγος, η γυναίκα πάντα! 
Ενώ λοιπόν εκείνου μπορούμε να του συγχωρήσουμε την μπάκα, ή το γεγονός ότι κυκλοφορεί σαν λέτσος, για τη γυναίκα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Αν λοιπόν σας προτείνει να κάνετε μία διαιτούλα, να ξεκινήσετε γυμναστική ή να αλλάξετε κάπως τα μαλλιά σας, μην τον παρεξηγήσετε, δεν είναι ότι δεν σας θέλει πια, απλά θέλει να σας κάνει καλύτερη! Πιστέψτε μας, στο τέλος θα τον ευγνωμονείτε!  
Πηγή : queen.gr
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...