8 Μαΐ 2014

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Πρωτοβουλίας Δράσης» του Κωνσταντίνου Κουκά (Photos+Videos)

Η καρδιά της Μυκόνου δονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 7 Μαίου, στην Λάκκα – Αγιος Αθανάσιος, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της “ Πρωτοβουλία Δράσης”  του Κωνσταντίνου Κουκά, όπου......
δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από φίλους του συνδυασμού, τόσο μπροστά στο εκλογικό κέντρο αλλά και στο γύρο δρόμο.

Ο Αγιασμός του εκλογικού κέντρου τελέστηκε  από τους Αιδεσιμολογιωτάτους εφημέριους των ενοριών της πόλεως π. Βασιλείο Τζανιδάκη, π. Πέτρο Μαραγκού, π. Εμμανουήλ Γαλανάκη, π. Ιουστινιανού Ιορτάν και του Διάκονου Γεωργίου, παρουσία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Κουκά, της Δημαρχεύουσας κας Ειρήνης Γρυπάρη, των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και φίλων του συνδυασμού “Πρωτοβουλία Δράσης”.
Παρακολουθείστε Video: 
 
Μετά την καθιερωμένη τελετή του αγιασμού, ο κ. Αρχιερατικός επίτροπος Μυκόνου π.Βασίλειος Τζανιδάκης, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους αναφέρθηκε, με ευχαριστίες, στην Πρωτοβουλία και το έργο του κ. Κουκά για την καθιέρωση της 20ης Οκτωβρίου, εορτής της μνήμης του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Αρτεμίου, ως ημέρα επίσημης αργίας για την Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου, προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα των πολιτών.

Παρακαλουθείστε το βίντεο από την αναγόρευση του Αγίου Αρτεμίου Πολιούχου του νησιού και την καθιέρωση της εορτής μνήμης του ως επίσημης αργίας απο την Ελληνική Πολιτεία Π.Δ 139/2013
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με κέρασμα στους συγκεντωμένους φίλους απο μέλη του Συνδυασμού.
Παρακολουθείστε Video:
 
Η τελετή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού, στο Θεατράκι της Λάκκας, οι οποίοι δέχθηκαν το θερμό χειροκρότημα συγκεντωμένων.
(Ακολουθεί ανάρτηση αφιερωμένη στην παρουσίαση των υποψηφίων)
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...