27 Απρ 2014

Νικηφόρα πέρασε από τη Μύκονο η Δόξα Βύρωνα

Tην ήττα με 1-4 γνώρισε η ομάδα μας σήμερα με αντίπαλο τη Δόξα Βύρωνα στο γήπεδο του Κόρφου. Οι παίχτες μας μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μετά......
από εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό μακρυνό σουτ του Καρρά μόλις στο 2′. 
Δύο λεπτά αργότερα ο επόπτης δεν είδε τη μπάλα να περνάει τη γραμμή 1 μέτρο μέσα σε προβολή του ίδιου παίχτη, κάτι που παραδέχθηκαν μέχρι και οι αντίπαλοι μας.

Ισως ο αγώνας να είχε διαφορετική εξέλιξη αν δεν γίνονταν αυτό το λάθος. Στη συνέχεια η Δόξα μέσα σε πέντε λεπτά γύρισε το παιχνίδι με δύο γκολ στο 25′ και το 33′. Ετσί έκλεισε και το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ αν και χάθηκαν πολλές κλασσικές ευκαιρίες. Aντίθετα δέχθηκε άλλα δύο τέρματα. Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με την Ν.Ιωνία στις 4 Μαίου.

ΜΥΚΟΝΟΣ (Γούλας-Δάρας): Πουλάκης, Μύρτινας, Φιορεντίνος, Κουκάς, Μπαλής, Βαλαμούτης (65’ Ράγια), Λαλαής (50’ Μπάτσι), Παππάς (60’ Πανέτας), Καρράς, Κυπριτίδης, Βλαχόπουλος

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Μουκέας, Αναστασίου, Κατσούδας, Μπιρμπίλης, Ζίζηλας (72’ Μενίκου), Λέσι, Λουσαράκης, Γκουντελίτσας, Μακρής (66’ Σαλαπάτας), Τσαφταρίδης, Παπαντζήμας (60’ Κασνέτσι)
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...