28 Απρ 2014

Άνοιξη και Καλοκαίρι 2014: Οι τάσεις των print!!

Η άνοιξη μπήκε και το καλοκαίρι έρχεται με γοργούς ρυθμούς… Το χρώμα μπαίνει στη ζωή μας και τα υφάσματα γίνονται πιο ελαφρά και αεράτα!! Η άνοιξη και το καλοκαίρι 2014 υπόσχονται να είναι λαμπερά, φανταχτερά, γεμάτα με θεαματικά σχέδια τα οποία θα μας ανεβάσουν την διάθεση και θα μας κάνουν να νιώσουμε πραγματικά μοναδικές.....
Floral Print
Το floral είναι ίσως το πιο διαχρονικό από όσα μοτίβα μπορούμε να συναντήσουμε καθώς δίνει πάντοτε το παρών σε όλες τις μεγάλες κολεξιόν. Θα συναντήσουμε φέτος πανέμορφα floral – printed φορέματα σε μια τεράστια ποικιλία παραλλαγών ξεκινώντας από πολύχρωμα κολάζ λουλουδιών και φτάνοντας έως ασπρόμαυρες δημιουργίες περνώντας από abstract εκδόσεις με σουρεαλιστικές επιδράσεις οι οποίες θα μας κάνουν να νιώσουμε πως φοράμε έναν πανάκριβο πίνακα ζωγραφικής.
Polka dots (πουά)
Όλα έδειχναν πως η μόδα των πουά είχε παρέλθει αφού μέχρι πρόσφατα οι σχεδιαστές έδειχναν να έχουν εγκαταλείψει το trend αυτό, όλα δείχνουν όμως πως την φετινή άνοιξη και καλοκαίρι τα πουά θα ζήσουν την δεύτερη νεότητα τους καθώς παρουσιάστηκαν πολλά εντυπωσιακά σχέδια με πολλαπλές πουά παραλλαγές τα οποία έχουν έναν ιδιαίτερα ελκυστικό και κομψό χαρακτήρα.
Η επανάσταση των stripes
Τα stripes είναι και πάλι εδώ όπως και κάθε σεζόν άλλωστε, ωστόσο δείχνουν να εκσυγχρονίζονται και να αποδίδονται με τρόπους και συνδυασμούς που δεν είχαμε ξανά συναντήσει. Έχοντας ως κύριο στόχο τον εντυπωσιασμό οι φετινές δημιουργίες είναι γεμάτες με πληθώρα οπτικών εφέ και δείχνουν περισσότερο ανανεωμένες από ποτέ.
Ο κόσμος των abstract
Τα abstract print είναι μοντέρνα και επερχόμενα στον κόσμο της μόδας. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός τους τους επιτρέπει να μεταλλάσσονται σε μια πληθώρα μυστηριωδών και χαρισματικών σχεδίων τα οποία έχουν πάντοτε τον τρόπο να τραβούν την προσοχή στο έπακρο. Εντυπωσιακά, έντονα και λαμπερά, τα abstract ρούχα θα σας χαρίσουν καλοκαιρινά ρούχα με μοναδική προσωπικότητα και ύφος.
Text prints και doodles
Ιδιαίτερα νεανικό και φαντασμαγορικό , εμπνευσμένο από την casual και χαλαρή φιλοσοφία των σημερινών νέων το tend αυτό θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2014 καθώς αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο όλα όσα ζητάει η σύγχρονη γυναίκα για την καλοκαιρινή της ενδυμασία. Χάρη στην τεράστια ποικιλία που τα διακρίνει είναι σίγουρο πως θα βρείτε τα σχέδια που σας ταιριάζουν για όποια περίπτωση και αν τα χρειαστείτε.
Ιριδίζοντα print
Τα ιριδίζοντα print χαρακτηρίζονται από τον συνδυασμό ιδιαίτερα χαρούμενων χρωμάτων σε διάφορα ακανόνιστα σχήματα και μοτίβα. Το ιδιαίτερα παιχνιδιάρικο τους ύφος θα σας ανεβάσει την διάθεση χαρίζοντας σας ενέργεια και αισιοδοξία. Θα τα βρείτε σε διάφορα σχέδια και σχήματα και χρώματα από παστέλ έως έντονα με τεράστια δόση φαντασίας και δημιουργικότητας.
Animal print
Άλλο ένα trend που δίνει πάντοτε το παρόν σε όλες τις σεζόν και όποια και αν είναι τα trend της μόδας είναι το animal print. Κομψό και ευέλικτο το animal print βρίσκει πάντα τον δρόμο να καινοτομήσει και να μεταμορφωθεί συνεχώς καταφέρνοντας να ακολουθήσει τα χνάρια της μόδας. Γοητευτικό και διαχρονικό λοιπόν το trend αυτό θα μας συντροφεύει πάντα και εμείς θα το λατρεύουμε για πάντα.
Ethnic print
Αποτυπόνωντας με δημιουργικό τρόπο ethnic παραστάσεις που πηγάζουν από διάφορα μέρη του κόσμου συνδυαζόμενα με μοναδικό τρόπο και ιδιαίτερη ισορροπία τα ρούχα με ethnic print έχουν όλα τα απαραίτητα για να μας δώσουν μια glamour εικόνα με μυστηριώδη και φανταχτερά αποτυπώματα γεμάτα με χρωματικές εναλλαγές.
Γεμάτη με καινοτόμες ιδέες αλλά και με διαχρονικές τάσεις οι οποίες μεταλλάσσονται και αναγενιούνται, η φετινή ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή μόδα θα είναι συναρπαστική και περιπετειώδη. Ας την ακολουθήσουμε!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...