30 Απρ 2014

Ο Παπουτσάς Δαμιανός με τον Κωνσταντίνο Κουκά και την "Πρωτοβουλία Δράσης"

«Τα προβλήματα που υπάρχουν χρόνια τώρα στο νησί μας, με τη δυναμική παρουσία της Πρωτοβουλίας Δράσης, πιστεύω ότι θα αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους»
Γεννημένος στη Μπαρκιά Μυκόνου το 1958 από Μυκονιάτες γονείς, τον Μάρκο Παπουτσά και τη Μαρουλώ Γαλούνη. Παντρεμένος 33 χρόνια με την Μορφούλα Παπουτσά...... κι έχουν δυο γιους, tον Μάρκο και τον Βαγγέλη.

Η αγάπη του για την θάλασσα ήταν φανερή από μικρό παιδί.
  • Έγινε λεμβούχος και από το 1985 είναι επαγγελματίας αλιέας.
  • Από το 1994-97 διατέλεσε γραμματέας του συλλόγου επαγγελματιών αλιέων. Έκτοτε και για 17 συναπτά έτη (1997-2014) ασκεί τα καθήκοντα του Προέδρου του συλλόγου επαγγελματιών αλιέων Μυκόνου.
Υπήρξε Αντιπρόεδρος στον κυνηγετικό σύλλογο Μυκόνου για 6 έτη.
Από το 1998-2010 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής και του Λιμενικού Δημοτικού Ταμείου.

Το 2001 του απενεμήθη βραβείο τιμής ένεκεν για τη διάσωση των επιβατών « ΗΡΑ», το 2002 το βραβείο τιμής ένεκεν από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Μυκόνου στην Ναυτική Εβδομάδα 2002, το 2011 βραβείο τιμής ένεκεν για τη πολυετή προσφορά του στο Δήμο Μυκονίων ως απερχόμενος Δημοτικός Σύμβουλος και το 2012 βραβείο τιμής ένεκεν για τη πολυετή προσφορά του στο Δ.Σ. του Σωματείου Αλιέων Μυκόνου.

Σήμερα συμμετέχει ενεργά στην ομάδα αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης.


«Αποφάσισα να συμμετέχω στο συνδυασμό «Πρωτοβουλία Δράσης», γιατί θεωρώ ότι είναι η μόνη κίνηση με νέα πρόσωπα, φρέσκιες ιδέες, με συνέπεια κι ευαισθησία.

Τα προβλήματα που υπάρχουν χρόνια τώρα στο νησί μας, με τη δυναμική παρουσία της καινούριας παράταξης, πιστεύω ότι θα αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους. Γι’ αυτό στηρίζω το Κωνσταντίνο Κουκά συμμετέχω και υποστηρίζω θερμά την ομάδα που είναι η μόνη που μπορεί να κάνει την υπέρβαση στο νησί.»

Καλή επιτυχία στον Δαμιανό, Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...