27 Απρ 2014

Φορώντας τα χρώματα της άνοιξης, μας γεμίζουν ζωντάνια και αυτοπεποίθηση!!

Συνδυάστε τα χρώματα με πιο ζωντανές και τολμηρές αποχρώσεις για να αποκτήσετε την ανοιξιάτικη εμφάνιση της εποχής......

Placid Blue: H εικόνα του ήσυχου και καθαρού ουρανού ο οποίος μας γεμίζει με μια αίσθηση γαλήνης και σιγουριάς!!
Violet tulip: Το ρομαντικό και vintage αυτό χρώμα χαρακτηρίζετε απ΄την νοσταλγία καθώς και από την αισιοδοξία νέων ξεκινημάτων.
Hemlock: Το καινοτόμο αυτό πράσινο χρώμα γεμίζει τα ενδύματα μας με την ομορφιά της φύσης. Πολύ διαφορετικό από τα πράσινα που χρησιμοποιούνται τα τελευταία χρόνια από τους δημιουργούς.
Sand: Φιλικό ουδέτερο χρώμα γεμάτο αισιοδοξία. Φέρνει στον νου μας εικόνες παραλίας και ξεγνοιασιάς της καλοκαιρινής περιόδου. 
Συνδυάζετε όσο κανένα άλλο με το Hemlock για την τέλεια φυσική εμφάνιση. Με πιο φανταχτερά χρώματα απλά γοητεύει .
Cayenne: Αυτή η κόκκινη απόχρωση προσθέτει μια spicy πινελιά που δίνει ζωντάνια στα ουδέτερα χρώματα.
Συνδυάζετε με Freesia, ένα φανταχτερό κίτρινο το οποίο θα λάμψη στις φετινές ανοιξιάτικες γκαρνταρόμπες.
 Celosia Orange : Ένα αισιόδοξο και αυθόρμητο χρώμα το οποίο βρίσκει το ταίρι του στο Violet tulip μαγεύοντας τα βλέμματα όσο το ανοιξιάτικο ηλιοβασίλεμα.
Η ανοιξιάτικη παλέτα κλείνει τον κύκλο της με τον πρωταγωνιστή των ανοιξιάτικων χρωμάτων του 2014 Radiant Orchid το οποίο αποτελεί το αντίπαλο δέος του Violet tulip
καθώς και με το Dazzling Blue το οποίο προσθέτει σπίθα στο Placid Blue.
Αυτά τα ζωντανά χρώματα αποτελούν τους τέλειους συντρόφους στα χρώματα της άνοιξης του 2014 και γεμίζουν ζωντάνια και αυτοπεποίθηση όταν συνδυάζονται μεταξύ τους. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...