28 Απρ 2014

Με Δυναμική Νίκης άλλοι 15 υποψήφιοι με τον Κωνσταντίνο Κουκά και την «Πρωτοβουλία Δράσης»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυκόνου και επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Δράσης» - Μαζί για την Μύκονο, Κωνσταντίνος Κουκάς, ανακοίνωσε άλλους 15 συμπολίτες και συμπολίτισσες μας, με ιδέες και διάθεση για προσφορά, που θα.........
συμπορευθούν σε μια προσπάθεια για μια καλύτερη Μύκονο.

Βήτος Μιχαήλ
«Βλέπω να ανοίγεται στη Μύκονο μια νέα προοπτική προόδου»

Γεννημένος στην Αθήνα. Γιος του Αθανασίου και της Αγγελικής. Απόφοιτος Γυμνασίου, συνέχισε σπουδές στο Πανεπιστήμιο Λωζάννης. Γνώστης Αγγλικών, Γαλλικών, Ιταλικών.

Θητεία στο Ναυτικό. Εργάστηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία ως προϊστάμενος τού τμήματος εξυπηρέτησης επιβατών και VIP. Στενός φίλος τού αείμνηστου Αλέξανδρου Ωνάση συνεχίζει την πορεία του εργαζόμενος στη Ναυτιλιακή

Εταιρεία OLYMPIC MARITIME στο Μόντε Κάρλο. Οι επαφές του με διεθνείς προσωπικότητες διευρύνονται μέχρι πού συνοδεύει τον Αριστοτέλη Ωνάση στην Ανδραβίδα να παραλάβουν την μέλλουσα σύζυγό του Jackie Kennedy.

Αλλάζει πορεία και συνεχίζει την καριέρα του στο χώρο της μόδας. Ανοίγει την boutique PIERRE CARDIN στην Αθήνα και στα μέσα της δεκαετίας τού ’70 φεύγει για την Αγγλία όπου ασχολείται με το χώρο της τέχνης. Παντρεύεται μετά από λίγα χρόνια και αποκτά δύο κόρες.

Το 1991 έχει επιθυμήσει την Ελλάδα, επιστρέφει και εγκαθίσταται στη Μύκονο .

Συνεχίζει με την οικογένειά του να εργάζεται στο χώρο της μόδας, της κατασκευής και συγχρόνως ανοίγει επιχείρηση επίπλων και διακόσμησης πού συνεχίζει ως τώρα.

“Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Κωνσταντίνου Κουκά με κάνει περήφανο γιατί βλέπω να ανοίγεται στη Μύκονο μια νέα προοπτική προόδου, για να έχει τη θέση που της αξίζει στο διεθνές τουριστικό στερέωμα”

Γκέλος Α. Νικόλας
“Η υπέρβαση της κοινωνίας μας σε μια πολύ δύσκολη περίοδο οφείλει τώρα να καταγραφεί, ούτως ώστε με προσπάθεια και σύνεση να επιτευχθεί το όραμα που όλοι πλέον κατανοούμε και προσδοκούμε”

Γεννήθηκε το 1971 και είναι τραπεζικός υπάλληλος. Πατέρας του ο Ανδρέας Γκέλος και μητέρα του η Πετρούλα Γκέλου. Παντρεμένος με την Κατερίνα Κουσαθανά του Νικολάου κι έχουν δύο παιδιά, την Δέσποινα-Μαρία και τον Ανδρέα.

Σπούδασε Οικονομικά στο Queen Mary College, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 1995 με το Μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο Reading, Αγγλία, στην «Επιχειρηματική Ανταγωνιστικότητα και Τραπεζική Χρηματοδοτήσεων». 

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με άδεια ασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος. Επιπροσθέτως, μαζί με την σύζυγό του διαχειρίζονται την επιχείρησή τους ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στην περιοχή Κόρφος. 

Το 1997, μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, ανέλαβε μαζί με τους κ.κ. Κώστα Κουνάνη, Μιχάλη Κοντιζά και τον αείμνηστο Στέφανο Μολανδώνη την σύσταση και ίδρυση της ΔΕΥΑ Μυκόνου, όπου ανέλαβε ως Προϊστάμενος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών μέχρι τον Σεπτέμβριο 2001. Έκτοτε απασχολείται στον Τραπεζικό τομέα. Έχει διατελέσει Γραμματέας στον Σκοπευτικό Όμιλο Μυκόνου και είναι Ταμίας στο 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου.

«Είμαι ένας άνθρωπος με παρακαταθήκες και πίστη στην σύμπραξη, στην αλληλεγγύη και στις ανθρώπινες σχέσεις. Είναι αυτά τα αγαθά όπου μαζί με την ενεργή συμμετοχή των ίδιων των πολιτών συντελούν στην επίτευξη ενός οράματος. Τα στοιχεία αυτά αναδύονται έντονα μέσα από τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Κουκά. Η υπέρβαση της κοινωνίας μας σε μια πολύ δύσκολη περίοδο οφείλει τώρα να καταγραφεί, ούτως ώστε με προσπάθεια και σύνεση να επιτευχθεί το όραμα που όλοι πλέον κατανοούμε και προσδοκούμε».


Γκράχαμ Σάρον
“Πιστεύω στη συλλογική δουλειά”

Γεννήθηκε στο New Castle της Αγγλίας. Παντρεμένη με τον Βαρώνο Δημήτρη, γιος της Καλλιόπης Μονογυιού και του Νικολάου Βαρώνου. Έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Πόπη, 16 ετών και την Τζασμίν, 10 ετών.

Απόφοιτος του Λυκείου “Lord Lawson Birtley”, στην Αγγλία. Εργάστηκε στο New Castle επί δυο χρόνια ως βοηθός λογιστή.

Κατόπιν απασχολήθηκε στο τομέα των πωλήσεων, συνεργαζόμενη με πολλές επώνυμες εταιρίες, ως εξωτερική συνεργάτης.

Μόνιμος κάτοικος Μυκόνου από το 1989. Ιδιοκτήτρια των καταλυμάτων «Villa Konstantin» από το 1990 έως και σήμερα.

Ιδρυτικό μέλος και επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοζωικής Μυκόνου, όπου αγωνίζεται σθεναρά για τα δικαιώματα των ζώων. (Τωρινή Πρόεδρος του Συλλόγου, τα τελευταία 4 χρόνια)
«Είναι τιμή μου να συμμετέχω στην ομάδα του Κωνσταντίνου Κουκά, καθώς έχω μεγάλο ενδιαφέρον για το μέλλον του νησιού και των παιδιών μας.

Πιστεύω στη συλλογική δουλειά μεταξύ των μελών μιας κοινωνίας και ειλικρινά θεωρώ ότι κάθε άτομο μπορεί να βοηθήσει με το δικό του μικρό ή μεγάλο τρόπο στην επίτευξη αυτού του στόχου».

Ελευθερίου Κυριάκος
«Ήρθε η ώρα να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας»

Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Πατέρας του ήταν ο Γιάννης Ελευθερίου και μητέρα του η Ελένη Μπουγιούρη (Ζουγάνε).

Απόφοιτος Βρετανικού Πανεπιστημίου στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και πτυχιούχος Ι.Ε.Κ. ως Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου.

Εργάζεται ως Λογιστής στον Όμιλο Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Τhe Myconian Collection της οικογένειας Δακτυλίδη (ROYAL MYCONIAN HOTEL & VILLAS – MYCONIAN IMPERIAL HOTEL & VILLAS – MYCONIAN K HOTELS – MYCONIAN AMBASSADOR HOTEL), ενώ έχει εργαστεί και ως Βοηθός Λογιστή στο Λογιστικό γραφείο του Σωτηρόπουλου Ιωάννη.


«Σε περίπτωση που έχω την τιμή να εκλεγώ από τους συμπολίτες μου με τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Κουκά θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να πετύχουμε την οικονομική εξυγίανση του Δήμου, καθώς και στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων του τόπου μας. Ήρθε η ώρα να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας.»

Ζουγανέλης Μιχάλης
(Μπαλτάς) 




«Ζούμε σε ένα ευλογημένο νησί και είναι άδικο να μην προσπαθήσουμε όλοι να το φτάσουμε εκεί που του αξίζει. Να πάρουμε την “Πρωτοβουλία” και να τ’ αλλάξουμε όλα»! 





Γεννήθηκα το 1975. Οι γονείς μου, Ιάκωβος και Καλλιόπη, μού ‘μαθαν από πολύ μικρό τι σημαίνει Πίστη και Αγωνιστικότητα και με γαλούχησαν με Αξίες και Ιδανικά. Σύζυγος και συνοδοιπόρος μου για 21 χρόνια είναι η Κατερίνα Ξυδάκη, με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ιάκωβο και το Ζαννή.

Είμαι απόφοιτος της Σιβιτανιδείου Σχολής με πτυχίο Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη. Όλη η επαγγελματική μου πορεία διαδραματίζεται στη Μύκονο, όπου ως νέος εργάστηκα για αρκετά χρόνια δίπλα στον Ιακώβο Κουσαθανά. Τα τελευταία δεκαπέντε έτη διατηρώ δική μου επιχείρηση-συνεργείο ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ενώ το 2013 δημιουργήσαμε την οικογενειακή επιχείρηση εστίασης, το «ΥELLOW» στη Χώρα Μυκόνου.

Εκλέγομαι Προέδρος του Σωματείου Ηλεκτρολόγων Μυκόνου από τη σύστασή του μέχρι σήμερα.

Η έμπρακτη μας συμμετοχή της συζύγου μου και εμένα στα σχολικά και αθλητικά δρώμενα της Μυκόνου φανερώνει την ανησυχία μας για πιο μια ποιοτική και αποδοτική πορεία για τα παιδιά μας.


“Με τις επιλογές και τις δράσεις όλων μας, είμαστε σε θέση να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας ένα τόπο για τον οποίο θα νιώθουν περήφανα. Ο Κωνσταντίνος Κουκάς με την ομάδα του θέτει τις βάσεις ώστε με ενότητα και υπευθυνότητα να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Κοντιζάς Δημήτρης
“Μέχρι σήμερα ακούγαμε ωραία λόγια. Ήρθε ο καιρός να περάσουμε στις πράξεις”

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Γονείς του ο Νίκος και η Σοφία Κοντιζά. Μεγάλωσε στο Δραφάκι και η Μύκονος είναι ο τόπος του. Οι μνήμες και οι παιδικές αναμνήσεις του όλες από αυτό το νησί. Σπούδασε τουριστικά στο ΙΕΚ Le Monde και εδώ και 12 χρόνια ασχολείται με τον τουρισμό. Μιλάει αγγλικά.

Έχει εργαστεί σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες της Μυκόνου, χώρους εστίασης και διασκέδασης. Ασχολήθηκε και με τον χώρο της επικοινωνίας στην οικογενειακή επιχείρηση MYKONOS FM 98,1. Το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται στη χώρα, στον τομέα της διασκέδασης.

«Ως πολίτης αυτού του τόπου, γνωρίζω τα προτερήματα και τις αδυναμίες του. Πιστεύω ότι οι αδυναμίες αυτές με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορούν να μετατραπούν σε μια νέα δυναμική. Μέχρι σήμερα ακούγαμε ωραία λόγια. Ήρθε ο καιρός να περάσουμε στις πράξεις. Από την πλευρά μου δεσμεύομαι να διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση. 
Για το λόγο αυτό αποφάσισα να ταχθώ στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά, ενός νέου ανθρώπου με καθαρές ιδέες και όραμα μα πάνω από όλα με ήθος και αξιοπρέπεια στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια χωρίς αντιπαλότητες και αποκλεισμούς αφού δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν.
Αντίθετα επιθυμώ να ενώσω τις δυνάμεις μου με όλους εκείνους που θα επιλέξει η κοινωνία μας ως εκπροσώπους της, με μοναδικό κριτήριο την αγάπη για το νησί μου και την ποιοτική αναβάθμιση του».

Κουκά Κατερίνα
"Αναβαθμίζοντας την ποιότητα της ζωής μας και εξελίσσοντας ο καθένας ξεχωριστά τον εαυτό του, αναβαθμίζουμε και εξελίσσουμε τον τόπο μας"

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μύκονo. Πατέρας μου ο Ιωάννης Κουκάς και μητέρα μου η Σταυρούλα Δακτυλίδη. Είμαι μητέρα δύο παιδιών, της Γιάννας και του Βασίλη Αθυμαρίτη.

Φοίτησα στα ΤΕΙ Αιγάλεω, Τμήμα Τεχνολόγων Τοπογράφων και μιλάω την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα. Σήμερα ασχολούμαι με τα Τουριστικά, μα το κύριο ενδιαφέρον μου είναι η συμμετοχή μου σε σεμινάρια εναλλακτικών μορφών θεραπείας.


Πιστεύω ότι κάθε τόπος και κάθε ανθρώπινη ύπαρξη για να ανθίσει χρειάζεται δόμηση αξιών. Αξίες όπως η συνεργασία των πολιτών, η διαφάνεια, η δικαιοσύνη και η δημοκρατία σε όλες της τις εκφάνσεις. Η Μύκονος είναι ο τόπος μου και η αγάπη μου μεγάλη για αυτόν τον τόπο. Νοιάζομαι αληθινά για την διατήρηση της φυσικής ομορφιάς, του πλούτου και της καθαρότητάς της. 
Είναι ανάγκη να φροντίσουμε και να σεβαστούμε το περιβάλλον της Μυκόνου και αυτή με την σειρά της θα φροντίσει και θα σεβαστεί εμάς. Εργαζόμενοι ομαδικά θα καταφέρουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα για την πρόοδο της Μυκόνου. Το νησί μας χρειάζεται φρέσκες ιδέες και νέες προσεγγίσεις ώστε να λυθούν τα προβλήματα που μας απασχολούν ως πολίτες. 

Θεωρώ ότι η "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ" πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις.
Κουκάς Ιωάννης
«Αγαπώ την Μύκονο και θέλω να ξεπεράσουμε την αδιαφορία του παρελθόντος»

Γεννημένος στην Αθήνα το 1981. Γιος του Μυκονιάτη Πολιτικού Μηχανικού, Νικολάου Κουκά από την Άνω Μερά και της Αγγελικής Νανοπούλου-Κουκά.

Απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας Τ.Ε.Ι. Αθηνών, στο Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Μεταπτυχιακός φοιτητής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, στο Τμήμα Χρηματο-οικονομικής και Τραπεζικής Διοίκησης. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.

Απασχολήθηκε στην Τεχνική Εταιρία ΔΗΜΑΣ ΑΤΕ, στο Ξενοδοχείο «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» στον Καλαφάτη, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος, στο Ξενοδοχείο «GRAND» στον Άγιο Ιωάννη Διακόφτη στη Μύκονο και στη Διεύθυνση Οικονομικού του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σήμερα είναι υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, στο κατάστημα Μυκόνου.

Ασχολείται με τον αθλητισμό, όπως το κολύμπι και την ιστιοσανίδα, καθώς επίσης την αμπελουργία και εν γένει την κηπουρική.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Ιδρυτικό Μέλος του πρότυπου Συνεταιρισμού ανακύκλωσης «ΜΟΙΚΟΝΟΣ».

«Επιθυμώ να ασχοληθώ με τα κοινά συμμετέχοντας στον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Κουκά, διότι αγαπώ την Μύκονο και θέλω να ξεπεράσουμε την αδιαφορία του παρελθόντος και επιτέλους να έχουμε τον τόπο που αξίζει τόσο σε εμάς που ζούμε μόνιμα εδώ, όσο και στα εκατομμύρια επισκεπτών από όλες τις χώρες του πλανήτη.

Θεωρώ ότι ο Κωνσταντίνος Κουκάς έχει τη διάθεση, τη θέληση και τη γνώση για να πάει αυτόν τον πολύ όμορφο τόπο μπροστά και να επιλύσει πολλά από τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν όλους μας και αφορούν κυρίως την ποιότητα διαβίωσης στον τόπο αυτό».

Κουσαθανά Μαρία 
(Ψύλαινα)
“Η πρωτοβουλία δράσης είναι μια συλλογική κίνηση. Άνθρωποι με καθαρή καρδιά , συνείδηση και όραμα εκσυγχρονισμού με σεβασμό πάντα στην φυσιογνωμία του νησιού μας”

Μεγαλωμένη στη Μύκονο με γονείς, τον Κουσαθανά Πέτρο και την Βούλα, το γένος Βαμβακούρη. Παντρεμένη με τον Ζουγανέλη Γιάννη, έχουν αποκτήσει δίδυμα αγόρια, τον Παναγιώτη και τον Πέτρο. 
Αποφοίτησε από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα -Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας. 
Ασχολείται με τον τομέα του τουρισμού από νεαρή ηλικία. Είναι πλέον ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Terra Maria στη Χώρα Μυκόνου, μια παραδοσιακά οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 1972 από τη γιαγιά της. Το Terra Maria ανακαινίσθηκε το έτος 2008-9 με προσωπική της πρωτοβουλία και υπό την δική της επίβλεψη. 
Αγαπάει τα ταξίδια καθώς ενδιαφέρεται να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα του τουρισμού. Είναι λάτρης της απλότητας και της καλαισθησίας. Προτεραιότητα από το 2011, το έτος που γεννήθηκαν τα δίδυμα, είναι η ανατροφή των παιδιών της.

“Η πρωτοβουλία δράσης είναι μια συλλογική κίνηση. Άνθρωποι με καθαρή καρδιά , συνείδηση και όραμα εκσυγχρονισμού με σεβασμό πάντα στην φυσιογνωμία του νησιού μας. Γι’αυτό και εγώ ύστερα από ώριμη σκέψη, ένιωσα την ανάγκη σαν παιδί της Μυκόνου να συμμετέχω ενεργά σε αυτή την κίνηση που από την αρχή της δημιουργία της εξέφραζε τα όνειρα και το πάθος όλων μας”.

Κουσαθανάς Παναγιώτης 
(Δίδυμος)
«Θα χαρώ να βοηθήσω στο να μπει επιτέλους μια τάξη στη Μύκονο!»

Γεννημένος στην Αθήνα το 1976. Γιος του Ματθαίου Κουσαθανά από το Γλάστρο και της Σοφίας Κουσαθανά, το γένος Σαντοριναίου, από τη Καμαλαύκα. Αρραβωνιασμένος με τη Μαρία Ασημομύτη.

Απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, Ι.Ε.Κ. Ξυνή. Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά.

Πετυχημένος επιχειρηματίας σε επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων και χώρων εστίασης, καθώς επίσης κατασκευής και ενοικίασης σκαφών αναψυχής.

Υπήρξε εθελοντής στη διακομιδή απορριμμάτων σε περιοχές της Μυκόνου, όπως το λιμάνι (2010), ο Κόρφος(2012) αλλά και ως διασώστης θαλάσσιων θηλαστικών, και συγκεκριμένα δελφινιών (2012).

Είναι κορυφαίος αθλητής ιστιοσανίδας (windsurf), αλλά και εξαιρετικός αθλητής ελεύθερης κατάδυσης (ψαροντούφεκου). Συμμετείχε το 1996 στο «Παιχνίδι χωρίς Σύνορα» εκπροσωπώντας τη Μύκονο και το 1997 στα Camel Trophy. Συμβάλλει στην αντιμετώπιση αποτροπής μολύνσεως της θάλασσας με τη συνεισφορά του σε είδος (παρέχει σκάφος).


«Συμμετέχω στη Πρωτοβουλία Δράσης, λόγω του ότι είμαι γνώστης των προβλημάτων του νησιού και αντιλαμβάνομαι μέσα από τη καθημερινή μου δραστηριότητα τον παλμό της Μυκόνου.

Ασχολούμαι και αγαπώ τη θάλασσα και επίσης μπορώ να γνωρίζω ακριβώς στο τι μπορεί να χρειάζεται για να λειτουργήσει ο τουριστικός τομέας στο χώρο των ξενοδοχείων.

Θα χαρώ να βοηθήσω στο να μπει επιτέλους μια τάξη στη Μύκονο!»

Λαγαμτζή Μαρουσώ
«Το νησί πρέπει να γυρίσει σελίδα, μπορεί και θα το κάνει»

Γεννημένη στην Αθήνα το 1984, από μητέρα Μυκονιάτισσα, την Ειρήνη το γένος Σιδερή, από την Μαού- Άνω Μερά και πατέρα τον Μιχάλη από Καρδίτσα.

Απόφοιτος Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Λογιστικής. Γνωρίζει Αγγλικά.

Μέλος της «Μυκονιάτικης Αλληλεγγύης» (Αιμοδοσία).

Υπεύθυνη από την Αδελφότητα Ανωμεριτών Μυκόνου για την λειτουργία του Πνευματικού Κέντρου Άνω Μεράς.

Εργάστηκε ως βοηθός λογιστή σε διάφορες επιχειρήσεις του νησιού και από τον Μάρτιο του 2011 έως και σήμερα εργάζεται στην επιχείρηση του Κυριάκου & Ειρήνης Καλαμαρά Α.Ε. ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στο Καλαφάτη ως βοηθός λογιστή.


«Η αγάπη για τη Μύκονο και για το χωριό μας την Άνω Μερά, η εκτίμηση στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Κουκά, οι κοινές αντιλήψεις κι επιθυμίες ώστε το νησί μας να πάει ένα βήμα μπροστά είναι βασικοί λόγοι που με οδήγησαν να στρατευθώ μαζί τους στις προσεχείς εκλογές.

Επειδή πιστεύω ότι οι προσεχείς Δημοτικές Εκλογές είναι ιδιαίτερα σημαντικές για το νησί μας, για τον τόπο μας, καθώς από αυτές θα προκύψει η νέα διοίκηση του Δήμου για τη πολύ κρίσιμη πενταετία, θεωρώ ότι στο τιμόνι του Δήμου πρέπει να βρεθεί το ικανότερο άτομο.

Το νησί πρέπει να γυρίσει σελίδα, μπορεί και θα το κάνει.

Πιστεύω ότι ο Κωνσταντίνος Κουκάς περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, διαθέτει τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση να ανταποκριθεί στα αυξημένα καθήκοντα του Δημάρχου.

Γι ’αυτό το λόγο στρατεύομαι μαζί του και με τη παράταξή του “Πρωτοβουλία Δράσης”»

Μανδυλαράς Λοΐζος
«Υπάρχουν προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης και είναι επιτακτική η ανάγκη να ασχοληθούμε σοβαρά με τα θέματα αυτά»

Γεννημένος στην Αθήνα το 1975, γιος του Μυκονιάτη Ζαννή Μανδηλαρά και της Γιαννούλας Μουσταφέρη.

Απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Αγίων Αναργύρων και Δημοσίου ΙΕΚ Λογιστικής, ως ειδικός φοροτεχνικού γραφείου, πιστοποιημένος από το κράτος.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Από το 1997 άρχισε να εργάζεται σε διάφορα λογιστικά-φοροτεχνικά γραφεία στην Αθήνα.

Μόνιμα εγκατεστημένος στη Μύκονο από το 2002 και παντρεμένος από το 2013 με τη Μαρία Πέτρου με την οποία έχει πρόσφατα αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Συμμετείχε στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Άνω Μεράς. Το 2011 εξελέγη στο Δ.Σ. του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων του οποίου αποτελεί ακόμα ενεργό μέλος.

Το 2004 άρχισε να εργάζεται στο Λογιστήριο της Οικοδομικής Μυκόνου Α.Ε. ενώ από το Σεπτέμβριο του 2013 εργάζεται στο Λογιστήριο της Παραντάϊς Α.Ε.

Ασχολήθηκε παράλληλα με τον τουρισμό στο χώρο της εστίασης και από το 2004 είναι ιδιοκτήτης των ενοικιαζόμενων δωματίων στην Άνω Μερά «Mykonian Studios».


«Λόγω καταγωγής και επειδή ενδιαφέρομαι για το καλό του τόπου μου, αποφάσισα να είμαι ως υποψήφιος με την Πρωτοβουλία Δράσης και να συμβάλλω με την προσπάθεια μου και τη συμμετοχή μου στα κοινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θεωρώ πως υπάρχουν προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης, όπως η καθαριότητα, η οδοποιία και η ελλιπής φωταγώγηση των δρόμων. Η μεγάλη επισκεψιμότητα τουριστών κάθε καλοκαίρι στο νησί μας καθιστά ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να ασχοληθούμε σοβαρά με θέματα όπως αυτά.

Επέλεξα τελικά να κατέβω με το συνδυασμό του Κωνσταντίνου Κουκά γιατί θεωρώ ότι είναι ένας νέος άνθρωπος με γνώσεις και όρεξη να αλλάξει τα κακώς κείμενα του νησιού, κάτι που με βρίσκει απολύτως σύμφωνο».

Μονογυιού Αγγελική 
(Ντουμπακένα) 
“Η ιστορία έχει δείξει ότι τους μεγάλους και δύσκολους αγώνες τους κερδίζουν οι ουσιαστικές ομάδες που οι στόχοι τους καταλήγουν σε πρωτοβουλίες πολιτικής δράσης".

Γεννημένη στην Αθήνα με γονείς Μυκονιάτες, τον Ιωάννη Μονογυιό από τον Πετεινάρο και την Άννα Κουκά από το Μαράθι. Έχει δύο αδέρφια, τον Αντώνη και τον Θοδωρή.

Έχει σπουδάσει Αισθητική και Κομμωτική στη Μύκονο και στην Αθήνα στο ΙΕΚ Ιπποκράτιος και στο ΙΕΚ Διαμαντόπουλος.

Ζει κι εργάζεται στη Μύκονο μόνιμα.

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί στον τομέα της αισθητικής και κομμωτικής, ενώ διατηρεί μίνι μάρκετ στον Πλατύ Γυαλό.


"Είμαι ενεργή πολίτης του νησιού. Δεν αδιαφορώ για τα κοινά. Σε αυτές τις εκλογές έχω κατά νου την συμμετοχή μου με κάθε τρόπο, γιατί σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός, ταξίδι που μας φέρνει πιο κοντά στο να πραγματοποιήσουμε ό,τι ονειρευόμαστε.

Στηρίζω τον Κωνσταντίνο Κουκά γιατί πιστεύω στις ικανότητές του. Άλλωστε η ιστορία έχει δείξει ότι τους μεγάλους και δύσκολους αγώνες τους κερδίζουν οι ουσιαστικές ομάδες που οι στόχοι τους καταλήγουν σε πρωτοβουλίες πολιτικής δράσης ".

Παναγιωτακόπουλος Λάμπρος
“Η αγωνιστικότητα και ο δυναμισμό όλης της ομάδας στηρίζεται στην συνέπεια και την ανεξαρτησία. Η αγωνία για το μέλλον του τόπου μας δεν περιορίζεται στους δύο - τρεις μήνες πριν από τις εκλογές”

Γεννήθηκα το 1955 και είμαι παντρεμένος με την δικηγόρο Σταυρούλα Ρουσουνέλου, με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά τον Δημήτρη 27 ετών που έχει τελειώσει μηχανολόγος μηχανικός στο Πολυτεχνείο του Βόλου και έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές, με υποτροφία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τον Ζαννή 24 ετών που είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και τώρα ολοκληρώνει τις σπουδές του και στην Νομική Σχολή.

Είμαι δε κάτοχος δύο πτυχίων και συγκεκριμένα του Παντείου Πανεπιστημίου και του τμήματος πολιτικών επιστημών και της σχολής Αξιωματικών του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, από την οποία αποφοίτησα με άριστα το 1980. Υπηρέτησα σε διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Ελλάδα, στην δε Μύκονο υπηρέτησα επί εννέα έτη ως αξιωματικός και επί επτά έτη ως διοικητής. Διετέλεσα Διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Αθηνών, από όπου και αποστρατεύθηκα το 2005 με τον βαθμό του Υποστρατήγου.

Υπήρξα για χρόνια συνδικαλιστής και διετέλεσα Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου.

Ο λαός της Μυκόνου με τίμησε δύο φορές με την ψήφο του και για δύο τετραετίες τον εκπροσώπησα επαξίως ως Δημοτικός Σύμβουλος

“Συμμετέχω στον συνδυασμό του Κων/νου Κουκά μαζί για την Μύκονο " ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ" γιατί:

α.-Πιστεύουμε ότι η αγωνία για το μέλλον του τόπου μας δεν περιορίζεται στους δύο - τρεις μήνες πριν από τις εκλογές

β.-Ο Κώνσταντίνος Κουκάς μαζί με τους νέους, έμπειρους και ικανούς ανθρώπους, που τον πλαισιώνουν, μπορούν να φέρουν την αλλαγή που τόσο επιθυμούμε όλοι μας

γ.-Η αγωνιστικότητα και ο δυναμισμός όλης της ομάδας στηρίζεται στην συνέπεια και την ανεξαρτησία και

δ.-Γνώμονας όλων μας είναι ο σεβασμός του πολίτη, η συμμετοχικότητα, οι δημοκρατικές διαδικασίες στην λήψη των αποφάσεων και το κοινό συμφέρον.

Η επί μακρόν εμπειρία μου στην Διοίκηση, αφού για 25 έτη διοίκησα αρκετές Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ με κορυφαία την Δ/ση της Αστυνομίας Αθηνών, μου επιτρέπει να σας υποσχεθώ ότι, αν με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας, θα βοηθήσω μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, τον νέο Δήμαρχο, στην οργάνωση και διοίκηση των Υπηρεσιών του Δήμου, στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του, στην επίλυση των θεμάτων ασφάλειας του νησιού μας, της καθαριότητας, του κυκλοφοριακού προβλήματος, των χώρων parking κ.λπ.

Αγαπώ την Μύκονο και τους Μυκονιάτες, ζω στον ευλογημένο αυτό τόπο, εδώ μεγάλωσα, μαζί με την σύζυγο μου, τα παιδιά μας και εδώ φιλοδοξούν να ζήσουν και αυτά ευτυχισμένα.

Σας υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ αυτός ο τόπος να συνεχίσει να είναι ευλογημένος και να μας κάνει όλους υπερήφανους.

Ευχαριστώ όλους όσους με τίμησαν στον παρελθόν αλλά και θα με τιμήσουν και τώρα με την ψήφο τους και σας υπόσχομαι ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας”.

Πέτρου Κατερίνα
«Ο τόπος αυτός έχει άμεση ανάγκη από νέους και ταυτόχρονα έμπειρους και αξιόλογους ανθρώπους»

Γεννήθηκε στην Αθήνα τo 1975 όπου και μεγάλωσε. Από το 2004 ζει και εργάζεται μόνιμα στη Μύκονο.

Απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, της Φιλοσοφικής Σχολής, του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.

Διδάσκει και μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά, καθώς επίσης μιλάει Ιταλικά και μαθαίνει Τούρκικα.

Επί σειρά ετών εργάστηκε ως Καθηγήτρια σε Εκπαιδευτήρια Ξένων Γλωσσών, εκ των οποίων τα τελευταία χρόνια στην «ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ» στη Μύκονο.

Εργάστηκε στο ταξιδιωτικό γραφείο “TUI HELLAS” στη Μύκονο, στο τμήμα της εξυπηρέτησης πελατών ως αντιπρόσωπος καθώς επίσης και ως εξωτερική συνεργάτης άλλων τουριστικών γραφείων στη Μύκονο.

Εργάστηκε στο Αεροδρόμιο Μυκόνου, στην εταιρία “SWISSPORT”, στο τμήμα Εξυπηρέτησης επιβατών και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο τμήμα κρατήσεων του ξενοδοχείου “Saint John Hotel Villas & Spa”, που εδρεύει στην Μύκονο.

Συμμετείχε ως εθελόντρια στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004, στο Τμήμα Πολιτισμού. Συμμετείχε ακόμα ως εξετάστρια Αγγλικής γλώσσας στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στη Σάμο.

Έχει κάνει δημοσιεύσεις άρθρων στη Γαλλική γλώσσα σε διεθνές περιοδικό του Λιβάνου σχετικά με τη προώθηση της Μυκόνου και της Ελλάδας. Έλαβε μέρος σε παραγωγή video από την Ισπανική τηλεόραση, στην ισπανική γλώσσα για τη παρουσίαση και τη προώθηση της Μυκόνου στην Ισπανία και τις ισπανόφωνες χώρες.

Επιμελήθηκε μεταφράσεις κειμένων στα Γαλλικά σχετικά με την οινολογία και τη θεατρολογία.


«Συμμετέχω στο συνδυασμό του Κωνσταντίνου Κουκά, διότι τον εμπιστεύομαι, αλλά κυρίως με εμπνέει ως άνθρωπος και ως μελλοντικός Εκπρόσωπος του Δήμου Μυκόνου. Θεωρώ πως είναι ένα πρόσωπο ικανό να διασφαλίσει την πολιτιστική παράδοση του νησιού φέρνοντας παράλληλα την αλλαγή και τον εκσυγχρονισμό σε πολλούς βασικούς τομείς. Πιστεύω πως ο τόπος αυτός έχει άμεση ανάγκη από νέους και ταυτόχρονα έμπειρους και αξιόλογους ανθρώπους, όπως ο Κωνσταντίνος και η ομάδα του.

Όσο για μένα πιστεύω ότι θα μπορούσα και θέλω να προσφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου υπέρ της τουριστικής και πολιτιστικής αξιοποίησης του νησιού που αγαπώ και στο οποίο ζω και εργάζομαι. Άλλωστε με τη Μύκονο πλέον με συνδέουν δεσμοί συγγένειας εφόσον η αδερφή μου είναι παντρεμένη με Μυκονιάτη».
Το Mykonosticker τους εύχεται καλή επιτυχία στον κοινό αγώνα που δίνουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...