26 Απρ 2014

Η Δήμαρχος Μυκόνου συντάσσεται με τον Κωνσταντίνο Κουκά και την «Πρωτοβουλία Δράσης»

Δήλωση ασκούσας καθήκοντα Δημάρχου Μυκόνου για τις Δημοτικές Εκλογές 2014
Αγαπητοί συμπολίτες, φίλοι μου Μυκονιάτες και Μυκονιάτισσες,
Απευθύνομαι σήμερα σε εσάς γιατί θεωρώ καθήκον μου να σας ενημερώσω για τις επιλογές μου και τη στάση μου εν όψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου. Και το κάνω αυτό με γνώση και συναίσθηση ότι οφείλω να τιμήσω.........
την εμπιστοσύνη με την οποία με έχετε περιβάλλει και τη στήριξη που μου παρείχατε όλο το διάστημα που υπηρέτησα τα κοινά, είτε από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, από τις αρχές του 2003 με την παράταξη «Πρώτα η Μύκονος» με επικεφαλής τον Χρήστο Βερώνη και αργότερα με την παράταξη «Ενωμένη Μύκονος» με επικεφαλής τον Αθανάσιο Κουσαθανά Μέγα, είτε- πολύ περισσότερο- από τη στιγμή, κάτω από δύσκολες συγκυρίες, που ανέλαβα καθήκοντα Δημάρχου Μυκόνου καλύπτοντας μόνη μου και τις κενές θέσεις των δύο Αντιδημάρχων, προσηλωμένη στις αρχές μου και στην πολιτική μου σταθερότητα, με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου μας.

Πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα σε αυτή την πρόκληση και πολιτεύθηκα με σωφροσύνη, με αγώνα για τα δύσκολα θέματα του Δήμου, πέρα και πάνω από παραταξιακές «ταμπέλες», χωρίς εύνοιες και αποκλεισμούς. 

Το έπραξα αυτό, γιατί θεώρησα και θεωρώ ότι η θέση μου επιτάσσει την ηρεμία στην άσκηση της διοίκησης, χωρίς στείρες αντιπαλότητες που στην παρούσα φάση, μόνο αρνητικές συνέπειες θα μπορούσαν να επιφέρουν στο νησί μας.

Η αλήθεια είναι ότι έπειτα από δέκα μήνες που βρίσκομαι στην τιμητική θέση ασκώντας καθήκοντα Δημάρχου Μυκόνου, του ευλογημένου τόπου μας, οι επιλογές μου ήταν δύο: Είτε να ολοκληρώσω τη θητεία μου μέχρι την 31/08/2014 και να αποσυρθώ, είτε να συνεχίσω ζητώντας και πάλι την ψήφο και υποστήριξή σας, για το καλό του τόπου μας.

Σταθμίζοντας τις εξελίξεις αποφάσισα να προχωρήσω, στηρίζοντας με τη συμμετοχή μου το συνδυασμό «Πρωτοβουλία Δράσης» του υποψήφιου Δημάρχου Κων/νου Κουκά. 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία νέων ανθρώπων που υπόσχονται την ανανέωση με ταυτόχρονη διάθεση να πλαισιωθούν και από έμπειρα στελέχη ώστε, όλοι μαζί, να αποτελέσουν το απαραίτητο «μίγμα» που έχει ανάγκη η Μύκονος μας μπροστά στις προκλήσεις των καιρών.

Θέλω να πιστεύω ότι θα δικαιώσετε αυτή μου την επιλογή που έγινε με συναίσθηση ευθύνης και με διάθεση να συνεχίσω την προσφορά μου στο νησί μας.
Η ΑΣΚΟΥΣΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΙΩΑΝ. ΓΡΥΠΑΡΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...