27 Απρ 2014

TOP 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Χρόνια σας πολλά και Χριστός Ανέστη! Μία εβδομάδα μετά το Πάσχα και τι μας έμεινε? Μια πρωτομαγιά για την τελική ευθεία του καλοκαιριού. Κυριακή του Θωμά αύριο και τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απρίλη είμαστε εδώ μαζί σας όπως κάθε εβδομάδα να σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα TOP – 10 dance τραγούδια για την εβδομάδα που μας πέρασε.....
Αν και οι περισσότεροι βρίσκεστε σε μίνι διακοπές δεν σας έχει πτοήσει καθόλου και τα μηνύματά σας έρχονται σωρηδόν για την ανάδειξη των TOP – 10.

Σα να φαίνεται πως οι δύο πρώτες θέσεις έχουν κλειδώσει. Απέχουν λίγες μόνο ψήφους η μία από την άλλη και για ακόμη μία εβδομάδα υπερίσχυσε η παρουσία των Playmen με την Demy φυσικά στο nothing better. 
Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1.       Playmen feat. Demy – Nothing better
2.       UMEK & Groovebox – Sweet harmony
 3.       Iio – Rapture (Christos Fourkis remix)
4.       Indila - Dernière Danse (Hector Remix)
5.       Consoul Trainin feat. B Sykes – Say something
6.       Kato & Safri Duo feat. Bjornskov – Dimitto (Let Go)
7.       Party Favor & Meaux Green – G – String
8.       Shakira feat. Rihanna – Can’t remember to forget you
9.       Claydee feat. Ruby – Do it
10.   Finnebassen – Fiskeda
Με τον Finnebassen και το Fiskeda περνάμε στους REC και το κενό. Οι REC οι οποίοι έκλεψαν τελευταία στιγμή το νούμερο ένα από την Δέσποινα Βανδή και τους Valentino, Knock Out.
Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1.       Rec – Κενό
2.       Δέσποινα ΒανδήΧάνω εσένα (Valentino & Knock out remix)
3.       Vegas – Πεδίο μάχης
4.       Professional Sinners feat Komis X – Κάνω κάτι από το τίποτα
5.       Ελένη Φουρέιρα – Βάζω την καρδιά
6.       Μπλαζέ – Έφυγες
7.       Νέβμα – Φαντάσου
8.       Τάμτα feat. Xenia Ghali – Γεννήθηκα για σένα
9.       Stan – Παιχνίδια ερωτικά
10.   Νικηφόρος – Ερωτευμένος είμαι (Silentman remix)
Με το Νικηφόρο να μας λέει ερωτευμένος είμαι στην εκπληκτική διασκευή του Silentman φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 μας. 
Στο non – stop DJ set μας θα σας μεταφέρουμε στη Μαλαισία και στο Future music festival Asia. 
Εκεί θα συναντήσουμε τον Fadil El Ghoul. Γεννημένος το 1986 στην Ολλανδία με ρίζες από το Μαρόκο και την Αλγερία θεωρείτε ως ένας από τους κυριότερους εκπροσώπους της Ολλανδικής house μουσικής. 
Με διασκευές στα μεγαλύτερα ονόματα της pop – dance μουσικής όπως Lady Gaga, Madonna, LMFAO, Jennifer Lopez, Calvin Harris, Kaskade, Far East Movement, Pitbull, David Guetta, Dada Life και Katy Perry σίγουρα θα αναρωτιέστε για ποιον μουσικό παραγωγό και DJ μιλάμε. 
Το όνομα του μας θυμίζει την αδικοχαμένη Amy Winehouse όπου είχε αντίστοιχο τραγούδι. Μα φυσικά μιλάμε για τον R3hab. To set του είναι live performance από το Future music festival Asia στην Μαλαισία και φυσικά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το παρακάτω link και να πατήσετε το κουμπάκι με το PLAY.


Με τον R3hab λοιπόν φτάσαμε στο τέλος μας και αυτήν την εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Apiko. Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μου στο facebook DJ Piko strikes back.
Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλους σας και φυσικά στους Θωμάδες και τις Θωμαϊδες που έχουν την τιμητική τους αύριο. Καλό μήνα να έχουμε και μέχρι την επόμενη εβδομάδα… Keep on groovin’!!! CU!!! 
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...