30 Απρ 2014

Θαύμα: το Taxis ανακοινώνει παράταση από μόνο του –Προσοχή μην την πατήσετε

Στέλνει ο λογιστής την ταυτότητα οφειλής για να πληρώσουμε τον ΦΠΑ πριν από λίγο και τι να δω. «Θα πρέπει να πληρώσετε το ποσό της 1ης δόσης μέχρι τις 30/05/2014» αναφέρει......
το επίσημο έγγραφο. Θα ανακοινώθηκε παράταση σκέφτηκα. Αμ δε. Το σύστημα του Θεοχάρη χτυπήθηκε από bugκαι τώρα τρέχουν να μαζέψουν τα… ασυμμάζευτα.

Τα κατάφεραν πάλι στο Taxis. Οι ταυτότητες οφειλής που εκδίδει το σύστημα για την πληρωμή του ΦΠΑ –η προθεσμία υποβολής της δήλωσης εκπνέει σήμερα και η προθεσμία πληρωμής της 1ης δόσης εκπνέει επίσης σήμερα- αντί να αναγράφει τη σωστή ημερομηνία πληρωμής, αναφέρει μεταγενέστερη ημερομηνία κατά έναν ολόκληρο μήνα.

«Θα πρέπει να πληρώσετε το ποσό της 1ης δόσης μέχρι τις 30/05/2014. Η καθυστέρηση πληρωμής του οφειλόμενου ποσού, συνεπάγεται τις νόμιμες επιβαρύνσεις (Ν 4174/2013 άρθρ 53 και 57)» αναφέρει το επίσημο σημείωμα για πληρωμή. Έλα όμως που η επίσημη ημερομηνία πληρωμής είναι η σημερινή και όχι η 30η Μαίου.

Ο γ.γ γραμματέας εσόδων Χάρης Θεοχάρης, βγήκε στο twitter και έκανε λόγο για… bug. Τώρα θα πρέπει να δώσουν κάποια λύση καθώς οι τράπεζες κλείνουν σε λίγο και δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να πληρώσουν τον φόρο μέσω webbanking. Προς το παρόν, ο κ. Θεοχάρης επιμένει ότι δεν υπάρξει παράταση.
Πηγή : fpress.gr
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...