29 Απρ 2014

5 Νέοι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του Κωνσταντίνου Κουκά και της "Πρωτοβουλίας Δράσης"

Στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Μυκόνου και επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Δράσης» - Μαζί για την Μύκονο, Κωνσταντίνου Κουκά, τάσσονται Πέντε Νέοι υποψήφιοι συμπολίτες και συμπολίτισσες μας , στην αυτοδιοικητική εκλογική διαδικασία της 18ης Μαΐου 2014, που θα......
συμπορευθούν να υπηρετήσουν επάξια τον σχεδιασμό και τις προτεραιότητες για μια καλύτερη Μύκονο την επόμενη πενταετία. 

Οι 5 Νέοι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που θα απαρτίζουν τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία Δράσης» είναι:


Γκίκας Ζωγράφος (Άκης)
«Επιβάλλεται να ζήσουμε την αλλαγή, να φέρουμε την αλλαγή, να είμαστε η αλλαγή»

Γεννημένος στη Αθήνα το 1986. Γιος του Γεωργίου και της Μαρίας Γκίκα.

Απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου (ΑΣΤΕΡ).

Εργάστηκε για 2 χρόνια σε επιχείρηση ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και είναι υπεύθυνος τουριστικού γραφείου που διατηρεί με τον πατέρα του.

Ενδιαφέρεται για την Αστρονομία και την αστρο-φωτογράφιση, ενώ έχει κάνει δημοσιεύσεις σε περιοδικά επιστημονικού ενδιαφέροντος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Έντονο ενδιαφέρον δείχνει και για τις χρηματο-οικονομικές κινήσεις του Χρηματιστηρίου.

«Μέχρι πρόσφατα για μένα ο εύκολος ρόλος ήταν να είμαι κριτής για ό,τι συμβαίνει γύρω μου και στο οικείο περιβάλλον μου. Ο πιο εύκολος ρόλος στη ζωή είναι να ασκείς κριτική για ό,τι συμβαίνει γύρω σου. Εφόσον λοιπόν τα πράγματα δεν αλλάζουν από μόνα τους και ενώ οι επιλογές του παρελθόντος είναι ανίκανες να κάνουν την υπέρβαση και την αλλαγή γι’ αυτό συστρατεύθηκα με τον φίλο Κωνσταντίνο Κουκά, εμπνευστή μιας νέας ιδέας, μιας νέας πρωτοβουλίας που στόχο έχει την αλλαγή. Η Μύκονος πρέπει να αλλάξει σελίδα. Επιβάλλεται να ζήσουμε την αλλαγή, να φέρουμε την αλλαγή, να είμαστε η αλλαγή. Η αλλαγή που θα φέρει τη Μύκονο επιτέλους στη θέση που της αξίζει, πρωταγωνίστρια σε όλα καθώς τίποτα λιγότερο δεν μας ικανοποιεί.»

Τάσος Γκόφας
“Να στηρίξουμε μια προσπάθεια χωρίς κομματικές αποχρώσεις, χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς παράγοντες, επιλέγοντας για το Δήμο μας πρωταγωνιστές της καθημερινότητας”

Γεννήθηκε το 1961 στο Νομό Ηλείας. Γιός του Γρηγόρη Γκόφα και της Χαρίκλειας. Παντρεμένος με την Ευαγγελία Κουκά του Δημητρίου, έχουν δύο κόρες, την Δήμητρα 29 ετών και την Δανάη 16 ετών.

Απόφοιτος εκπαιδευτηρίων Δημακάκου, στο Περιστέρι Αττικής.

Μόνιμος κάτοικος Μυκόνου από το 1977.

Δημιούργησε την Δ.Α. ΓΚΟΦΑΣ Ο.Ε υψηλού επιπέδου κοσμηματοπωλεία στο Ματογιάννι όπου υπήρξε εταίρος ως το 2004.

Το 1995 ασχολήθηκε με την εμπορία ετοίμων ενδυμάτων.

Το 1998 υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Α.Ε.Λ.Δ.Ε. (Α.Ε. Λήψης και Διαβίβασης εντολών/ Χρηματιστηριακή Εταιρία) κατόπιν αποκλειστικής συνεργασίας με τους δημότες Μυκόνου, όπου και διετέλεσε Πρόεδρος έως το 2002.

Το 2008 ίδρυσε την εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων «GO FAS’T RENT A CAR».


«Με ιδιαίτερη τιμή και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την απόφασή μου στη κρίση των δημοτών της Μυκόνου ως υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ» του Κωνσταντίνου Κουκά, τον οποίο ευχαριστώ δημόσια για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Θεωρώ πως η ενεργός συμμετοχή του καθενός μας κρίνεται επιβεβλημένη στα κοινά της Μυκόνου ιδιαιτέρως τώρα σε αυτή τη δύσκολη εποχή για όλους μας. Είναι η στιγμή που όλοι οι κάτοικοι της Μυκόνου οφείλουν να δραστηριοποιηθούν παίρνοντας στα χέρια τους, τη τύχη της Μυκόνου. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο επέλεξα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ» και να δηλώσω παρόν στο κάλεσμα- πρόκληση του Κωνσταντίνου Κουκά για να στηρίξουμε μια προσπάθεια χωρίς κομματικές αποχρώσεις, χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς παράγοντες, επιλέγοντας για το Δήμο μας πρωταγωνιστές της καθημερινότητας».

Κουφού Ανδριανή
«Δεν υπάρχουν φαντάσματα ανάμεσά μας. Υπάρχουμε εμείς ζωντανοί και συνεχιστές μίας μεγάλης κληρονομιάς»

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μύκονο.

Πατέρας μου είναι ο Γιώργος Κουφός (ο Έμπορας), το γένος Αθυμαρίτη. Μητέρα μου η Ειρήνη Κουφού, το γένος Φραγκίσκου, από την οικογένεια των Ταμπάκηδων.

Τελειόφοιτη Λυκείου και γνώστης της Αγγλικής γλώσσας. Υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας από δεκαοχτώ χρονών και διευθύντρια του Σταθμού της Μυκόνου τα τελευταία πέντε χρόνια πριν την συνταξιοδότηση μου.

Παντρεμένη με τον Αντώνιο Μαύρο και μητέρα δύο κοριτσιών που φοιτούν σε ελληνικά πανεπιστήμια.

Μέλος του Συλλόγου Γυναικών επί σειρά ετών και ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2012, αρχικά ως γραμματέας και εδώ και ένα μήνα εκλεγμένη ως πρόεδρός του.


«Είμαι εδώ με τον Κωνσταντίνο Κουκά γιατί μου κέρδισε την εμπιστοσύνη. Νιώθω την υποχρέωση να βοηθήσω να αλλάξει σελίδα αυτός ο ευλογημένος τόπος, που οι γονείς μας δούλεψαν σκληρά για να ευημερούμε εμείς σήμερα. Δεν υπάρχουν φαντάσματα ανάμεσά μας. Υπάρχουμε εμείς που είμαστε ζωντανοί και συνεχιστές μιας μεγάλης κληρονομιάς. Ας ενωθούμε όλοι μαζί. Ας γίνουμε μια γροθιά για να μην χάσουμε την ταυτότητα του παρελθόντος μας, για να κοιτάξουμε καθαρά το μέλλον που θέλουμε να χτίσουμε».

Σαχάς Κωνσταντίνος
"Η προσπάθεια για προσωπική καταξίωση να μεταφερθεί άμεσα στα κοινά. Το χρειάζεται το νησί μας!”

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Γιος του Δημήτρη και της Παρασκευής Σαχά. Έχει τρία αδέρφια, την Μαρία, τον Απόστολο και τον Νίκο.

Μεγάλωσε στο Μαράθι και όταν τελείωσε το Ενιαίο Λύκειο Μυκόνου, συνέχισε τις σπουδές του στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά, στο Τμήμα Λογιστικής. Γρήγορα κατάλαβε ότι αυτό που τον εκφράζει είναι το εμπόριο και εισχώρησε στις οικογενειακές δραστηριότητες με τεράστια επιμονή και όρεξη για δουλειά αλλά πάντα με τη καθοδήγηση και την βοήθεια της οικογένειας, επιτεύχθηκαν οι αρχικοί στόχοι. Αυτή τη στιγμή ασχολείται με το εμπόριο τουριστικών ειδών χονδρικώς και λιανικώς.


«Ο μόχθος του Μυκονιάτη για οικονομική άνοδο και επαγγελματική καταξίωση έχει φέρει αξιόλογα αποτελέσματα στις περισσότερες ιδιωτικές επιχειρήσεις. Υπάρχουν μονάδες που έχουν ανεβάσει τον πήχη πραγματικά ψηλά και αυτό είναι τιμή μας. Δυστυχώς όμως δεν ισχύει το ίδιο στη δημόσια ζωή του τόπου. Το νησί εκεί πραγματικά υστερεί και πονάει και αυτό είναι πια οφθαλμοφανές. Ήρθε η ώρα λοιπόν με συλλογική προσπάθεια και συνεργασία, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να δώσουμε βάρος στα προβλήματα του νησιού και να αγωνιστούμε περισσότερο για τα κοινά, τώρα που είμαστε νέοι, έτσι ώστε οι δημόσιες παροχές και η οργάνωση του Δήμου να βρίσκονται σε ανταγωνιστικό επίπεδο με τις ιδιωτικές παροχές. Τότε θα έρθει η πλήρης καταξίωση και η αναγνώριση του ονόματός μας σε όλο τον πλανήτη. Εξάλλου το οφείλουμε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο που τόσα μας έχει δώσει». 

Φαμέλη Δήμητρα
“Πιστεύω στον Κωνσταντίνο και στην ομάδα του, γιατί είναι νέα άτομα με όρεξη για δουλειά και μπορούν να βοηθήσουν το τόπο αυτό να βρει πάλι την παλιά μυρωδιά του ασβέστη της”

Γεννημένη στον Πειραιά. Κόρη του Ευάγγελου Ασημομύτη, από την Αργύραινα και της Μαρίας, το γένος Νάζου, από το Μαράθι.

Παντρεμένη με τον Νικόλαο Φαμέλη (Λιράς), με τον οποίο απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Τον Ιωάννη, τον Ευάγγελο, τον Γιώργο και των Μάριο και έχει έξι εγγόνια.

Απόφοιτος Σχολής Λογιστών Αθηνών.

Απόφοιτος Επαγγελματικής Οικοκυρικής Σχολής Αθηνών καθώς επίσης και διπλωματούχος Σχεδιάστρια ρούχων.

Από το 1992 απασχολήθηκε στην εργασία του συζύγου της ο οποίος διατηρούσε εταιρία με χωματουργικές εργασίες, την οποία συνεχίζουν ως και σήμερα τα παιδιά της.

Είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου. Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ελληνίδων Οδηγών, μέλος του Απολλώνιου Συλλόγου και συμμετέχει στη λέσχη Γαστρονομίας.


«Συμμετέχω στην πρωτοβουλία αυτή με τον Κωνσταντίνο Κουκά, γιατί είμαι Μυκονιάτισσα, ζω στη Μύκονο και θέλω επιτέλους να βλέπω μια Μύκονο με υδροδοτημένα όλα τα σπίτια από τον Δήμο, με καλοφτιαγμένους δρόμους, πιο καθαρή, όπως τη πρωτογνώρισα. Να λάμπει! Η Μύκονος είναι ξακουστή σε όλο τον κόσμο για τη καθαριότητα και τη φιλοξενία της. Πιστεύω στον Κωνσταντίνο και στην ομάδα του, γιατί είναι νέα άτομα με όρεξη για δουλειά και μπορούν να βοηθήσουν το τόπο αυτό να βρει πάλι την παλιά μυρωδιά του ασβέστη της».
Το Mykonosticker τους εύχεται καλή επιτυχία στον κοινό αγώνα που δίνουν. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...