9 Μαρ 2014

TOP 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Μπήκαμε αισίως στην Σαρακοστή! Ημέρα της γυναίκας σήμερα και των Aγίων Θεοδώρων!!!! Καλώς σας βρήκαμε λοιπόν και αυτό το Σαββατοκύριακο από το TOP – 10 Music countdown και το Mykonos Ticker.....
Πέρασε το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας και οδεύουμε προς το Πάσχα. Αν και ο καιρός δεν μας το επιτρέπει να το πούμε, σιγά σιγά όμως μπαίνουμε στην άνοιξη. Πέρασε ένα τριήμερο γεμάτο μουσική, γεμάτο parties και ξενύχτια. 

Παρόλα αυτά εμείς είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ακόμη περισσότερη μουσική μέσα από τα TOP – 10 charts μας τα οποία διαμορφώνετε εσείς κάθε εβδομάδα με τις επιλογές σας. 

Είναι από τα πιο χορευτικά κομμάτια του χειμώνα. Ο δημιουργός του μας έχει χαρίσει άπειρες επιτυχίες και φυσικά μας λέει “ Do it”. Ποιος άλλος? Ο Claydee Lupa βρίσκεται στο νούμερο ένα με το Do it.
Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1.       Claydee feat. Ruby – Do it

2.       Party Favor & Meaux Green – G – String

3.       Ηector – Candy

4.       Playmen feat. Demy – Nothing better

5.       Otherview feat. Chris Willis – People feel love (Charly H. Fox official remix)

6.       UMEK & Groovebox – Sweet harmony

7.       Avicii - Hey Brother (Andeeno Damassy Remix)

8.       Roomates feat. Yolanda – In love

9.       Finnebassen – Fiskeda

10.      Martin Garrix & Firebeatz – Helicopter

Με μία πτήση τους με το “helicopter” οι Martin Garrix & Firebeatz μας πηγαίνουν στο Νικηφόρο που μας λέει “ερωτευμένος είμαι”.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1.       Νικηφόρος – Ερωτευμένος είμαι (Silentman remix)

2.       Σάκης Ρουβάς – Όλα καλά (Κωνσταντίνος Παντζής Remix)

3.       Δέσποινα ΒανδήΧάνω εσένα (Valentino & Knock out remix)

4.       Stan – Παιχνίδια ερωτικά

5.       Kings – Λίγο ακόμα

6.       Κώστας Μαρτάκης feat. DJ Kas – Στα όνειρά σου

7.       Μέλισσες – Η μόνη επιλογή (Christaf & DJ Staif Club remix)

8.       Μπλαζέ – Έφυγες

9.       REC – Πετάω ψηλά (Freaky fortune remix)

10.   Professional Sinners feat Komis X – Κάνω κάτι από το τίποτα

Με τους Professional Sinners και Κόμη Χ οι οποίοι αποτελούν το νέο entry για αυτή την εβδομάδα στο τραγούδι “κάνω κάτι από το τίποτα” φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 μας. Σειρά έχει το non – stop DJ set μας. Είναι ένα πολύ δυνατό δίδυμο. 

Μας το έχετε ζητήσει εδώ και καιρό και φυσικά δε θα μπορούσαμε να μη σας κάνουμε το χατίρι. Η μισή τους καταγωγή είναι από την Ελλάδα και η άλλη από το Βέλγιο. 

Ο Δημήτρης και ο Μιχάλης Θηβαίος θα φιλοξενηθούν σε αυτό το non – stop DJ set μας. Ακούγοντας βέβαια αυτά τα ονόματα θα αναρωτιόσασταν ποιοι είναι αυτοί. Μα φυσικά μιλάμε για τους Dimitri Vegas και Like Mike. 

Από την ηλικία των 14 άρχισαν τα πρώτα τους βήματα ως DJs. To μεγαλύτερό τους επίτευγμα δε είναι η εμφάνισή τους στο Tomorrowland το 2010 και φυσικά η παραγωγή του anthem “Chattahoochee” για το τελευταίο Tomorrowland. Το single προώθησε η Spinnin Records και έγινε νούμερο ένα στα charts του Beatport σε λιγότερο από 3 μέρες. 

Ακολουθώντας το παρακάτω link και πατώντας το κουμπάκι με το PLAY απλά απολαύστε 55 λεπτά δυνατής house, electro μουσικής δημιούργημα δικών μας παιδιών.


Με αυτό το εκρηκτικό set φτάσαμε στο τέλος μας για αυτή την εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Apiko καθώς και για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μου στο facebook DJ Piko strikes back
Καλή Σαρακοστή να έχουμε, φυσικά καλή εβδομάδα να έχετε όλοι σας και μην ξεχνάτε πως βρισκόμαστε μία εβδομάδα πιο κοντά στο Πάσχα!!! Πολύχρονοι όλοι οι εορτάζοντες, Θοδωρήδες, Θοδωρούλες και φυσικά όλες οι γυναίκες. Μέχρι τo επόμενο Σαββατοκύριακο λοιπόν… Keep on groovin’!!! CU!!!
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...