12 Φεβ 2014

Παγκόσμια παρουσίαση του discovergreece.com από τη Marketing Greece

Αναπτύσσοντας το website, η ομάδα της Marketing Greece και των συνεργατών της, εστίασε στην προβολή των ελληνικών προορισμών και θεματικών ενοτήτων με τρόπο που να συναρπάζει τον επισκέπτη και να τον προσκαλεί να ανακαλύψει τις ομορφιές τις χώρας μας από κοντά.
Προ των πυλών της νέας τουριστικής σεζόν, η Marketing Greece ενισχύει δυναμικά την προβολή.......
του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, με το παγκόσμιο λανσάρισμα του discovergreece.com.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεττάνια, οι προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των MME και της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν “live” το website διεθνών προδιαγραφών που ενισχύει την προβολή της Ελλάδας ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό παγκοσμίως.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η υψηλής ποιότητας διαδραστική πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις βέλτιστες πρακτικές διεθνώς σε ότι αφορά το μάρκετινγκ τουριστικού προϊόντος και προορισμού.

Ο επισκέπτης του website δεν έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τους ελληνικούς προορισμούς και να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα συναρπαστικό κόσμο εικόνων και πληροφοριών για πάνω από 120 τουριστικούς προορισμούς και πάνω από 30 θεματικές ενότητες.

Μέσα από τις σελίδες του discovergreece.com η Ελλάδα παρουσιάζεται ως ένα σύνολο μοναδικών εμπειριών που ξεδιπλώνεται στον επισκέπτη μέσα από 60 videos, πάνω από 3.000 φωτογραφίες και 130.000 λέξεις περιεχομένου σε πέντε γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά σήμερα και πολύ σύντομα στα γαλλικά, γερμανικά και ρωσικά) και τον καλεί να σχεδιάσει το ταξίδι του εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα.

Πέρα από την ευκολία που προσφέρει στο χρήστη, από την επιλογή του προορισμού μέχριτην οργάνωση του ταξιδιού μέσω ενσωματωμένου booking engine, το στοιχείο υπεροχής του discovergreece.com είναι ό,τι προσφέρει αυτό ακριβώς που ζητάει ο σύγχρονος επισκέπτης: Μοναδικές εμπειρίες.

Αναπτύσσοντας το website, η ομάδα της Marketing Greece και των συνεργατών της, εστίασε στην προβολή των ελληνικών προορισμών και θεματικών ενοτήτων με τρόπο που να συναρπάζει τον επισκέπτη και να τον προσκαλεί να ανακαλύψει τις ομορφιές τις χώρας μας από κοντά.
Από αριστερά: Ο κ. Βασίλης Λινάκης, Co-Founder & IT Director της Linakis Digital, η κ. Αγάπη Σμπώκου, μέλος ΔΣ της Marketing Greece, ο κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, γενικός διευθυντής της Marketing Greece, ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος της Marketing Greece, ο κ. Άρης Πιλιτσόπουλος, Marketing Manager της Marketing Greece και ο κ. Θράσυ Πετρόπουλος, Head of PR & Editorial της Marketing Greece.

Ο πρόεδρος της Marketing Greece κ. Ανδρέας Ανδρεάδης σημείωσε: “Η Marketing Greece ιδρύθηκε για να εξυπηρετήσει μια ιδέα, ένα όραμα για τη νέα εποχή ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού. Το όραμα αυτό μετουσιώνεται σήμερα σε πράξη με την έλευση του discovergreece.com.

Υποσχεθήκαμε να δώσουμε στο κοινό μια νέα διάσταση στην προβολή της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού. Μια διάσταση που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες μια άκρως ανταγωνιστικής διεθνούς αγοράς, αλλά και στις αυξημένες απαιτήσεις του δυνητικού επισκέπτη που διψάει για νέες εμπειρίες και φρέσκιες εικόνες”.

Ο γενικός διευθυντής της Μarketing Greece κ. Ιωσήφ Πάρσαλης δήλωσε ότι “το στοιχείο διαφοροποίησης και η υπεραξία του discovergreece.com είναι η εστίαση στην προϊοντική διάσταση του ελληνικού τουρισμού. Αξιοποιώντας την εμπειρία της τουριστικής βιομηχανίας, τη μελέτη της Mckinsey για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού με ορίζοντα το 2021, η ομάδα της Marketing Greece παρέδωσε στο παγκόσμιο κοινό ένα website που ενσωματώνει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία και πρακτικές ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

Tο discovergreece.com θα δημιουργήσει μια παγκόσμια κοινότητα υποστηρικτών του ελληνικού τουρισμού. Μια κοινότητα που θα μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και θα συμβάλει σε νέα ρεκόρ θετικών αποτελεσμάτων για τον τουρισμό της χώρας μας”.
Πηγή : traveldailynews.gr
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker

Προ των πυλών της νέας τουριστικής σεζόν, η Marketing Greece ενισχύει δυναμικά την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, με το παγκόσμιο λανσάρισμα του discovergreece.com. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεττάνια, οι προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των MME και της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν “live” το website διεθνών προδιαγραφών που ενισχύει την προβολή της Ελλάδας ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό παγκοσμίως.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η υψηλής ποιότητας διαδραστική πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις βέλτιστες πρακτικές διεθνώς σε ότι αφορά το μάρκετινγκ τουριστικού προϊόντος και προορισμού. Ο επισκέπτης του website δεν έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τους ελληνικούς προορισμούς και να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα συναρπαστικό κόσμο εικόνων και πληροφοριών για πάνω από 120 τουριστικούς προορισμούς και πάνω από 30 θεματικές ενότητες. Μέσα από τις σελίδες του discovergreece.com η Ελλάδα παρουσιάζεται ως ένα σύνολο μοναδικών εμπειριών που ξεδιπλώνεται στον επισκέπτη μέσα από 60 videos, πάνω από 3.000 φωτογραφίες και 130.000 λέξεις περιεχομένου σε πέντε γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά σήμερα και πολύ σύντομα στα γαλλικά, γερμανικά και ρωσικά) και τον καλεί να σχεδιάσει το ταξίδι του εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα.



Πέρα από την ευκολία που προσφέρει στο χρήστη, από την επιλογή του προορισμού μέχριτην οργάνωση του ταξιδιού μέσω ενσωματωμένου booking engine, το στοιχείο υπεροχής του discovergreece.com είναι ό,τι προσφέρει αυτό ακριβώς που ζητάει ο σύγχρονος επισκέπτης: Μοναδικές εμπειρίες. Αναπτύσσοντας το website, η ομάδα της Marketing Greece και των συνεργατών της, εστίασε στην προβολή των ελληνικών προορισμών και θεματικών ενοτήτων με τρόπο που να συναρπάζει τον επισκέπτη και να τον προσκαλεί να ανακαλύψει τις ομορφιές τις χώρας μας από κοντά.


Από αριστερά: Ο κ. Βασίλης Λινάκης, Co-Founder & IT Director της Linakis Digital, η κ. Αγάπη Σμπώκου, μέλος ΔΣ της Marketing Greece, ο κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, γενικός διευθυντής της Marketing Greece, ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος της Marketing Greece, ο κ. Άρης Πιλιτσόπουλος, Marketing Manager της Marketing Greece και ο κ. Θράσυ Πετρόπουλος, Head of PR & Editorial της Marketing Greece.


Ο πρόεδρος της Marketing Greece κ. Ανδρέας Ανδρεάδης σημείωσε: “Η Marketing Greece ιδρύθηκε για να εξυπηρετήσει μια ιδέα, ένα όραμα για τη νέα εποχή ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού. Το όραμα αυτό μετουσιώνεται σήμερα σε πράξη με την έλευση του discovergreece.com. Υποσχεθήκαμε να δώσουμε στο κοινό μια νέα διάσταση στην προβολή της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού. Μια διάσταση που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες μια άκρως ανταγωνιστικής διεθνούς αγοράς, αλλά και στις αυξημένες απαιτήσεις του δυνητικού επισκέπτη που διψάει για νέες εμπειρίες και φρέσκιες εικόνες”.

Ο γενικός διευθυντής της Μarketing Greece κ. Ιωσήφ Πάρσαλης δήλωσε ότι “το στοιχείο διαφοροποίησης και η υπεραξία του discovergreece.com είναι η εστίαση στην προϊοντική διάσταση του ελληνικού τουρισμού. Αξιοποιώντας την εμπειρία της τουριστικής βιομηχανίας, τη μελέτη της Mckinsey για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού με ορίζοντα το 2021, η ομάδα της Marketing Greece παρέδωσε στο παγκόσμιο κοινό ένα website που ενσωματώνει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία και πρακτικές ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Tο discovergreece.com θα δημιουργήσει μια παγκόσμια κοινότητα υποστηρικτών του ελληνικού τουρισμού. Μια κοινότητα που θα μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και θα συμβάλει σε νέα ρεκόρ θετικών αποτελεσμάτων για τον τουρισμό της χώρας μας”.



Στη φωτογραφία, ο πρόεδρος της Marketing Greece κ. Ανδρέας Ανδρεάδης και ο γενικός διευθυντής κ. Ιωσήφ Πάρσαλης παρουσιάζουν “live” το discovergreece.com. - See more at: http://traveldailynews.gr/news/article/57128#sthash.HIEdSTZY.dpuf
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...