7 Οκτ 2013

11+1 στυλιστικές τάσεις για τον χειμώνα του 2014

Επειδή οι εκπτώσεις δεν έχουν τελειώσει ακόμη και η αλλαγή της γκαρνταρόμπας δεν αργεί διάβασε τις τάσεις του φετινού χειμώνα και βγες στα μαγαζιά. Μπορεί να ανακαλύψεις κρυμμένους θησαυρούς και να είσαι ντυμένη σαν να βγήκες από σελίδες περιοδικού!!...
1.Τόνισε τις καμπύλες. Στενές γραμμές από τη μέση και κάτω με το μήκος να φτάνει λίγο κάτω από το γόνατο και τον όποιο όγκο στο ρούχο να περιορίζεται από τη μέση και πάνω… Σέξι εμφανίσεις με χρώμα.
2. Το δέρμα στο προσκήνιο για ακόμη μια σεζόν. Για αυτό το χειμώνα «δανείζεται» στοιχεία από τη δεκαετία του 40. Προσθέστε και γούνινες λεπτομέρειες και το αποτέλεσμα θα είναι super trendy.
3. Όλες οι αποχρώσεις του μπορνώ και σκούρο καφέ είναι της μόδας. Επιστρέφει, επίσης, η δαντέλα, το βελούδο και όπως γράψαμε και παραπάνω το δέρμα κυριαρχεί.
4.Γούνες παντού… σε όλες τις μορφές. Προτιμήστε τις συνθετικές. Επιστρέφουν στη μόδα και τα sheepskin.
5. Βάλε το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις με φωτιά. Αυτή τη σαιζόν αντικαθιστά το κλασσικό μαύρο φόρεμα.
6. Και εάν το κόκκινο δεν είναι το φόρτε σας, βάλτε λίγο φως στο χειμώνα και προτιμήστε το λευκό. Η Χιονάτη έχει την τιμητική της! Η διαφάνεια, επίσης, κυριαρχεί και δίνει μια αισθησιακή νότα στην εμφάνιση σας.
7.Υπερμεγέθη παλτό
Mix & match
Τολμήστε να «αναμείξετε» διαφορετικά υλικά και φυσικά για ακόμη μια χρονιά οι μπότες κέρδισαν έδαφος. Κάτω από το γόνατο, πάνω από το γόνατο, μέχρι τον αστράγαλο. Για αυτό το χειμώνα έχουν διακοσμηθεί με τρουκς, μεταλλικές λεπτομέρειες, γούνινες ή δαντελένιες λεπτομέρειες. Και οι φλατ μπότες ιππασίας έκαναν επανεμφάνιση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...