16 Μαρ 2013

10 χρυσοί κανόνες πριν το ταξίδι σας

Έχετε προγραμματίσει το ταξίδι σας, έχετε αποκτήσει την ανάλογη ψυχολογία αλλά πάντα κάτι μένει για το τέλος… το θέμα της βαλίτσας! Τι θα πάρετε, αν είναι αρκετά τα ρούχα, θα ξεπεράσει το επιτρεπόμενο βάρος; Συγκεντρώσαμε 10 χρυσούς κανόνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή να προσαρμόσετε στις απαιτήσεις σας και να έχετε πιο ξέγνοιαστες διακοπές.......

1. Ο χρυσός κανόνας: Βάζετε στην βαλίτσα τα μισά ρούχα από ότι σχεδιάζατε αρχικά και τα δύο φορές τα χρήματα που σχεδιάζατε. Αυτά τα αντιστρόφως ανάλογα ποσά θα σας γλυτώσουν κατά πολύ το άγχος.

2. Πάρτε όσα ρούχα χωράνε σε μια χειραποσκευή. Δεν θα έχετε το άγχος να χαθεί κάπου η βαλίτσα σας, οι μετακινήσεις σας θα γίνουν πιο άνετες, ενώ πιστέψτε μας τα ρούχα θα είναι αρκετά για τις διακοπές σας. Επιπλέον, ακολουθώντας το παράδειγμα των low cost και οι κλασσικές εταιρείες έχουν αρχίσει να χρεώνουν τις βαλίτσες.

3. Αν παρόλα αυτά έχετε βαλίτσα που πρέπει να παραδοθεί στο check in τότε καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ένα αυτοκόλλητο “Fragile” που πέρα από το προφανές θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε και πιο εύκολα την βαλίτσα σας στο αεροδρόμιο.

4. Ο κανόνας του Mix and Match. 3 μπλούζες / πουκάμισα και 3 jeans / βερμούδες δημιουργούν 9 διαφορετικά σύνολα!

5. Τα βιβλία μπορεί να είναι πάντα μια καλή παρέα και ιδιαίτερα στις διακοπές, αλλά με ένα tablet ή e-reader μπορείτε να απολαύσετε το διάβασμα αλλά και να γλυτώσετε πολύτιμο βάρος και χώρο.

6. Συνήθως οι γυναίκες συνηθίζουν να παίρνουν μαζί με όλα τα άλλα συνηθίζουν να παίρνουν και το πιστολάκι το μαλλιών. Φυσικά και τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν το δικό τους στα δωμάτια οπότε είναι από τα περιττά που πρέπει να αφήσετε πίσω.

7. Τα χοντρά ρούχα πιάνουν χώρο, φροντίσετε να πάρετε μαζί σας μόνο τα απαραίτητα.

8. Το ίδιο με τον κανόνα νούμερο 7 ισχύουν και για τα jeans. Απαραίτητα αλλά πιάνουν χώρο οπότε προσοχή στην επιλογή τους.

9. Ό,τι πολύτιμο και όχι τόσο απαραίτητο το αφήνουμε σπίτι. Πολυσύχναστα τουριστικά μέρη είναι ιδανικά μέρη δράσης για τους επιτήδειους.

10. Παντού στο κόσμο μπορείτε να αγοράσετε αφρόλουτρα, tshirts, ομπρέλες κ.λπ. Αν ξεχάσετε κάτι μπορείτε να το αγοράσετε! Δεν είναι εποχές για τέτοια άγχη.
Πηγή : capital.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...