2 Δεκ 2012

To πάρτυ ως τα ξημερώματα του βαρύγδουπου εκπροσώπου Τύπου της ΔΗΜΑΡ κ. Αν. Παπαδόπουλου στην Ελληνοαμερικανική Ενωση


Ποιοι έδωσαν το παρόν.Το μακρύ ζεϊμπέκικο της Αννας και του Φώτη 
Πάρτι έδωσε το Σάββατο το βράδυ με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος, στην Ελληνοαμερικάνικη Ενωση, επί της οδού Μασσαλίας. Μάλιστα υπήρχε και ζωντανή ρεμπέτικη μουσική από δύο νεαρούς μέλη της ΔΗΜΑΡ. Ο ένας έπαιζε μπουζούκι και ο άλλος ακορντεόν. .....

Το πιο εντυπωσιακό που συνέβη στο πάρτυ ήταν το ζεϊμπέκικο που χόρεψε η πρώην υπουργός του ΠαΣοΚ κυρία Αννα Διαμαντοπούλου υπό τους ήχους του ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας: «Είναι ένας ελληνικός χορός, το ζεϊμπέκικο είναι άλλωσε χορός της χαρμολύπης», έλεγε αργότερα η κυρία Διαμαντοπούλου.

Την πρώην υπουργό του ΠαΣοΚ παρακολουθούσε να χορεύει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτης Κουβέλης ο οποίος στη συνέχεια έριξε και αυτός μια στροφή υπό τους ήχους του «Ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας» στο πάρτι του πιστού συνεργάτη του.


Ηταν παρόντες σχεδόν το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ και τα στελέχη της, ανάμεσα στους οποίους οι κ.κ.
Ν. Τσούκαλης, Γρ. Ψαριανός, Σπ. Λικούδης, Ν. Μπίστης, ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Σάκης Οικονόμου, ο πρώην υπουργός του ΠαΣοΚ κ. Χρ. Πρωτόπαπας ενώ γύρω στα μεσάνυχτα έκανε την εμφάνισή του και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρας ο οποίος είχε σύντομη συνομιλία με τον κ. Κουβέλη λέγοντας ότι θα πρέπει να βρίσκεται την Κυριακή το πρωί στο γραφείο του για το θέμα της επαναγοράς των ομολόγων. 
Επίσης, παρόντες ήταν η κυρία Αλεξία Μπακογιάννη, ο αδελφός της δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κώστας Μπακογιάννης αλλά και αρκετοί δημοσιογράφοι κυρίως τηλεοπτικοί.
Το πάρτι τελείωσε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής.
Πηγή : tovima.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...