23 Αυγ 2012

Ζώδια και Στύλ!!

Η φιλαρέσκεια και η εικόνα που έχει ο καθένας μας για την εμφάνισή του είναι μεγάλη ιστορία. Και πολλές φορές γεμάτη… μυστικά και ψέματα. Ας δούμε λοιπόν ποιο ειναι πραγματικά το στυλ....
για κάθε ζώδιο και ποια τα χαρακτηριστικά τους, που θεωρούν πιο σημαντικά για να γοητεύουν...
ΚΡΙΟΣ
Για τους παρορμητικούς Κριούς, που  άλλοτε ντύνονται σε ένα δευτερόλεπτο και άλλοτε κοιτάνε με τις ώρες την ανοιχτή ντουλάπα, το ντύσιμό τους είναι εύκολο. Τους αρέσουν γενικά το σπορ ντύσιμο και συχνά θα τους δούμε να φοράνε φόρμα ή ρούχα παραλλαγής. Παρ’ όλα αυτά η μόδα ενδιαφέρει τον Κριό και προσέχει να είναι τα ρούχα του πάντα καλοραμμένα. Του ταιριάζουν τα φαρδιά παντελόνια μια και πάντα προσέχει την σιλουέτα του. Είναι ζώδιο που γενικά ζεσταίνεται γι αυτό και του ταιριάζουν τα λεπτά και τα δροσερά υφάσματα. Συνήθως φοράει εφαρμοστά ζέρσεϊ αλλά ένα δροσερό βαμβακερό θα ήταν το καλύτερό του. Χρώματά του το κόκκινο και το πράσινο, όμως και ένα απαλό μπεζ θα λειτουργούσε το ίδιο θετικά. Τα αξεσουάρ τού ταιριάζουν και συνήθως φοράει κασκόλ και περίεργες ζώνες με στρας και πέτρες. Πέτρα τους ο αμέθυστος και στα κοσμήματα κρύσταλλοι και κόκκινες πέτρες.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι καλλίγραμμες και όμορφες Ταυρίνες (μιας και ο πλανήτης που τις κυβερνάει είναι η Αφροδίτη) θέλουν να είναι πάντα γοητευτικές. Τους αρέσουν τα απαλά και ζεστά υφάσματα και τους ταιριάζουν όλα τα χειροποίητα πλεχτά αρκεί να είναι ευχάριστα στην αφή. Τα ρούχα που διαλέγουν είναι πάντα ραμμένα έτσι που να μπορούν να αναδεικνύουν τα χαρίσματά τους. Με την ευαισθησία που έχει το ζώδιο στο λαιμό, δεν φοράει εύκολα ζιβάγκο γιατι νιώθει ότι τον πνίγει. Οι μπλούζες πρέπει να φτάνουν συνήθως μέχρι τους γοφούς για να κρύβουν την τάση που υπάρχει για κοιλίτσα. Χρώματα που αναδεικνύουν όλη τη θετική τους ενέργεια είναι το γαλάζιο και το ροζ, γενικώς όμως του πηγαίνουν όλοι οι παστέλ τόνοι ενώ τα  ασημένια σκουλαρίκια με ημιπολυτιμες πέτρες και τα ασημένια δαχτυλίδια ειναι σταθερά αξεσουάρ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φτάνουν πια τα μαύρα! Σας γοητεύουν τα ωραία υφάσματα και ειδικότερα τα ωραία μοντελάκια που πρέπει να είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας. Έχετε αποβάλει το έντονο σπρο ντύσιμο από τα εφηβικά σας χρόνια και η γραμμή που συνήθως ακολουθείτε έχει νότες κλασσικού ντυσίματος. Σας πηγαίνουν οι μακριές και ασύμμετρες φούστες, μιας και το ζώδιό σας , σας έχει προικίσει με μακριά και λεπτά άκρα. Το ύφασμα που πραγματικά σας ταιριάζει είναι το μεταξωτό. Το χρώμα σας είναι το κίτρινο σε όλες τις αποχρώσεις. Απαραίτητα τα κοσμήματα που ήδη τους έχετε αδυναμία, είτε σε χρυσό είτε πλατίνα είτε σε επιχρυσωμένο ασήμι. Πέτρες σας είναι ο αχάτης και το τοπάζι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ενώ οι άντρες του συγκεκριμένου ζωδίου δεν ακολουθούν τις επιταγές της μόδας, αντίθετα οι γυναίκες είναι πολύ κοκέτες. Γενικά βάφονται έντονα και περιποιούνται τον εαυτό τους γιατί τους αρέσει η λάμψη και η διασκέδαση. Οι λεπτεπίλεπτες, σχεδόν αιθέριες γυναίκες Καρκίνοι έχουν μια τάση προς το νεανικό και όχι προς το κλασσικό ντύσιμο μιας κι είναι οι αιώνιοι έφηβοι του ζωδιακού κύκλου. Τους ταιριάζουν τα λεπτά μάλλινα υφάσματα (μιας και κρυώνουν εύκολα) και όλες οι αποχρώσεις από το άσπρο μέχρι το γκρι. Τα ρομαντικά Καρκινάκια φοράνε αξεσουάρ που έχουν συναίσθηματική αξία γι’ αυτά, είτε γενικά έχουν έντονο το έθνικ στοιχείο. Άλλωστε δεν τους απασχολεί τόσο η πολυτέλεια, όσο η άνεσή τους. Μια σειρά μαργαριτάρια όμως θα ταίριαζε τέλεια στο λαιμό τους, μιας και το μαργαριτάρι αναδεικνύει τέλεια τον ψηλό λαιμό τους και τους φέρνει παράλληλα και τύχη. Το ίδιο θετικά λειτουργεί και το σμαράγδι.

ΛΕΩΝ
Είναι επιμελή στο ντύσιμό τους και τα δύο φύλα. Τόσο που καμιά φορά το παρακάνουν. Έχουν μεγάλη αγάπη για τα στολίδια όπως και για τις γούνες. Αγαπούν το ακριβό ντύσιμο, τα καλά ραμμένα ποιοτικά υφάσματα και πολλά βραδινά φορέματα. Ακριβά είναι ακόμα και στο σπορ ντύσιμό τους. Το τζιν τους θα είναι φιρμάτο και στολισμένο με χάντρες, στρας ή και κεντημένο με παγιέτες. Παρ’ όλο που συνήθως ο Λέων φοράει σκούρα χρώματα, το χρώμα που εξωτερικεύει τη θετική του ενέργεια είναι το κίτρινο. Συγκεκριμένα το λαμπερό κίτρινο, το χρώμα του χρυσού. Το ύφασμα που του ταιριάζει είναι ένα ακριβό μεταξωτό, ανάλαφρο και λεπτό, που θα πέφτει αεράτο στο στητό κορμί του. Ο χρυσός και τα επιχρυσωμένα ασημένια κοσμήματα είναι τα μέταλλα που τον κολακεύουν και τα λαμπερά βαριά κοσμήματα φτάνουν στο όριο του φετίχ. Γούνινοι γιακάδες και ακριβά γάντια είναι τα τέλεια αξεσουάρ για ένα Λιοντάρι, που η χλιδή είναι τρόπος ζωής γι αυτό. Ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά θα δώσει περισσότερο μυστήριο και θα περιορίσει την ακτινοβολία που εκπέμπει γύρω. Ένα ρουμπίνι στο δάχτυλο δεμένο σε χρυσό θα φωτίσει περισσότερο το ανεξάρτητο και μοναδικό στυλ που έχει. Προσοχή όμως στην υπερβολή.

ΖΥΓΟΣ
Οι προσαρμοστικοί Ζυγοί μπορούν να είναι ευπαρουσίαστει ακόμα κι αν φορούν τζιν σε γαμήλια δεξίωση. Έχουν αναπτυγμένο το αίσθημα του γούστου κι είναι ενήμεροι σε όλα τα θέματα καλλωπισμού. Η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιο, μπορεί να μην τους προικίσε με τις τέλειες αναλογίες στο σώμα, αλλά σίγουρα τους κάνει από τους πιο γοητευτικούς και ελκυστικούς τύπους του ζωδιακού. Τους αρέσει η συμμετρία κι έχουν εξαίρετο γούστο χωρίς μεγάλες επιδείξεις. Το ύφασμα που μπορεί να προβάλλει τα θετικά στοιχεία του ζωδίου είναι το μεταξωτό, ιδιαίτερα το ινδικό. Τους αρέσουν τα ακριβά και η καλή ποιότητα, χωρίς  όμως να επιδεικνύουν την τιμή ή τη μάρκα. Το χρώμα τους είναι το μπλε, εκείνο του ουρανού. Συνήθως δεν φορούν αρκετά και μεγάλα κοσμήματα, αλλά ένα ζαφείρι ή μια άκουα μαρίνα τους κολακεύαν πολύ. Πετράδι τους το διαμάντι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι μοιραίοι του ζωδιακού κύκλου βγάζουν αυτό το χαρακτηριστικό τους ακόμα και στο ντύσιμό τους. Είναι το ζώδιο με τον πιο έντονο ερωτισμό και με εμφανή την σεξουαλική διάθεση. Είναι πάντα εντυπωσιακά ντυμένοι, και η εμφάνισή τους (αρκετά τολμηρή μερικές φορές ) μαγνητίζει πάντα τα βλέμματα. Παρ’όλο το θερμό ταμπεραμέντο τους, τους πηγαίνουν τα ψυχρά κλίματα και το ζεστό ντύσιμο. Οι Σκορπίνες, άτομα συνήθως πετυχημένα, εκτιμούν τις διασκεδάσεις που τους προσφέρουν και η πόλη και η εξοχή. Τους ταιριάζουν τα απαλά τουϊντ , οι φανέλες, τα ανγκόρα για τις αποδράσεις τους, αλλά και η δαντέλα για τις βραδινές τους εμφανίσεις. Οι τόνοι που προβάλλουν τις θετικές τους ενέργειες είναι το μπορντό, το καφέ μελί και το βιολέ. Έχουν αγάπη για τα κοσμήματα, τα λεπτά φινιρισμένα κοσμήματα χωρίς βαριά δεσίματα αλλά σίγουρα ακριβά, καθώς και για τα φουλάρια και για τις ζώνες που είναι μοναδικά στο είδος τους. Η πέτρα τους είναι το οπάλι και πετράδι τους το ρουμπίνι. Τα καφέ γυλιά είναι ιδανικά για να κρύψουν την σαγηνευτική ματιά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τι να πει κανείς για το αριστοκρατικό στυλ σας! Ο,τι και να φοράτε , από τη φόρμα σας (μιας και σας αρέσουν τα σπορ και ιδιαίτερα τα extreme σπορ) μέχρι τα ρούχα για τις βραδινές εμφανίσεις σας, όλα έχουν τον αέρα της πολυτέλειας που ουσιαστικά εσείς τον προσδίδετε. Οι Τοξοτίνες είναι άτομα πρωτοποριακά, ακόμα και στο ντύσιμό τους. Τα ωραία και μακριά πόδια τους (αντικείμενο ζήλιας για πολλούς) συνήθως εκτεθειμένα στην κοινή θέα και το λεπτό κορμί τους βοηθούν στο ντύσιμό τους. Άτομα που τους αρέσει η χλιδή, νιώθουν άνετα με γούνες και με δερμάτινα γενικώς. Ζώδιο το οποίο αρέσκεται σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και σε γκαλά, προτιμά ντύσιμο κλασικό (κοστούμι , ταγιέρ) και για τις υπόλοιπες ώρες εκκεντρικές εμφανίσεις. Η διαφάνεια σας ταιριάζει πολύ, όχι όμως και τα σκούρα χρώματα. Βάλτε τυρκουάζ και πετρόλ και εξωτερικεύστε όλες τις θετικές ενέργειές σας. Σίγουρα όμως θα έχετε για αξεσουάρ γούνα ( όχι απαραίτητα ολόκληρη, ένας γιακάς φτάνει ) και μια ζώνη δερμάτινη. Το χρώμα της γούνας μαρόν σε όλες του τις αποχρώσεις. Ένα δαχτυλίδι με μια πέτρα τυρκουάζ θα ολοκληρώσει το αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο ντύσιμό που έχουν οι Αιγόκεροι, συνήθως φοράνε ρούχα που απλά τους βολεύουν. Όπως και οι Παρθένοι, έτσι και αυτό το ζώδιο της γης, δεν χαλάει πολλά χρήματα για αγορές και ψώνια. Δεν καταφεύγει εύκολα σε shopping therapy γιατί προτιμά να εξοικονομεί τα χρήματα για άλλες δραστηριότητές του. Έχει μια τάση για το κλασικό και για το παλαιομοδίτικο. Θέλει να νιώθει άνετα μέσα στα ρούχα του, γι αυτό και δεν πετάει εύκολα το παλιό τζιν που κοντεύει να λιώσει, και λειτουργεί αντίθετα με τις επιταγές της μόδας. Θεωρεί ότι η γοητεία πηγάζει από το εσωτερικό και όχι από το περιτύλιγμα – και στην περίπτωσή τους έχουν δίκιο. Μαλλί  και βελούδο  για τα άτομα αυτού του ζωδίου, φαρδιά πουλόβερ, πολλές φορές χειροποίητα, έστω κι αν είναι βαριά και ζεστά. Τα Αιγοκεράκια δεν φοράνε πολλά αξεσουάρ, συνήθως ένα κασκόλ τούς είναι αρκετό. Χρώμα τους το μαύρο και πέτρα τους το μαύρο οπάλι και το ζαφείρι. Αγαπημένα τους κοσμήματα τα χειροποίητα ασημένια μακριά κολιέ με πράσινες ημιπολύτιμες πέτρες. Ακόμα στην συλλογή τους υπάρχει πάντα μια σειρά μαργαριτάρια γιατι ξέρουν να εκτιμούν τους θησαυρούς της φύσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι μοντέρνοι του ζωδιακού! Το νεανικό τους στυλ κρατάει μέχρι τα εξήντα τους. Υπάρχει πάντα κάτι το ξεχωριστό στο ντύσιμό σας. Το καλό σας γούστο βοηθάει να ταιριάζετε τα παλαιά με τα καινούργια στην ντουλάπα σας. Έχετε την τάση να φοράτε ότι επιβάλλει η μόδα, ψωνίζοντας συνέχεια. Το ντύσιμό σας είναι συνήθως εκκεντρικό, με πολλές φορές ακραίες και αταίριαστες λεπτομέρειες που ευτυχώς όμως δεν χαλάνε το ωραίο σύνολό σας. Οι πρωτοπόροι Υδροχόοι διασκεδάζουν πολλές φορές όταν  φέρνουν με το ντύσιμό τους σύγχυση στους μεγαλύτερους και συντηρητικούς  που συναναστρέφονται. Τα υφάσματα που σας ταιριάζουν είναι τα λεπτά δέρματα, και γενικά τα υφάσματα που γυαλίζουν, όπως το σατέν. Προτιμήστε το χρώμα του ζαφειριού στα ρούχα σας και θα δείτε ότι συγκεντρώνετε ακόμα περισσότερα βλέμματα στο πέρασμά σας. Αξεσουάρ, όπως ζώνες και άλλα ασημένια κοσμήματα είναι κάτι που πάντα θα φοράτε. Σας αρέσει στα κοσμήματά σας επιπλέον να υπάρχουν ημιπολυτιμες πέτρες όπως το μάτι της τίγρης ,η Αλεξανδρινή ή το μαύρο μαργαριτάρι, πρέπει οπωσδήποτε να προστεθούν στην συλλογή σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα χρήματα για εσάς δεν είναι ποτέ αρκετά για τα ψώνια σας, μιας και η μόδα αλλάζει τόσο γρήγορα όσο και η διάθεσή σας. Πάντα θα υπάρχει κάτι για να αγοράσετε. Τα Ψαράκια με την έντονη τάση που έχουν για τα ταξίδια είναι πάντα σπορ ντυμένα. Συνήθως έχουν ολόκληρη συλλογή από τζιν παντελόνια και άνετες παντελόνες που τα φορούν όλο το 24ωρο. Ο αιώνιος παλιμπαιδισμός τους έρχεται σε αντίθεση με την άφθονη σεξουαλικότητα που εκπέμπουν και το ντύσιμό τους είναι πάντα ανάλογο. Οι πουκαμίσες έρχονται σε κόντρα με τα σέξι τοπάκια. Χρώμα βέβαια που ταιριάζει στα αιώνια παιδία του ζωδιακού, είναι το αγνό λευκό, το γαλακτερό και το περλέ. Η μόδα για εσάς είναι απλά ένας τρόπος για να χαλάτε χρήματα και δεν σας  καθηλώνει. Τα φουλάρια είναι το ιδανικό αξεσουάρ όπως και τα χρωματιστά γυαλιά ηλίου. Τυχερή σας πέτρα ο νεφρίτης και το πετράδι  σας το ζαφείρι. Αγαπημένα σας κοσμήματα τα παιχνιδιαρικα βραχιόλια με διάφορα στοιχεία επάνω όπως πέτρες αλλά και ασημένια “τσαντάκια”, “αρκουδάκια” , “γοβίτσες” για να δείχνετε παντού ποιο είστε! 
Πηγή :  beaute

Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...