24 Αυγ 2012

Ελληνικά τοπωνύμια σε όλη την υφήλιο!!

Ο κ. Βαρθολομαίος Λάζαρης ήταν ναυτικός και στα ταξίδια του σε όλη τη Γη διαπίστωσε ότι υπάρχουν χιλιάδες ελληνικά τοπωνύμια. Πριν χρόνια εξέδωσε το βιβλίο του με τίτλο "Η Ελλάδα σε όλο τον Κόσμο". Στην υπάρχουσα επίσημη ιστορία αυτό δεν εξηγείται....
Αν προσθέσουμε στην έρευνα του κ. Λάζαρη και τις γλωσσολογικές και εθνολογικές έρευνες που έχουν γίνει στους Ινδιάνους του Καναδά, στους ιθαγενείς της Ινδονησίας, στους Ινδιάνους της Ν.Αμερικής, στους αυτόχθονες της Αυστραλίας, στις αναφορές των μυστικιστών από το Θιβέτ, στις αναφορές των δρυϊδων και δεκάδες άλλες τέτοιες έρευνες, βλέπουμε ότι ταιριάζουν απόλυτα με την έρευνα του κ. Λάζαρη.
Χάρτης της Αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου
 (κάντε κλικ πάνω στον χάρτη για μεγέθυνση) 
Δημοσιεύουμε, τους χάρτες του κ. Λάζαρη, που δείχνουν τα ελληνικά τοπωνύμια σε όλη τη Γη καθώς και τα τοπωνύμια σε ελληνική-αγγλική και τις ακριβείς συντεταγμένες,  πιστεύοντας οτι έτσι θα συμβάλλουμε στην έρευνα για την ιστορική αλήθεια που αφορά την πανάρχαια αυτή ελληνική αυτοκρατορία και η οποία αποκρύπτεται από τον ελληνικό λαό και την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.
Χάρτης ελληνικών αποικιών στην Αρχαιότητα
 (κάντε κλικ πάνω στον χάρτη για μεγέθυνση)  
Οι εξουσιαστές το γνωρίζουν εδώ και τουλάχιστον 3 αιώνες. Φροντίζουν όμως με ιστορικά "κατευθυνόμενες" και χαλκευμένες έρευνες να το αποκρύπτουν και να περιορίζουν τον ελληνισμό στην περιοχή της Ελλάδας. Αυτό που μας ώθησε ήταν η δήλωση κάποιου συγγραφέα ότι οι δρυϊδες της Γαλλίας λατρεύουν σαν γενάρχη τους τον Ηρακλή. Κανείς όμως δεν θα το διδαχτεί αυτό στα ελληνικά σχολεία όπως και εμείς άλλωστε. Κανένα παιδί στο σχολείο δεν έμαθε ότι η Μασσαλία είναι αποικία των Φωκαέων,από την Μικρά Ασία (6ος αιώνας π.Χ). Κανείς δεν έμαθε για τα δεκάδες ελληνικά πανεπιστήμια που ήταν διάσπαρτα στην Ευρώπη τον 7ο αιώνα π.Χ, σύμφωνα με δήλωση του κ. Γεωργακόπουλου, καθηγητή της Ιστορίας της Επιστήμης.
 Αρχαίες Ελληνικές Πόλεις και Αποικίες
(κάντε κλικ πάνω στον χάρτη για μεγέθυνση) 
Αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνουν γνωστά σε όλη την Ελλάδα και σε όλη τη Γη.
Προτείνουμε στους αναγνώστες να αποθηκεύσουν αυτά τα δεδομένα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους, να επισκεφθούν τα μέρη αυτά μέσο του Google Earth και όποιοι μπορούν ας ταξιδεύσουν σε αυτά τα μέρη τα οποία προσδιορίζονται από ακριβείς συντεταγμένες.
Θαυμάσετε αυτούς τους απίστευτους χάρτες.
 15ος αιώνας- Ελληνικός Χάρτης της Ευρώπης
(κάντε κλικ πάνω στον χάρτη για μεγέθυνση) 

Ακολουθούν οι Χάρτες σε υψηλή ανάλυση
(κάντε κλικ πάνω σε κάθε χάρτη για μεγέθυνση)
 
ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ 
(κάντε κλικ πάνω σε κάθε αρχείο για μεγέθυνση)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...