4 Οκτ 2011

Συνέδριο για τον Τουρισμό Υγείας στις Βρυξέλλες

Συνέδριο για τον Τουρισμό Υγείας διοργανώνεται στις 12 Οκτωβρίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες με τη συμμετοχή και συμβολή του Επιτρόπου για την Υγεία και την Καταναλωτική Πολιτική.
Ο Τουρισμός Υγείας διαθέτει τις μεγαλύτερες προοπτικές να...
σημειώσει σημαντική ανάπτυξη στο μέλλον. Ωστόσο, η δυναμική του τομέα αυτού έχει υποτιμηθεί στην Ευρώπη.
Ο ρόλος των επιχειρήσεων στη βιομηχανία του τουρισμού οφείλει να αναγνωριστεί ευρέως κατά την ανάπτυξη πολιτικών για τον τουρισμό υγείας στην Ευρώπη.
Το Συνέδριο, το οποίο φέρει τον τίτλο “Τουρισμός Υγείας – Καθιερώνοντας μια νέα κουλτούρα στην Ευρώπη”, έχει σπόνσορες τους κ. Γιώργο Χατζημαρκάκη από την κοινοβουλευτική Ομάδα των Φιλελευθέρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ALDE), την Amalia Sartori από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (EPP) και το Σπύρο Δανέλλη από την ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D).
Οι συμμετέχοντες στο πάνελ του συνεδρίου θα είναι οι κ.κ. Ανδρέας Λοβέρδος, Υπουργός Υγείας και Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, M.D., Ph.D., CE, κυβερνητικής για την υγεία.
Προσωπικές προσκλήσεις έχουν αποσταλεί στον κ. Ιωάννη Ασλανίδη, M.D., Ph.D., MBA, επικεφαλής της Emmetropia Mediterranean Eye Clinic στην Κρήτη.
Ο Τουρισμός Υγείας αντιπροσωπεύει τη σύγκλιση, τη συμβολή και τη συνεργασία των τομέων
Υγείας, Τουρισμού και πολλών άλλων τομέων, στη δημιουργία μιας ευρείας και υψηλού αντικτύπου διεθνούς βιομηχανίας σε μια ευρεία διεθνή αγορά.
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του Συνεδρίου health_tourism_conference
Πηγή :  ltcnews
Επιμέλεια Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...