15 Σεπ 2011

Στη Μύκονο γυρίζεται το Judges House του βρετανικού X Factor!

Να αλλάξουμε και λίγο κλίμα, όπως λένε και στα τηλεοπτικά δελτία: Μία από τις πιο σημαντικές εκπομπές της βρετανικής έκδοσης του reality show X Factor – ξέρετε, αυτό με μερικές δεκάδες εκατομμύρια …
τηλεθέαση ανά επεισόδιο -το Judges House Episode, θα γυριστεί στη Μύκονο! Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες μας….τις οποίες πιθανότατα να διαβάσετε αύριο κάπου αλλού ως… «αποκλειστικές», οι παραγωγοί του δημοφιλέστατου reality, ύστερα από έρευνες και επιθεωρήσεις πολλών προορισμών σε διάφορες περιοχές, κατέληξαν ότι η Μύκονος συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή, όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για το επιτυχημένο και όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακό σκηνικό του συγκεκριμένου επεισοδίου.
Στην περιοχή του Αγ. Ιώάννη οι βίλλες που θα γίνουν τα γυρίσματα
Βεβαίως, για να είμαστε και δίκαιοι και ακριβείς, από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για την Μύκονο, έστω και ως υποψήφιου, μεταξύ άλλων προορισμού, όλες οι, από πλευράς Ελλάδας, εμπλεκόμενες και ενδιαφερόμενες πλευρές, σε Μύκονο και Λονδίνο, έκαναν ό,τι ήταν… υπηρεσιακώς και ανθρωπίνως δυνατόν για να «κερδίσουν» τους παραγωγούς. Ο Δήμος, για παράδειγμα, ενήργησε αστραπιαία, τόσο ως προς τις ειδικές παροχές που προσέφερε αλλά και ως προς την έκδοση των απαραίτητων αδειών.
Ήδη, το τηλεοπτικό συνεργείο της παραγωγής καταφθάνει σήμερα στο νησί (εάν δεν έχει φθάσει ήδη…) και ακολουθούν οι 30 διαγωνιζόμενοι στο show καθώς και οι VIP κριτές.
Για τις βίλλες που έχουν επιλεγεί για τα γυρίσματα, δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα εμείς, μπορούμε απλά να σας ενημερώσουμε ότι βρίσκονται στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη και είναι ένα πραγματικά υπέροχο συγκρότημα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η συμφωνία για τα γυρίσματα - τα οποία θα διαρκέσουν τέσσερις μέρες- περιλαμβάνει εικόνες και πλάνα από τις πιο χαρακτηριστικές και εντυπωσιακές περιοχές του νησιού, συμπεριλαμβανομένων της παραλίας του Αγ. Ιωάννη, τοπίων και οικισμών στον Ορνό και της χώρας της Μυκόνου.
Περιττό να σχολιάσει κανείς το μέγεθος και τον αντίκτυπο αυτής της προβολής, όχι φυσικά μόνο για τη Μύκονο, αλλά και για τον ελληνικό τουρισμό, ο οποίος τελικά αποτελεί το μοναδικό φωτεινό σημείο ελπίδας, ανάπτυξης και προοπτικής στο ευρύτερο κλίμα που έχει διαμορφωθεί για τη χώρα μας.
Πηγή : tourismlobby
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...