29 Σεπ 2011

Εύα Λονγκόρια & Τίνα Φέι: τα χρυσά κορίτσια της tv

Δημοσιεύτηκε η λίστα των πιο καλοπληρωμένων ηθοποιών της αμερικάνικης τηλεόρασης
Η Εύα Λονγκόρια (αριστερά) και η Τίνα Φέι (δεξιά) είναι στην πρώτη θέση της λίστας τους Forbes με τις πιο καλοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς της αμερικάνικης τηλεόρασης
Την κορυφή της λίστας με τις πιο καλοπληρωμένες ηθοποιούς της τηλεόρασης, του περιοδικού Forbes κατέκτησαν οι Εύα Λονγκόρια και Τίνα Φέι.
Η Λατίνα...
νοικοκυρά σε απόγνωση και η ελληνικής καταγωγής πρωταγωνίστρια του 30 Rock, είναι οι πιο υψηλά αμειβόμενες ηθοποιοί στην μικρή οθόνη με κέρδη $13 εκατομμυρίων η καθεμιά, σύμφωνα με την λίστα που μόλις δημοσίευσε το Forbes. (Η εν λόγω λίστα αφορά στο διάστημα Μάιος 2010 έως Μάιος 2100).

Στις πρώτες θέσεις της λίστας βρέθηκαν και οι συμπρωταγωνίστριες της Εύα Λονγκόρια στην τηλεοπτική σειρά «Desperate Housewives», Μάρσια Κρος, η οποία με αμοιβές $10 εκατομμυρίων κατέκτησε την τρίτη θέση, ενώ οι Φελίσιτι Χάφμαν και Τέρι Χάτσερ κέρδισαν $9 εκατομμύρια και είναι στην πέμπτη θέση των πιο καλοπληρωμένων ηθοποιών της tv.

Επίσης, στην τρίτη θέση μαζί με την Μάρσια Κρος βρέθηκαν η Μαρίσκα Χάργκιτεϊ που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Law & Order: Special Victims Unit», αλλά και η Μαργκ Χέλγκενμπεργκ από το CSI.

Την λίστα συμπληρώνουν οι Κόρτνεϊ Κοξ και Έλεν Πομπέο με αμοιβές $7 εκατομμυρίων και η Τζουλιάνα Μαργκουλις με κέρδη $6 εκατομμυρίων.
Πηγή : tovima
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...