29 Σεπ 2011

Φωτογραφικά έργα ονειρικού σουρεαλισμού

Η σχολή εικαστικών και φωτογραφίας «Όραμα» εγκαινιάζει μια νέα έκθεση με έργα των σπουδαστών της και τίτλο «Οι σκέψεις μας εικόνες, οι αντιδράσεις μας απόψεις». Περιηγήθηκαμε στους χώρους της, είδαμε τα έργα και σας τα παρουσιάζουμε. 
Το εργαστήριο εικαστικών και φωτογραφικών σπουδών «Όραμα» πραγματοποιεί μια νέα έκθεση φωτογραφίας με έργα των σπουδαστών της. Τα έργα των σπουδαστών-φωτογράφων ....
είναι εμπνευσμένα από τον συναισθηματικό κόσμο και την καθημερινότητα και λειτουργούν ως εικαστικές αναπαραστάσεις του «εγώ».

Τα έργα που εκτίθενται έχουν τις βάσεις τους στη δημιουργική φωτογραφία, εγείροντας την φαντασία μέσω του ονειρικού σουρεαλισμού και αισθησιασμού. Το φως είναι ένα σημαντικό στοιχείο, εκπέμποντας ομοιόμορφα τις αφηρημένες όψεις των έργων. 
Οι εβδομαδιαίες διαλέξεις και σεμινάρια για σπουδαστές που θέλουν να καταρτιστούν στις τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις των εικαστικών τεχνών μέσα από το εργαστήριο «Όραμα», αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο. Στους συμμετέχοντες δίνεται η ευκαιρία να καλλιεργήσουν την καλλιτεχνική ματιά τους, εξερευνώντας την προσωπική αισθητική και δημιουργική έκφραση. Μέσω των workshops της ομάδας έχουν την δυνατότητα να εξειδικεύσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους σε θέματα όπως φωτισμό, μόδα, διαφημιστική και εικαστική φωτογραφία.

Πληροφορίες: «Όραμα», Deepdown Studio, Κομοτηνής 10, Αμπελόκηποι, 210-7701709, www.oramastudies.gr , διάρκεια μέχρι τις 7 Οκτωβρίου. Ωράριο: Δευτέρα με Παρασκευή, μεταξύ 18.00 και 22.00. 

Πηγή : clickatlife
Επιμέλεια Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...