31 Ιουλ 2011

Ο Paul Oakenfold ανεβάζει την ένταση σε Αθήνα και Μύκονο



Φωτογραφία: www.pauloakenfold.com
Ο πασίγνωστος dj Paul Oakenfold κλείνει στις 31 Ιουλίου με τον καλύτερο τρόπο τα events του Ιουλίου στο μυκονιάτικο club Cavo Paradiso, αλλά μια μέρα πριν καταλαμβάνει και τα decks του αθηναϊκού Animal Club.
Ο Paul Oakenfold, ένας από τους μεγαλύτερους djs στον κόσμο θα εμφανιστεί στο Cavo Paradiso την Κυριακή 31 Ιουλίου ξεσηκώνοντας τα πλήθη.....
με τις μουσικές του επιλογές, ενώ μια μέρα νωρίτερα, το Σάββατο 30 Ιουλίου, θα καταλάβει τα decks του αθηναϊκού Animal Club, στην παραλία του Αγίου Κοσμά.
Ο Βρετανός superstar dj και παραγωγός μετράει άπειρες συνεργασίες με πολλά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ενώ μερικά από τα κομμάτια που έχει γράψει είναι πια κλασικά dance anthems. Ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα μας, ο Oakenfold δεν παραλείπει να επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, χαρίζοντας βραδιές άφθονου χορού και trance electro beats.
Μαζί με τον Paul Oakenfold στα decks του Cavo θα είναι και ο Έλληνας Robert Vadney, με καταγωγή από τη Ρόδο που είναι γνωστός για το μοναδικό μείγμα μελαγχολικής και ηλεκτρισμένης μουσικής. Ο ίδιος ο Paul Oakenfold μάλιστα, τον έχει αποκαλέσει «The King Of Gothic Trance.»
Πληροφορίες: Animal Club, Άγιος Κοσμάς, Ελληνικό / Cavo Paradiso, Μύκονος,

Πηγη  clickatlife
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...