29 Ιουλ 2011

GOODY'S: Kατακτά την 1η θέση στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2011


Η Goody's, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία σύγχρονων εστιατορίων, βραβεύτηκε στη 2η απονομή των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών, λαμβάνοντας την εξέχουσα αναγνώριση στην κατηγορία "Ομάδα της Χρονιάς: Εκπαίδευση στην Εξυπηρέτηση πελατών".
Η συγκεκριμένη επιβράβευση ....
κεφαλαιοποιεί τη διαχρονική δέσμευση και προσπάθεια της Goody's για την ανταπόκριση στα αιτήματα των καταναλωτών και τη διαρκή της επένδυση στην εκπαίδευση του προσωπικού της για τη βέλτιστη απόδοσή του.

Το προσωπικό εκπαίδευσης της Goody's πραγματοποίησε αυτή τη χρονιά 128 σεμινάρια στις εκπαιδευτικές κουζίνες και κυρίως μέσα στα εστιατόρια Goody's για να προάγει τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας σε ζητήματα εξυπηρέτησης πελατών.
Οι εκπαιδευτικές αυτές διαδικασίες παρέχουν όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και τη σωστή καθοδήγηση στην ανάπτυξη των συμπεριφορών για την προσφορά άριστης και ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης προς τους πελάτες. Η αφοσίωση και η απόδοση των 3.573 εργαζομένων οδήγησε την εταιρία στην κατάκτηση αυτού του βραβείου, η οποία είναι αποτέλεσμα της πάγιας συντονισμένης ομαδικής προσπάθειας για την εκπαίδευση των εργαζομένων της Goody's.

Η δημιουργία πιστών και ικανοποιημένων καταναλωτών ήταν, είναι και θα είναι η κορυφαία προτεραιότητα της Goody's. H επιβράβευση αυτή, αποδεικνύει έμπρακτα το καθημερινό μέλημα της εταιρίας για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση του καταναλωτή.
Πηγη  axiaplus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...