31 Ιουλ 2011

Οι γυναίκες κάνουν σεξ για να είναι σε φόρμα!


Η λεγόμενη σεξάσκηση κάνει πάταγο στη Βρετανία αφού οι γυναίκες εμφανίζονται διατεθειμένες να κάνουν σεξ μετά από μία εξαντλητική μέρα, αν πιστεύουν ότι αυτό θα τις βοηθήσει να …χάσουν κανένα κιλό!
Το sexercise, όπως είναι ο επίσημος όρος του, αποκτά όλο και περισσότερους "θηλυκούς οπαδούς" ...
στην Βρετανία και τις ΗΠΑ, αφού είναι φθηνότερη και πάντως λιγότερο βαρετή από το γυμναστήριο!
Η οικονομική κρίση που "βαράει κόκκινο", σε συνδυασμό με τις ακριβές συνδρομές των γυμναστηρίων, φαίνεται πως είναι η αιτία για το αποτέλεσμα αυτής της στατιστικής έρευνας, που φτάνει στο συμπέρασμα ότι όλο και περισσότερες γυναίκες βλέπουν το σεξ όχι ως απόλαυση, αλλά ως φθηνό τρόπο άσκησης.
Σεξ αντί για σκούπισμα!
Tα δύο τρίτα σχεδόν των γυναικών που πηγαίνουν τακτικά στα γυμναστήρια δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν άλλες δραστηριότητες, όπως το σεξ ή ακόμα και το σκούπισμα, αν πίστευαν ότι θα έκαιγαν τόσες θερμίδες όσες με μια παραδοσιακή προπόνηση στο γυμναστήριο. Όπως υποστηρίζει η Κέρι Μακ Κλόσκι στο βιβλίο της "Η Απόλυτη Δίαιτα του Σεξ", με μισή ώρα ερωτικής πράξης μπορείτε να κάψετε περίπου 150 με 250 θερμίδες ή ακόμα και 350 ανάλογα με το πόσο... δραστήριοι είστε, ενώ με ένα απλό φιλί της μιας ώρας καίτε πάνω από 200 θερμίδες.
Σεξάσκηση ίσον μακροζωία
Ακόμα και η βρετανική κυβέρνηση έχει αναλάβει δράση. Σύμφωνα με το δικτυακό τόπο NHSDirect η "σεξάσκηση" μειώνει τον κίνδυνο των καρδιακών προσβολών και βοηθά τους ανθρώπους να ζουν περισσότερο. Οι γιατροί υποστηρίζουν μάλιστα πως οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται στη διάρκεια του οργασμού τονώνουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει σε ασθένειες, όπως ο καρκίνος ή ακόμα και στο πρόβλημα των ρυτίδων.
Πηγή: Το Βήμα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...