29 Ιουλ 2011

Νεκρός Ιταλός τουρίστας σε κλαμπ της Μυκόνου.

Συμπλοκή για ένα μπουκάλι βότκα, μεταξύ νεαρών τουριστών από την Ελβετία και την Ιταλία, κατέληξε σε φονικό, σήμερα στις 5 τα ξημερώματα, στη Μύκονο. Ένας Ελβετός υπήκοος χτύπησε με αντικείμενο στο κεφάλι Ιταλό, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

    Δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι 23χρονος Ελληνοελβετός, παιδί χωρισμενων γονιών, ο οποίος ζει μόνιμα στην Ελβετία.....
με την Ελβετίδα μητέρα του και είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα με δύο φίλους του, τουρκικής υπηκοότητας, κουρδικής καταγωγής.

    Θύμα είναι ο Ιταλός Stefano Raimondi του Paolo και της Maria Teresa, 21 ετών, από την Cascina Mandella, o οποίος είχε δεχτεί, σύμφωνα με τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Μυκόνου, χτύπημα από μπουκάλι ή ποτήρι στο κεφάλι.

    Το επεισόδιο σημειώθηκε στο κλαμπ «Cavo Paradiso», το οποίο την ώρα εκείνη ήταν κατάμεστο από κόσμο.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας το επεισόδιο ξεκίνησε όταν τα μέλη της συντροφιάς από την Ελβετία διασκέδαζαν στο μπαρ και κάποια στιγμή έχασαν ένα μπουκάλι βότκα. Ο Ελληνοελβετός και οι φίλοι του θεώρησαν ότι το ποτό τους «έκλεψε» παρέα Ιταλών, που διασκέδαζαν δίπλα τους, και ζήτησαν το λόγο.

    Οι δύο παρέες δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο 23χρονος άρπαξε ένα μπουκάλι, ή ποτήρι, από το μπαρ και χτύπησε στο κεφάλι τον 21χρονο Ιταλό, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

    Οι Ελβετοί αρχικά τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο νεαρός Ιταλός διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Μόλις ανακοινώθηκε στους φίλους του η τραγική κατάληξη, εκείνοι έξαλλοι ξέσπασαν στο Κέντρο Υγείας, διαλύοντας ό,τι βρήκαν μπροστά τους, και τράπηκαν σε φυγή.

    Από την αστυνομία οργανώθηκε επιχείρηση και έκλεισαν όλες οι έξοδοι διαφυγής για τον δράστη και τους φίλους του, οι οποίοι προσήχθησαν αργότερα από διάφορα σημεία του νησιού. Εκεί, ο 23χρονος ομολόγησε την πράξη του.

    Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τόσο ο δράστης και οι φίλοι του, όσο και η παρέα του θύματος είχαν καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ.

    Από την Ασφάλεια Μυκόνου διατάχθηκε νεκροτομή, η οποία θα γίνει αύριο, προκειμένου να διαπιστωθεί και ιατροδικαστικά, αν ο θάνατος του νεαρού Ιταλού επήλθε από το χτύπημα.

    Ο 23χρονος Ελβετός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, ενώ εξετάζεται ο βαθμός συμμετοχής των δύο φίλων του στο επεισόδιο.
Πηγή: Express
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...