27 Ιουλ 2011

Τρισδιάστατη επανάσταση στα κινητά τηλέφωνα


Η τρισδιάστατη προβολή εισβάλει στην καθημερινότητά μας, μέσω φορητών συσκευών που προβάλλουν 3D περιεχόμενο και μάλιστα χωρίς  την περιοριστική χρήση των ειδικών  γυαλιών.
Στην κορυφή του επερχόμενου κύματος αλλαγών, στον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα στον διαρκώς μεταβαλλόμενο...
ψηφιακό κόσμο, η  LG παρουσιάζει και στην ελληνική αγορά το Optimus 3D, το νέο smartphone που ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή δεύτερης γενιάς και την προηγμένη «Tri-Dual» αρχιτεκτονική –dual core, dual channel, dual memory, η οποία προσφέρει βελτιωμένη απόδοση στην παράλληλη εκτέλεση εφαρμογών, τη θέαση ταινιών και την αναπαραγωγή τρισδιάστατων παιχνιδιών.
Η πλήρης υποστήριξη 3D μετατρέπει την τρισδιάστατη τεχνολογία από μία καινοτομία σε ένα πρακτικό εργαλείο. Η εγγραφή 3D βίντεο, η τρισδιάστατη θέαση και η ανταλλαγή αρχείων είναι εφικτή με το Optimus 3D, ενώ οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την 3D εμπειρία χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών.
Επιπλέον, η LG εισάγει  νέα δεδομένα στο mobile gaming με το Optimus 3D, καθώς σε συνεργασία με τη Gameloft διαθέτει 17 νέα 3D παιχνίδια, ενώ τρεις τίτλοι -Adrenaline, N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance και Let’s Golf! 2- είναι ήδη προ-εγκατεστημένοι στη συσκευή.
Το Optimus 3D, διαθέτει οθόνη 4,3 ιντσών, η οποία προσφέρει φωτεινές και flicker free εικόνες σε ποιότητα HD,  με υποστήριξη ανάλυσης εικόνας 1.080p για το 2D και 720p για το 3D. Επιπλέον, με τη χρήση ειδικού λογισμικού, το Optimus 3D μετατρέπει τις συμβατικές φωτογραφίες και τα βίντεο σε 3D. Το τρισδιάστατο περιεχόμενο μπορεί επίσης να αναπαραχθεί σε 3D τηλεοράσεις μέσω σύνδεσης με καλώδιο HDMI 1.4 και να σταλεί σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή συμβατή με το πρωτόκολλο DLNA.
Πηγη  techit
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...