2 Ιουν 2015

Διαδραστική έκθεση φωτογραφίας "Εσύ επιλέγεις. Your choice." στην ΚΔΕΠΠΑΜ

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 "Εσύ επιλέγεις. Your choice."
Ξεκινούν οι δράσεις της ΚΔΕΠΠΑΜ για την "Εβδομάδα Περιβάλλοντος 2015"........

Η ΚΔΕΠΠΑΜ συμμετέχει στη διαδραστική έκθεση φωτογραφίας που οργανώνεται στη Δημοτική Πινακοθήκη "Μαρία Ιγγλέση" στην αίθουσα της οδού Καλογερά. Η πρόεδρος Ανδριανή Κουφού και ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Πελέκης παρουσιάζουν μια πρωτότυπη διαδραστική κατασκευή.

Στη α' όψη θα υπάρχει σύνθεση φωτογραφιών τους και μηνυμάτων ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, ενώ στη β' όψη ανάμεσα στα υπάρχοντα μηνύματα, οι επισκέπτες θα καλούνται να υπογράφουν την κατασκευή, στηρίζοντας τα εκτυπωμένα μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος. 


Στην ίδια αίθουσα θα διεξάγεται ταυτόχρονα διαδραστική έκθεση φωτογραφιών των Βιβή Χανιώτη, Καίτη Φούσκη και Στεφανία Ρουγγέρη. Στόχος των καλλιτεχνών "είναι να έρθουμε αντιμέτωποι με το κομμάτι της προσωπικής μας ευθύνης: θα κληθούμε να επιλέξουμε την εικόνα και την πραγματικότητα που αυτή αντιπροσωπεύει, με μια δικιά μας κίνηση".

Τα εγκαίνια της έκθεσης αυτής θα γίνουν μία ημέρα αργότερα, 4 Ιουνίου 2015, στις 20.30 μ.μ., μαζί με το άνοιγμα της παράλληλης έκθεσης των Φωτεινή Στεφανίδη και Δημήτρη Μοράρου, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Ματογιάννι.
Η ΚΔΕΠΠΑΜ συμμετέχει, οργανώνει, εκτίθεται, ζητώντας και τη δική σας συμμετοχή.
Σας περιμένουμε
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...