5 Ιουν 2015

Η παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται από τον Δήμο Μυκόνου στην πράξη

Ο Δήμος Μυκόνου ενεργεί άμεσα και αποτελεσματικά για τη δημιουργία του πρώτου "Πράσινου Σημείου" ανακύκλωσης και συνοικιακής κομποστοποίησης.........

Μετά από υποδείξεις του Δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά το σημείο δημιουργείται στην Άνω Μερά, στο χώrο parking της Ι.Μ. Παναγίας Τουρλιανής, με σύμφωνη γνώμη της Ι. Μητρόπολης Σύρου.

Με άμεσες ενέργειες ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Καθαριότητας και Αθλητισμού κ. Αλέξανδρος Κουκάς (Αλεκάρας) με δημοτικούς υπαλλήλους οργανώνει σήμερα και αύριο εργασίες αποκατάστασης στο σημείο ώστε να υποδεχθεί τους 4 κάδους ροών ανακύκλωσης και τον κομποστοποιητή.

Το σημείο θα υποδέχεται ανακυκλώσιμα υλικά: χαρτί, γυαλί, μέταλλα και πλαστικά. Στον παράπλευρο κομποστοποιητή οι κάτοικοι θα μπορούν να αποθέτουν το οργανικό τους υπόλειμμα.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή 07 Ιουνίου στις 19:00 μ.μ. με τους συνδιοργανωτές Δήμο Μυκόνου, ΚΔΕΠΠΑΜ και τον ΑΣ «ΜΟΙΚΟΝΟΣ». Στο σημείο θα ακολουθήσει πλήρης ενημέρωση των πολιτών για την χρήση των ροών ανακύκλωσης και την κομποστοποίηση.

Ο Δήμος Μυκόνου υλοποιεί σταδιακά και με σταθερά βήματα την περιβαλλοντική πολιτική διαχείρισης απορριμμάτων που έχει εξαγγείλει.
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...