20 Ιουν 2015

Συγκροτήθηκαν τα πρωτοβάθμια πειθαρχικά συμβούλια στις Περιφέρειες – Ποιοι τα στελεχώνουν (απόφαση ΥΠΕΣ)

Στις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου δύο (2) κοινά Πειθαρχικά
Με νέα απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης μετά την αρχική, τροποποιούνται τα πρωτοβάθμια πειθαρχικά συμβούλια για τους υπαλλήλους των ΟΤΑ Α' και Β' βαθμού στις Περιφέρειες της χώρας......
Δείτε ολόκληρη την απόφαση ΕΔΩ
με τα ονόματα όσων στελεχώνουν τα πειθαρχικά συμβούλια.

Στις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου δύο (2) κοινά Πειθαρχικά

Συμβούλια για τους υπαλλήλους των ΟΤΑ α ́ και β ́ βαθμού χωρικής αρμοδιότητας τους, που υπάγονται στις ρυθμίσεις του ν. 4057/2012 και ορίζουμε ως μέλη αυτού τους κατωτέρω:

Α ́ Πειθαρχικό Συμβούλιο

α) Αλεξοπούλου Σουζάνα – Βασιλική, Πρόεδρο Πρωτοδικών ∆.∆., ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον ∆ροσόπουλο Ιωάννη, Πρωτοδίκη ∆.∆.

β) Ιωσηφίδου Αφεντία, ∆ικαστική Πληρεξούσια του Ν.Σ.Κ. με αναπληρώτρια την Παπαϊωάννου Σταυρούλα, ∆ικαστική Πληρεξούσια του Ν.Σ.Κ.

γ) Τομπούλογλου Πετρούλα, Προϊσταμένη ∆ιεύθυνσης του ∆ήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας με αναπληρωτή τον Νεμπεγλεριώτη Ευάγγελο, Προϊστάμενο ∆ιεύθυνσης του ∆ήμου Αθηναίων.

Γραμματέα του Συμβουλίου ορίζουμε τη ∆ενδρινού Μαρία, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ ∆ιοικητικού – Οικονομικού με βαθμό ∆ ́ της Περιφέρειας Αττικής, με αναπληρώτρια την Αναστοπούλου Μαρία, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ ∆ιοικητικού - Οικονομικού με βαθμό ∆ ́ της ίδιας Περιφέρειας.

Β ́ Πειθαρχικό Συμβούλιο

α) Υφαντή Κωνσταντίνο, Πρόεδρο Πρωτοδικών ∆.∆., ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια την Κουλουρίδου Ευανθία, Πρωτοδίκη ∆.∆.

β) Ράπτη Αναστασία, ∆ικαστική Πληρεξούσια του Ν.Σ.Κ. με αναπληρώτρια την Βασιλοπούλου Αντωνία - Ευανθία, ∆ικαστική Πληρεξούσια του Ν.Σ.Κ.

γ) i) Τριάντο Ιωάννη, Προϊστάμενο ∆ιεύθυνσης του τέως Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, με αναπληρώτρια την Κουτσομπίνα Πηνελόπη, Προϊστάμενη ∆ιεύθυνσης του Υπουργείου Οικ ονομικών, ή

  ii) Κωνσταντοπούλου Βασιλική, Προϊστάμενη ∆ιεύθυνσης του ∆ήμου Καισαριανής, με αναπληρώτρια την Κακριδά Ουρανία, Προϊστάμενη ∆ιεύθυνσης του ∆ήμου Αθηναίων {για τις περιπτώσεις υπαλλήλων των ΟΤΑ α ́ βαθμού των Νομών Αττικής (πλην του ∆ήμου Αθηναίων), Κυκλάδων, ∆ωδεκανήσου, Λέσβου, Σάμου και Χίου}. 

Γραμματέα του Συμβουλίου ορίζουμε τη ∆αμιανού ∆ωροθέα, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ ∆ιοικητικού – Οικονομικού με βαθμό Ε ́ της Περιφέρειας Αττικής, με αναπληρώτρια την Ξουρή Αδαμαντία, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ ∆ιοικητικού - Οικονομικού με βαθμό Ε ́ της ίδιας Περιφέρειας. 

11. Στα ανωτέρω Πειθαρχικά Συμβούλια ορίζονται, ως τέταρτο και πέμπτο μέλος κατά περίπτωση, οι δύο αιρετοί εκπρόσωποι με τους αναπληρωτές τους, οι οποίοι είναι μέλη του Πενταμελούς Υπηρεσιακού Συμβουλίου στο οποίο υπάγεται ο εκάστοτε διωκόμενος υπάλληλος.
NewsRoom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...