24 Μαΐ 2015

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Καλωσήρθατε προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου σε ακόμα ένα TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. Τελευταίος μήνας της άνοιξης, και ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μουσική γεμάτο......
Eurovision. Η δική μας Μαρία – Έλενα Κυριάκου με μία εκπληκτική εμφάνιση από τον πρώτο ημιτελικό κέρδισε όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και αυτούς που δεν την ήθελαν σε εκπρόσωπό μας στο διεθνή διαγωνισμό. Ένας διαγωνισμός που από πολλούς έχει παρομοιαστεί ως μία μουσική εμποροπανήγυρη  αλλά η δική μας εκπροσώπηση είχε όλα τα φόντα με ένα άκρως ποιοτικό αλλά και δύσκολο τραγούδι να διακριθεί......
Μια διάκριση που μας την είχε δώσει η Έλενα Παπαρίζου με το number one δέκα χρόνια πριν. Η Έλενα και αυτή την εβδομάδα παραμένει το number one του post μας σε μια συνεργασία με τους Housetwins η οποία είναι πραγματικά εκπληκτική.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Housetwins feat. Helena Paparizou – Love till it’s over
2. Bang la decks – Aide
3. Jordi & Timo feat. Sparky T – Ambulance
4. DJ Kas – Drop it
5. Redfoo - Juicy Wiggle
6. Christos Fourkis – All I want is your love
7. Darude feat. Al AM – Beautiful Alien
8. Joe Stone feat Montell Jordan – The party (This is how we do it)
9. Dim Loud feat. Georgia – Fire on ice
10. Corti & Lamedica vs Andry J Feat. Cuchara - Your Body

Με νέο entry το your body από τους Corti, Lamedica, Andry J και Cuchara είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον Stan που μας λέει με στεναχωρεί.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Stan – Με στεναχωρεί
2. REC - Μπες
3. Kings – Ας είναι ψέμα 
4. Γιώργος Παπαδόπουλος – Σπάστα
5. Sazi feat Ominus – Sexy Papadonna
6. Μέλισσες – Δεν με νοιάζει
7. Shaya – Εύκολα
8. Boys & Noise – Μην αντιστέκεσαι
9. Stavento – Άσπρο πάτο
10. Ελευθερία Ελευθερίου – Νύχτες καυτές
Με την Ελευθερία Ελευθερίου να μας λέει νύχτες καυτές στο νέο μας entry φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 μας. Σειρά έχει το non – stop DJ set μας.

Ο προορισμός ίδιος όπως και την προηγούμενη εβδομάδα. Πάλι στην Ιταλία και στην Naples την γενέτειρα του παραγωγού που φιλοξενούμε αυτή την εβδομάδα. Γεννημένος στις 7 Φεβρουαρίου του 1975 στην πόλη Naples της Ιταλίας, από μικρός ήταν φαν της ηλεκτρονικής μουσικής.

Το ύφος της μουσικής του είναι tech house, minimal techno και techno. Με δικές του εταιρείες παραγωγής όπως τις Design, Zenit, Question, One Thousands, Do.Mi.No. και Music On έχει βάλει γερά την σφραγίδα του στην Ιταλική μουσική και όχι μόνο σκηνή.

Με εμφανίσεις από το Fabric στο Λονδίνο, το Amnesia και το Cocoon στην Ibiza έχει δημιουργήσει εδώ και πολλά χρόνια το ύφος της μουσικής του.

Για όσους δεν καταλάβατε μιλάμε για τον Marco Carola. Για πρώτη φορά στο TOP – 10 Music countdown σίγουρα όχι και η τελευταία. Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παρακάτω link, να πατήσετε το κουμπάκι με το PLAY και να απολαύσετε ένα ωριαίο set του.


Μετά από αυτό το εκπληκτικό set φτάσαμε στο τέλος μας και αυτή την εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο  Facebook profile Piko Valdez.

Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.

Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο facebook DJ Piko.

Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά πιο ψηλά, των Vegas – It feels like… Παιδιά της νύχτας, όλα αλλάζουν της Δέσποινας Βανδή, καθώς και το νεοαφιχθές τι τι του Γιώργου Αλκαίου. Μέχρι την επόμενη όμως εβδομάδα…. Keep on groovin’!!! CU!!!
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...