19 Μαΐ 2014

Μύκονος: Παπανδρεόπουλος και Μπακατσέλος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών

Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντρών, 10.000 μέτρων πολύτιμο βαθμό ο Παπανδρεόπουλος, ατομικό ρεκόρ για τον Μπακατσέλο.......

Διπλή παρουσία, με τον Παναγιώτη Παπανδρεόπουλο και το Διομήδη Μπακατσέλο είχε ο Α.Ο Μυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών στο αγώνισμα των 10.000μ.

Ο Παναγιώτης, παρά τα προβλήματα που είχε μετά την κούρσα του στα 5.000 μέτρα την ημέρα του ημιμαραθωνίου αγωνίστηκε με πάθος και αυταπάρνηση και κατάφερε να τερματίσει 14ος με 32.41.62 προσφέροντας πολύτιμο βαθμό στο σύλλογο. Χωρίς να είναι στην καλύτερη του φόρμα αυτή την περίοδο αρνήθηκε τις όποιες συστάσεις για ξεκούραση, κατέβηκε στην κούρσα και τερμάτισε σε αξιοπρεπέστατη θέση.
Ο ίδιος περιμένει πολύ καλύτερη εμφάνιση και επίδοση στα 5.000 μέτρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών – Γυναικών το οποίο θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο ΟΑΚΑ.

Ο έτερος αθλητής μας στην κούρσα, ο Διομήδης Μπακατσέλος έσπασε το φράγμα των 34 λεπτών – το οποίο φλέρταρε τα τελευταία 3 χρόνια – και με 33.51.94 κατέλαβε την 24η θέση. 
Είναι το δεύτερο ατομικό ρεκόρ το οποίο πετυχαίνει φέτος ο Διομήδης, μετά το 16.08 το οποίο πέτυχε στα 5.000 μέτρα στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στη Νάξο, επιβεβαιώνοντας την καλή αγωνιστική περίοδο την οποία διανύει, αποτέλεσμα και της αλλαγής προπονητή καθώς από τον περασμένο Σεπτέμβριο προπονείται υπό τις οδηγίες του κ. Ψαρομιχαλάκη, από τους κορυφαίους προπονητές αντοχής στην Ελλάδα. 
Ο Διομήδης έχει ως στόχο μια επίδοση κάτω από τα 16 λεπτά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αντρών στα 5.000 μέτρα.
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...