27 Απρ 2013

Εφθασαν! Οι Κardashians στη Μύκονο. Keep up with The Kardashians

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 κατέφθασαν στη Μύκονο οι Αδερφές Κardashians, μαζί με τη μητέρα τους και τα παιδιά τους, για τα γυρίσματα του πιο δημοφιλούς τηλεοπτικού reality στο κόσμο KEEP UP WITH THE KARDASHIANS.
Τις διάσημες τηλεπαρουσιάστριες υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Μυκόνου, Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας στο αεροδρόμιο του νησιού μας, με.....
την πτήση των 19:30 της AEGEAN , ο οποίος αφού τις καλωσόρισε στο όμορφο νησί μας, τους προσέφερε την αναμνηστική πλακέτα με το σύμβολο της Μυκόνου που είναι η εκκλησία της Παραπορτιανής καθώς και ανθοδέσμες. 
 Το show μεταδίδεται από τον Οκτώβριο του 2007 μέσα από το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο «E! Entertainment» του Ομίλου NBC/Universal, το οποίο προσεγγίζει 85 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ και πάνω από 600 εκατομμύρια δέκτες, διεθνώς.
Σύμφωνα με μετρήσεις της ανεξάρτητης εταιρίας Nielsen το show “Keeping up with the Kardashians” κατέχει την κορυφαία θέση στην κατηγορία των ψυχαγωγικών εκπομπών στις ΗΠΑ.
Εκτιμάται πως το τηλεοπτικό show προσεγγίζει τουλάχιστον 12.000.000 μοναδικούς τηλεθεατές σε εβδομαδιαία βάση και πάνω από 100.000.000 μοναδικούς τηλεθεατές τη season. Οι επιδόσεις πολλαπλασιάζονται εάν ληφθούν υπόψη οι αναμεταδόσεις και η πληθώρα των επαναλήψεων.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν μία εβδομάδα και θα αναδείξουν και πάλι τις φυσικές ομορφιές της Μυκόνου, παγκοσμίως.
Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πόσο μεγάλης τουριστικής σημασίας είναι τα γυρίσματα της εκπομπής τόσο για τον τοπικό όσο και για τον εθνικό μας Τουρισμό, αφού πρόκειται για τεράστια παραγωγή με απίστευτη απήχηση, συμβάλλοντας στην προβολή της Μυκόνου αλλά κι ολόκληρης της Ελλάδας. 


Πρώτη Δημοσίευση : 26 /4/2013 3:31:00 μ.μ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...