29 Μαρ 2012

Κωστόπουλος: Τρέμει για τα παιδιά του

Για τις εξελίξεις στις εκδοτικές του επιχειρήσεις, τις δύσκολες ώρες που περνάει και όσα του χρεώνουν μίλησε για πρώτη φορά ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο εκδότης, την Παρασκευή έχει καλεσμένο στην εκπομπή του το Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος στο δεύτερο μέρος κάθισε τον οικοδεσπότη στην πολυθρόνα και .....
του πήρε μία μίνι, αλλά αποκαλυπτική συνέντευξη.

«Όταν βλέπεις αυτό που έκανες να πέφτει όχι γιατί δεν πουλάει, αλλά για οικονομικούς λόγους, από εξωγενείς παράγοντες όπως μια οικονομική κρίση, αισθάνεσαι θυμό», δήλωσε ο Κωστόπουλος, ο οποίος παραδέχτηκε ότι με την όλη ιστορία δημιούργησε πρόβλημα στη γυναίκα και τα παιδιά του, τα οποία γνωρίζουν τι συμβαίνει με τον πατέρα τους.

«Βλέπω ότι τα παιδιά μου, με την διαπαιδαγώγηση που τους έκανε κυρίως η μητέρα τους, αλλά κι εγώ, έχουν μια πολύ μεγάλη αντίσταση. Τους είπαμε την αλήθεια. Ποτέ δεν είχαν μάθει τα παιδιά μου ότι είναι πλούσια. Τους λέγαμε ότι είμαστε καλοβαλμένοι μέχρι ενός ορίου. Ο τρόμος μου είναι τα παιδιά μου! Αν κοίταζα τα λεφτά θα είχα πουλήσει όταν μου έλεγαν πούλα με 20 εκατομμύρια".

Για όσα τον κατηγορούν τονίζει: «Δεν βγήκα εγώ να πω πάρε Porsche, πάρε Cayenne, πάρε αυτό. Έχω καταλήξει να πιστεύω , όπως έχουν γράψει και μερικοί, ότι εγώ ήμουν ο υπεύθυνος του ΔΝΤ. Τα περιοδικά μου πούλαγαν 60, 70 χιλιάδες. Αυτό δεν επηρεάζει έναν ολόκληρο λαό» 
Πηγή : womenonly
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...