31 Μαρ 2012

Μόδα παπουτσιών για την άνοιξη 2012 !!


Είναι ώρα να ενημερωθείς για τις καινούριες τάσεις και να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι. Οι βιτρίνες .... είναι ήδη γεμάτες με χρωματιστά καλούδια.
Ας ξεκινήσουμε από τα παπούτσια λοιπόν! Είδαμε όλα τα catwalks και συγκεντρώσαμε τις πιο ηχηρές τάσεις...
Ψηλά τακούνια, αρχαιοελληνικά σανδάλια, έντονα χρώματα και φυσικά υλικά είναι οι βασικοί παράγοντες που θα ρυθμίζουν τα φετινά must! ....
 
Αυτό το καλοκαίρι λέμε ΝΑΙ στο χρώμα! Έντονο, λαμπερό, θηλυκό, δροσερό, σαγηνευτικό το χρώμα έρχεται να αναστατώσει την γκαρνταρόμπα σου! Οι πιο δυνατές αποχρώσεις του πορτοκαλί, του κίτρινου, του κόκκινου, του κοραλί ντύνουν ψηλοτάκουνα και φλατ σε ένα παιχνίδι λάμψης και στιλ! Ο οίκος Costume National προτείνει πορτοκαλί strappy sandals, o Cacharel κίτρινα τρακτερωτά παπούτια με τετράγωνο chunky τακούνι και ο οίκος Versace κόκκινα ψηλοτάκουνα τύπου gladiator! Διάλεξε...
 
Τα φυσικά υλικά θέτουν τις βάσεις στο καλοκαιρινό στιλ! Το ξύλο πρωταγωνιστεί ανάμεσα σε όλα τα υλικά και το εντοπίζουμε σε clogs, ψηλοτάκουνα, πλατφόρμες και φλατ! Τα φυσικά κύματα του ξύλου γίνονται το πιο κομψό διακοσμητικό στα γυναικεία παπούτσια Οι Dolce & Gabbana συνδυάζουν το ξύλο με λευκή δαντέλα, ο οίκος Chanel χρησιμοποιεί το ξύλο στις πλατφόρμες του και η Sonia Rykielσχεδιάζει ξύλινα clogs με μοβ κορδέλα.
 
The nudes... Ουδέτερα χρώματα, φυσικά υλικά, και δέρμα με grecian αισθητική ορίζουν τις προϋποθέσεις για ένα απόλυτα μίνιμαλ και κομψό καλοκαίρι! Δωτικές γραμμές και λιτοί όγκοι πολιορκούν τις τάσεις των φετινών παπουτσιών! Οι Costume National δημιουργούν nude strappy sandals, ο οίκος Chloe επιλέγει φλατ αρχαιοελληνικά σανδάλια ενώ η Stella McCartney προτείνει λιτά, nude σανδάλια με chunky κοντό τακούνι.

 
Χοντροκομένα! Οι νέες πλατφόρμες του καλοκαιριού είναι ένα υβρίδιο πλατφόρμας, φιάπας και ψηλοτάκουνου! Τα έχουμε εντοπίσεις σε πολλές μορφές από σανδάλια 5 εκατοστών μέχρι δετά μποτίνια 12 εκατοστών! Ο Kenzo τα παρουσιάζει στην πιο ιαπωνική εκδοχή του ενώ ο οίκος Prada τα παρουσίασε σε πολλές εκδοχές και πολλά χρώματα! Στο show της Chanel τα είδαμε ως βραδινά σανδάλια!
 
Τα φλατ είναι ο πιο άνετος σύμμαχος του στιλ και αυτό το καλοκαίρι! Φοριούνται όλη μέρα μέχρι αργά το βράδυ και αντικαθιστούν υποχρεωτικά τα ψηλοτάκουνα στα ελληνικά νησιά! Τα αρχαιοελληνικά σανδάλια είναι ένα κλασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της θερινής γκαρνταρόμπας! Οι Barbara Bui και Diesel Black Gold προτείνουν strappy φλατ σανδάλια ενώ η Alberta Ferretti αντικαθιστά το δέρμα με σχοινί! Ανήκουν στην κατηγορία "απολύτως απαραίτητα".
 
Τα ανδρικά παπούτσια περνάνε από το χειμώνα στο καλοκαίρι αντικαθιστώντας τις μπαλαρίνες σε πιο ανδρόγυνα looks! Ο οίκος Rochas επιμένει στην πιο σκληροπυρηνική εκδοχή της τάσης, οι DsQuared2 παίζουν με τις δεκαετίες και τα χρώματα ενώ ο οίκος G-STAR δημιουργεί την θερινή εκδοχή της τάσης!
 
Οι μπότες δεν φεύγουν μαζί με το χειμώνα! Επιτρέπονται και το καλοκαίρι σε όλες τους τις εκδοχές! Σε ψηλοτάκουνα ankle boots όπως τα παρουσίασε ο οίκος Blumarine, σε rock άρβυλα όπως τα εμπνεύστηκε ο Jean Paul Gaultier και σε ψηλοτάκουνες, ψάθινες, peep-toes που φτάνουν κάτω από το γόνατο! 
Πηγή : womensecret 
Mykonos Ticker fashion 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...