31 Μαρ 2012

Ενημερώστε μας αν χρωστάτε σε Γερμανούς

Πρωτοφανής ενἐργεια της υγειονομικής περιφέρειας Πειραιά & Αιγαίου. Ζητά από τις διοικήσεις νοσοκομείων να ενημερώσουν σε μια ώρα αν έχουν χέη σε γερμανικές εταιρίες.
Μπορεί η ανθελληνική προπαγάνδα από την πλευρά της Γερμανίας να συνεχίζεται και μάλιστα ορισμένες φορές να αγγίζει τα όρια του χυδαίου, ωστόσο εδώ στην Ελλάδα συνεχίζουν ορισμένοι να σκύβουν το κεφάλι και να λένε σε όλα “ja” στους πρεσβευτές του 4ου Ράιχ. .

Η κίνηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου να ζητήσει .....
από τις διοικήσεις νοσοκομείων και οργανισμών να ενημερώσουν και μάλιστα εντός μιας ώρας, αν έχουν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις τους προς τις γερμανικές εταιρείες, αποδεικνύει πως οι Γερμανοί επιβάλουν πλέον και μάλιστα με τρόπο επιτακτικό τα «θέλω» τους στους Έλληνες.

Το συγκεκριμένο έγγραφο, υπογράφεται από τον Υποδιοικητή της ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ.Χαράλαμπο Πλάτση και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το πιο εντυπωσιακό στο έγγραφο – τελεσίγραφο, είναι το γεγονός ότι οι Γερμανοί απαιτούν από τους διοικητές νοσοκομείων και οργανισμών να απαντήσουν εντός μίας ώρας.

Εντύπωση προκαλεί φυσικά και ο διαχωρισμός που γίνεται και θέτει σε προτεραιότητα την εξόφληση γερμανικών φαρμακευτικών ή άλλων εταιριών.

Την ώρα που οι ελληνικές επιχειρήσεις βυθίζονται στην ύφεση, αδυνατώντας να εισπράξουν αυτά που τους οφείλει το Κράτος, το τελευταίο βάζει σε άμεση προτεραιότητα την εξόφληση των γερμανικών και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν σκέπτεται καν ότι ορισμένες από τις επιχειρήσεις αυτές δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να πληρώσουν τους υπαλλήλους με αποτέλεσμα να τους οδηγούν στην ανεργία.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποδεικνύει πως έχουμε χάσει την εθνική μας υπόσταση, σκύβοντας πάντα υποτακτικά το κεφάλι σε όσα ζητούν οι Γερμανοί και οι άλλοι δανειστές.

Η οργή των πολιτών όμως ξεχειλίζει και κάποια στιγμή θα ξεσπάσει. 
Πηγή :  newsbomb
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...