31 Μαρ 2012

Άνοιξη με... καινούρια μαλλιά

 
Το κοντό κούρεμα φαίνεται ότι έχει την τιμητική του για τη νέα σεζόν
Η Άνοιξη είναι εδώ για να σε «βάλει στο τρυπάκι» να ανανεωθείς και να ανακαλύψεις τα νέα μοναδικά κουρέματα που θα σε στέλνουν στην καρδιά της μόδας.
Μύτες, καρέ, κοντά όλα τα κουρέματα είναι φέτος στη διάθεση σου για να σε βάλουν στον πνεύμα της άνοιξης! Διάβασε ποια κουρέματα θα σε κερδίσουν τη νέα σεζόν!......
Κλασικό και μοντέρνο καρέ: Τώρα το καρέ είναι στα φόρτε του και εσύ μπαίνεις στη διαδικασία να το σκεφτείς πολύ σοβαρά να το κόψεις τα μαλλιά στο πιο κοντό! Εδώ και τέσσερα χρόνια το αγαπημένο κούρεμα των σχεδιαστών δεν είναι άλλο από το καρέ που είναι ένα εύκολο και απλό χτένισμα που χαρίζει λάμψη, κίνηση και «τύπο».

Φέτος λοιπόν ακόμη και αν δεν είσαι φαν του κοντού θα αποφασίσεις να κάνεις το βήμα και να τολμήσεις την πιο σέξι αλλαγή, το σέξι καρέ! Το φουντωτό σε συνδυασμό με το καρέ είναι το απόλυτο τρεντ της σεζόν ενώ πλέον το καρέ είναι συνδυασμένο με τη μπούκλα που θυμίζει χτένισμα της εποχής του '20. To καρέ φτάνει ακριβώς κάτω από το αυτί και εντυπωσιάζει.

Μεσαίο καρέ με αφέλειες: Αν και το σγουρό είναι εκείνο που κερδίζει τις εντυπώσεις γενικά. Το μεσαίο καρέ με αφέλειες στην ίσια εκδοχή του, κάνει φέτος θραύση! Οι αυστηρές γραμμές επικρατούν και στο κοντό καρέ με αφέλειες.

Ναι στο κοντό: Το κοντό είναι και πάλι στη μόδα τη σεζόν αυτή, όπως άλλωστε και κάθε καλοκαίρι! Η φράντζα είναι στιλιζαρισμένη με φορά προς τα επάνω ή προς τα κάτω αλλά το αποτέλεσμα τονίζεται με προϊόντα στάιλινγκ ώστε να κάνουν τη διαφορά!

Το ασύμμετρο κοντό: Στο κούρεμα αυτό το μαλλί στο πίσω μέρος του κεφαλιού είναι πολύ κοντό σαν ξυρισμένο και το μπροστά πιο μακρύ αλά Ριάνα. Προαιρετικά για ένα πιο έντονο λουκ μπορείς να κάνεις το μαλλί σου σγουρό ή να το αφήσεις το στο ίσιο του για κάθε μέρα.

Το ασύμμετρο κοντό δίνει κίνηση και αέρα στα μαλλιά σου ενώ είναι ένα κούρεμα που δείχνει ότι έχεις προσωπικότητα και στιλ. Τέλος είναι ιδιαίτερα μοντέρνο και σίγουρα θα τραβήξει το βλέμμα σε σύγκριση με ένα κούρεμα χωρίς στιλ και «γραμμή».


Πηγή : 24h.gr
Mykonos Ticker fashion
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...