29 Απρ 2013

Μετά την Khloe έφυγε και η Kim από τη Σαντορίνη

Ανω κάτω έγιναν οι Kardashian
Μετά την Khloe Kardashian και η εγκυμονούσα Kim αποφάσισε να φύγει από την χώρα μας καθώς δεν άντεχε άλλο να βλέπει τα... ηλιοβασιλέματα μακριά από τον σύντροφό της, Kanye West.
Ο διάσημος ράπερ είχε σκοπό να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να συναντήσει την καλή του και την οικογένειά της. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του το επέτρεψαν για αυτό και......
η Kim αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στις ΗΠΑ.

Η Khloe αποχώρησε σήμερα το πρωί από τη Σαντορίνη με ιδιωτική πτήση με προορισμό την Αθήνα και από εκεί με πτήση της Lufthansa για τη Νέα Υόρκη, αφήνοντας τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να χαίρονται τις ομορφιές του νησιού, στο οποίο βρίσκονται από το μεσημέρι της Κυριακής μαζί με 30 άτομα της παραγωγής και μια ντουζίνα σωματοφύλακες που τις συνοδεύουν σε κάθε τους βήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προβληματικός της χαρακτήρας ήταν η αφορμή που οδήγησε την Khloe σε ρήξη με την οικογένειά της θέτοντας ως δικαιολογία ότι ήθελε να επιστρέψει νωρίτερα στον σύζυγό της, τον γνωστό μπασκετμπολίστα Lamar Odom.

Μάλιστα η Khloe είχε εκφράσει την επιθυμία της να φύγει από τη Μύκονο όμως οι υπεύθυνοι της παραγωγής σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ελληνικής MTC group που είναι υπεύθυνη για τη διαμονή τους στην Ελλάδα κατάφεραν να την πείσουν να ταξιδέψει έστω και για μια μέρα στη Σαντορίνη.

Πραγματικότητα ωστόσο είναι ότι η Khloe βρίσκεται ένα βήμα πριν την οριστική της αποχώρηση από το ριάλιτι σόου προτιμώντας να συνεχίσει αποκλειστικά στη δική της εκπομπή μαζί με τον σύζυγό της.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Μύκονο η Khloe είχε φτάσει στα όρια και κόντεψε να προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά στους άνδρες της ασφάλειάς της ζητώντας το βράδυ του Σαββάτου να φύγει από τη βίλα και να επισκεφθεί κεντρικό μαγαζί της Μυκόνου για να παρακολουθήσει σε μεγάλη οθόνη τον αγώνα NBA στον οποίο συμμετείχε ο άνδρας της.

Ο θηριώδης σωματοφύλακάς της ήταν αυτός που της το απαγόρευσε σε έντονο ύφος με αποτέλεσμα να προκληθεί μια ακόμη αναστάτωση.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο σύντροφος της Kourtney, Scott Disick, έφτασε στη Σαντορίνη, αντικαθιστώντας έτσι την Khloe.


Το πρωί ιππασία στη Μύκονο, το βράδυ ύπνο στην Καλντέρα Οι Kardashians έφτασαν στη Σαντορίνη με ιδιωτική πτήση το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ η παραγωγή έφτασε το απόγευμα ακτοπλοϊκώς. Νωρίτερα κάποια από τα μέλη της οικογένειας, όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr, αποφάσισαν να κάνουν ιππασία στην περιοχή Φοκός. Δύο βαν της ασφάλειάς τους, ένα μπροστά και ένα πίσω, συνόδευαν την οικογένεια καθ' όλη τη διάρκεια της βόλτας τους, ωσότου επιστρέψουν στη βίλα και ετοιμαστούν για το ταξίδι τους στη Σαντορίνη. Εκεί δείπνησαν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Οίας αφού πρώτα απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα κάνοντας βόλτες στα σοκάκια.


Το δείπνο στήθηκε στη βεράντα του ξενοδοχείου και όπως ήταν αναμενόμενο αποτέλεσε ένα ακόμη γύρισμα για το ριάλιτι. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι οι Kardashians φωνάζουν συνεχώς για τους παπαράτσι που τους κυνηγούν σε κάθε τους βήμα, όμως η αλήθεια είναι ότι οι ίδιοι δεν επιθυμούν την παρουσία τους επειδή έχουν δικό τους φωτογράφο, ο οποίος πουλάει κατά αποκλειστικότητα τις φωτογραφίες στη Dailymail με αποτέλεσμα να αποκομίζει ακόμη και από εκεί κέρδη η οικογένεια.
Πηγή : protothema.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...