13 Μαρ 2013

Το συμβόλαιο της υποταγής (Αναστάσιος Π. Συριανός)

Πώς το σύνταγμα καταστρέφει την ελευθερία μας και πώς να την ανακτήσουμε
Το "συμβόλαιο της υποταγής" είναι ο όρος που περιγράφει την κατάσταση στην οποία εκπίπτει ένα Σύνταγμα όταν αντί να κατοχυρώνει την ανεξαρτησία και την ελευθερία μίας κοινωνίας, επιβάλλει την υποταγή της και την υποδούλωσή της. Τέτοιο είναι το Σύνταγμα του Ελληνικού Κράτους σήμερα. Για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη η ίδια η κοινωνία να.........
αλλάξει το Σύνταγμα κι όχι τα κομματικά διευθυντήρια, ώστε να το μετατρέψουμε από συμβόλαιο υποταγής που είναι σήμερα σε συμβόλαιο ελευθερίας της κοινωνίας μας.

Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας, αποκαλύπτει τους τρόπους με τους οποίους το Σύνταγμα επιβάλλει την υποταγή της κοινωνίας μας σε εγχώριους και εξωτερικούς εξουσιαστικούς μηχανισμούς και τέλος προτείνει τον τρόπο ανάκτησης της ελευθερίας μας μέσα από ένα νέο Σύνταγμα όπου οι πολίτες και η κοινωνία θα γίνουν αυτό που εξ αρχής προορίζονταν να είναι: κυρίαρχοι της πολιτείας τους κι όχι υπόδουλοί της.

Λιγα λόγια για τον Συγγραφέα
Αναστάσιος Π. Συριανός
Ο Αναστάσιος Π. Συριανός κατάγεται από την Μύκονο. Έχει σπουδάσει Ευρωπαϊκές Σπουδές στο University of Plymouth και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Πολιτική Κοινωνιολογία του University of Kent. Σήμερα ζει κι εργάζεται στον τόπο καταγωγής του, ενώ παράλληλα ασχολείται με το blogging, τον εθελοντισμό και τον ακτιβισμό. Το "Συμβόλαιο της υποταγής" είναι το πρώτο του βιβλίο.
 

424 σελ.
ISBN 978-960-564-004-0, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 15,00
Οσελότος
Λένα Παντοπούλου
Διεύθυνση: Βατατζή 55
114 73 Αθήνα
Τηλ: 210 6431108
E-mail: ekdoseis.ocelotos@gmail.com, ocelotos@otenet.gr
Web site: www.ocelotos.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...