9 Αυγ 2012

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 9/8

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…
Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!..

ΚΡΙΟΣ
aries
Σας παρουσιάζονται οι συνθήκες να κτίσετε πάνω στις πρωτοβουλίες των προηγούμενων ημερών αλλά και να σταθεροποιήσετε τα λεγόμενα σας ή αυτά που έχετε πράξει, με κινήσεις σίγουρες και πρακτικές. Τώρα χρειάζεστε να επιστρατεύεστε το ένστικτό σας και όχι την παρόρμηση για να πετύχετε πράγματα. Η σχέση με Σκορπιό μπορεί να πάρει σάρκα και οστά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είσαστε κάπως ζορισμένοι από συνθήκες που επικρατούν μέσα σε κάποιες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Νιώθετε πολύ καλά και οι κινήσεις σας είναι σταθερές και σίγουρες. Η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα είναι σαν βάλσαμο για σας. Ένα οικογενειακό σας θέμα θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλάσετε την καλή σας διάθεση επιμένοντας σε απόψεις που δεν έχουν πρακτικότητα. Οικονομικές ευκαιρίες από συνεργασία σας αναπτύσσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Απομονώνεστε για λίγο γιατί θέλετε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Επειδή γενικά είστε άτομα επικοινωνιακά, πολλές φορές το παρακάνετε και εξαντλείτε όλα τα ενεργειακά σας αποθέματα, γι' αυτό χρειάζεστε και καμιά φορά την ξεκούραση. Οι συνθήκες της καθημερινότητάς σας απαιτούν πειθαρχία και όρια και αυτό είναι δύσκολο για σας, αλλά όχι ανέφικτο. Ένας Σκορπιός είναι διατεθειμένος να είναι δίπλα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Έχουν σταθεροποιηθεί κάποια πράγματα γύρω σας και αυτό σας ικανοποιεί γιατί δεν αντέχετε τις μεγάλες ανακατωσούρες και εντάσεις. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο σίγουρα σας πιέζει αυτή την περίοδο, αλλά έχετε εσείς την δύναμη να αντεπεξέλθετε όπως πρέπει. Το σίγουρο είναι ότι η σχέση σας με Ταύρο ή Παρθένο είναι σε καλή εξέλιξη. Με τον Υδροχόο μην γίνεστε ζηλιάρηδες, γιατί θα κουράσει και τους δύο σας.

ΛΕΩΝ
leo
Οικονομικά θέματα σας αναστέλλουν κάπως τις προσωπικές σας λειτουργίες και σας αγχώνουν. Αυτό τελικά που χρειάζεστε είναι η θετική σκέψη και η σταθερή στάση απέναντι στο καλό, και τότε όλα θα έρθουν. Μην απομονώνεστε όταν δεν νοιώθετε καλά, γιατί αυτό είναι το λάθος σας και κουράζετε και τον σύντροφό σας. Κυρίως αν σχετίζεστε με Υδροχόο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Έχετε καλή έκβαση όλων των υποθέσεων σας και κυρίως θα έχετε ένα καλό νέο για τα οικονομικά σας θέματα. Η σχέση με ένα Σκορπιό θα σας αναγεννήσει και θα σας δώσει ελπίδες για την μελλοντική σας κατάσταση. Επειδή έχετε βοήθεια άνωθεν, η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγήσει και θα κάνετε βήματα τα οποία θα σας δώσουν λύσεις που θα σας ικανοποιήσουν. Οι φιλικές σας σχέσεις σας είναι στην καλύτερή τους φάση και ίσως από εκεί να κάνετε γνωριμία με έναν Αιγόκερω.

ΖΥΓΟΣ
libra
 Η συναισθηματική επιρροή που είναι για σας κάτι πρωτόγνωρο και ιδιαίτερο -και κυρίως από έναν Καρκίνο- θα σας δώσει μια άλλη χροιά στην καθημερινότητά σας, ενώ θα σας βάλει και σε προβληματισμό για τι μέλλει γενέσθαι παρακάτω. Αλλά καλό είναι να μην αγχώνεστε, γιατί έχετε χρόνο μπροστά σας να κερδίσετε τα πάντα με την διπλωματία και την ευστροφία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Γενικά είσαστε έτοιμοι να καταλάβετε τις ανάγκες των άλλων και να σταθείτε δίπλα τους χωρίς φόβο ότι έχουν γίνει λάθη. Γενικά ο Ταύρος σας συμπαραστέκεται και ίσως σας βοηθήσει να 'βγάλετε το φίδι από την τρύπα'. Η συναισθηματική σας φύση είναι έτοιμη να εκφραστεί και να επικοινωνήσει ευκολότερα από παλιά. Επειδή νοιώθετε κάπως αδρανείς και κυρίως σε κινήσεις καριέρας, καλό είναι να είστε περισσότερο συνεργάσιμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Οι συνθήκες οι καθημερινές σας αγχώνουν γιατί καθορίζονται και από μια δύσκολη πρακτική καθημερινότητα που δεν σας αφήνει περιθώρια για αλλαγές και αμφισβητήσεις. Τα πάντα είναι σταθερά και εσείς χρειάζεστε να είστε σίγουροι για τα εσωτερικά σας συναισθήματα πριν κάνετε ένα βήμα που μπορεί να φανεί σε έναν Ταύρο πολύ παρορμητικό. Αλλά εσείς έχετε ανάγκη να γνωρίζετε ότι το πρόσωπο που θα είναι δίπλα σας, θα είναι για πολύ καιρό δίπλα σας, πιστό και αφοσιωμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Όλα ηρεμούν και κυρίως η ψυχολογική σας κατάσταση είναι πιο ανεβασμένη, γιατί έχετε εξασφαλίσει κάποια πράγματα που λίγο πριν καιρό δεν τα είχατε. Αναμφισβήτητα η επαφή με τον Σκορπιό θα σας αναζωογονήσει και θα σας δώσει ελπίδες για μια καλύτερη σχέση. Κάτι καλό οικονομικά θα σας δώσει την ευκαιρία να πληρώσετε κάποια πράγματα που προγραμματίζετε εδώ και καιρό και αυτό θα σας ανακουφίσει για πολύ.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Κάποιες συζητήσεις μπορεί να σας κάνουν να νοιώσετε ανασφάλεια και κυρίως αν μιλάτε με ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Από την άλλη, οι δημιουργικές σας δυνάμεις και κυρίως για εσάς που έχετε καλλιτεχνικό ταλέντο, θα είναι τόσο δυνατές ώστε θα σας εξασφαλίσουν μια ντεφάκτο επιτυχία. Ο Καρκίνος θα κάνει την εμφάνισή του και θα σας δώσει την αίσθηση ότι είναι διατεθειμένος να κάνει αρκετές υποχωρήσεις για να σας πλησιάσει.

ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Νοιώθετε καλά αφού θα έχετε καταφέρει να συνδυάσετε αυτά που θέλετε σε μια επιτυχημένη συνταγή και κυρίως οικονομικών απολαβών. Από εκεί που δεν έχετε τίποτε, την τελευταία στιγμή σώνεστε και γίνεται αυτό που είχατε προγραμματίσει. Έχετε πάνω σας το κοκαλάκι της νυχτερίδας και πρέπει να αρχίσετε να το εκμεταλλεύεστε. Η σχέση με έναν Καρκίνο θα σας κάνει καλό γιατί θα σας βγάλει όλο το συναίσθημα στην επιφάνεια. 
Πηγή :  astrology

Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...