17 Ιουν 2015

Wet look 2017!! 3 βήματα για το απόλυτο καλοκαιρινό Style!!

Μισοβρεγμένη ομορφιά!! 3 βήματα για το απόλυτο Style!! Θέλετε το τέλειο καλοκαιρινό χτένισμα που είναι απλό, δεν χαλάει την τρίχα και ταυτόχρονα σούπερ σέξι;..... 

Για να επιτύχετε το πιο σέξι μισοβρεγμένο στιλ του καλοκαιριού, που όχι μόνο στρέφει όλα τα βλέμματα επάνω σας αλλά και δεν απαιτεί πάνω από 10 λεπτά για να το πετύχετε.
Δείτε πώς θα το πετύχετε εύκολα και απλά σε 3 βήματα!!
Για να πετύχετε το απόλυτο λουκ του καλοκαιριού δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε ορισμένα απλά βήματα. Μια τάση που είναι από τις πιο hot φέτος σας μεταμορφώνει εύκολα και απλά και δεν απαιτεί παρά να απλώσετε το τζελ στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού να χτενίσετε με τη βούρτσα και να αφήσετε το υπόλοιπο μαλλί wet &sexy.
Βήμα πρώτο: 
Λουστείτε καλά!! Αφού λουστείτε με σαμπουάν, φροντίστε στη συνέχεια να απλώσετε το μαλακτικό ή την μάσκα σας για να ενυδατωθούν και να μαλακώσει τα μαλλιά σας!! Στη συνέχεια ξέπλυντε καλά τα μαλλιά και σκούπισε τα, με μια πετσέτα έτσι ώστε να απομακρύνετε το πολύ νερό και αφήστε τα, να στεγνώσουν φυσικά, πράγμα που σημαίνει ότι για να πετύχουμε το λουκ δεν χρησιμοποιούμε καθόλου πιστολάκι!!
Βήμα δεύτερο:
Κολλήσαμε από το τζελ!! Απλώστε τζελ μαλλιών στο επάνω και μπροστινό μέρος του κεφαλιού σας και χτενίστε τα καλά, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε τις γραμμές από την τσατσάρα!! Στη συνέχεια για να απλώσετε το τζελ στα μαλλιά σας, μαζέψτε τα, σε αλογοουρά και απλώστε στο επάνω μέρος του κεφαλιού, στα μαλλιά σας, δύο στρώσεις τζελ, μέχρι να δείτε τα μαλλιά στο επάνω μέρος του κεφαλιού να «κάθονται».
Βήμα τρίτο: 
Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα σας για να απλώσετε καλά το τζελ και «δουλέψτε» τα μαλλιά σας, στο επάνω μέρος, χρησιμοποιώντας ξανά την τσατσάρα σας. Το υπόλοιπο μαλλάκι αφήστε το να στεγνώσει φυσικά και είστε έτοιμες να βγείτε και να εντυπωσιάσετε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...