22 Αυγ 2012

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 22/8

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…
Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!...

ΚΡΙΟΣ
aries
Καταλαβαίνετε αρκετές φορές ότι οι συνεργασίες και η αρμονική συνύπαρξη με άλλα άτομα σας βάζουν σε άλλα μονοπάτια, μπορεί να νοιώθετε ότι χάνετε την αυτονομία σας και δεν μπορείτε να εκφράσετε την ηγετική σας προσωπικότητα, αλλά σας χρειάζονται και είναι αναγκαίες για το ευ ζην. Για αυτό μην αντιστέκεστε και μην φέρεστε απότομα σε άτομα που προσπαθούν να σας πλησιάσουν ή να συνεργαστούν μαζί σας. Πάντως έχετε ακόμα ευκαιρίες να αναπτυχθείτε οικονομικά αλλά και επαγγελματικά. Η προστασία σε δικά σας άτομα είναι απαραίτητη για να ρέει μεταξύ σας το συναίσθημα και κυρίως με ένα Καρκίνο.

ΤΑΥΡΟΣ
 taurusΒγαίνετε από μια ζορισμένη κατάσταση η οποία όμως είναι πολύ δημιουργική και αυτό σας δίνει την άνεση να ανασκουμπωθείτε και να βάλετε τα πράγματα και πάλι σε ένα δικό σας ρυθμό. Αυτό που χρειάζεται από εσάς είναι ευελιξία και διπλωματία για να αντιμετωπίσετε τις αντίξοες καταστάσεις. Έχετε αποφασίσει να αλλάξετε τη διατροφή σας αλλά και το σώμα σας για να νοιώθετε καλύτερα. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
 geminiΈχετε την διάθεση να τα πείτε όλα και να μην κρατήσετε για σας τίποτε. Για αυτό μπορεί να πιάσετε τον εαυτόν σας να εξομολογείται τα ερωτικά σας και να μιλάτε για πρώην πρόσωπα στην υπάρχουσα σχέση σας. Μην το παρακάνετε όμως, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη από την πλευρά σας, κυρίως με έναν Σκορπιό που είναι πολύ κτητικός. Επαγγελματικά, κάνετε ένα άνοιγμα αλλά δεν χρειάζεστε να βιάζεστε για τα αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 cancerΑναζητάτε την αρμονία και την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Είστε αυτή την περίοδο αρκετά ζορισμένοι, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Τώρα μαθαίνετε τι σημαίνει όριο κάτω από την δική σας αλλαγή. Μάλλον όλο αυτό θα σας κάνει καλό, γιατί θα οργανωθείτε, θα ανασκουμπωθείτε και θα δώσετε μετά τον καλύτερο εαυτό σας. Η κρίση στην δουλειά σας αλλά και στην σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο θα περάσει και συγχρόνως θα σας εξελίξει.

ΛΕΩΝ
leo
Απολαμβάνετε την δύναμή σας και δεν αφήνετε περιθώρια σε πράγματα που σας «κατεβάζουν» και σας χαλάνε την διάθεση. Τα οικονομικά σας θα μπορούν να είναι σε άνοδο, αν εσείς τα κυνηγήσετε αρκετά και δεν ασχοληθείτε και με κάτι άλλο. Είναι πάντως η εποχή που γνωρίζετε νέους φίλους και κάνετε ανοίγματα που ούτε τα είχατε φανταστεί. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο αυτή για να είσαστε πάντα μέσα στα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Αναλογίζεστε τι θα συμβεί, αν αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας που έχετε και κυρίως για μια σχέση που σας βασανίζει και μερικές φορές βρίσκεστε σε αδιέξοδο; Σίγουρα έχετε δύναμη και το ξέρετε αλλά χρειάζεται να αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας γιατί αυτό είναι που σας λείπει. Κάποιες οικονομικές ευκαιρίες από συνεργασίες θα σας δώσουν το προβάδισμα.

ΖΥΓΟΣ
 libraΝοιώθετε όμορφα γιατί το περιβάλλον σας ή τα τρέχοντα γεγονότα ακτινοβολούν σε αυτό που ταιριάζει στον χαρακτήρα σας. Η ζωή είναι δική σας, αρκεί να αυτονομηθείτε περισσότερο και να πετάξετε από πάνω σας και το τελευταίο ίχνος μιζέριας που μπορεί να σας χαλάσει την ενέργεια. Ένας Κριός στέκεται δίπλα σας αλλά γίνεται απαιτητικός γιατί θέλει να κάνετε αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 scorpioΕίσαστε απομονωμένοι γιατί θέλετε να τα βρείτε με τον εαυτόν σας και από την άλλη νοιώθετε ότι δεν πρέπει να ανοίξετε τα χαρτιά σας στους γύρω σας. Αυτό μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον ενός Κριού και να μην σας αφήνει μετά σε ησυχία. Κάτω από το βλέμμα σας κρύβεται ολόκληρος μαγικός κόσμος και υπάρχουν πολλοί που θέλουν να τον εξερευνήσουν. Μην αφήνετε κάποιες απόλυτες ιδέες να σας κουράζουν γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Περνάτε καλά γιατί επικοινωνείτε και λέτε αυτά που εσείς θέλετε. Ένα αίσθημα καταπίεσης που μπορεί στο βάθος να υπάρχει από το περιβάλλον σας, το ξεκαθαρίζετε αμέσως και δεν σας μένει σαν πρόβλημα. Αντισταθείτε σε μια περιπέτεια με έναν Δίδυμο, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε και μετά να μην υπάρχει επιστροφή στην υπάρχουσα σχέση σας. Η πρόταση συνεργασίας από έναν φίλο θα σας βγάλει από ένα επαγγελματικό αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Νοιώθετε πίεση από πολλές μεριές και αυτό σας κάνει να νοιώθετε άτονοι και πεσμένοι. Μην δίνετε τόση μεγάλη σημασία σε ένα άτομο της οικογενείας σας που σας ζορίζει να κάνετε πράγματα που εσείς δεν θέλετε. Να μάθετε να είστε ο εαυτός σας και να μην χάνετε την αυθεντικότητά σας κάθε λίγο και λιγάκι γιατί αυτό θα σας φέρνει συνέχεια σε αδιέξοδα. Ο Κριός σας δείχνει τα συναισθήματά του, αλλά δεν έχει μόνιμη συμπεριφορά και αυτό σας μπερδεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Έχετε μεγάλα κέφια και αυτό το αποδεικνύετε συνέχεια με τις ιδέες σας, με το άνοιγμα της επικοινωνίας και γενικά με την καλή διάθεση η οποία σας κάνει να χαρίζεστε απλόχερα σε όλους και σε όλα. Το Λιοντάρι σας ανοίγει τον δρόμο για μια πιο ουσιαστική επικοινωνία. Μπορεί να σας φαίνεται καμιά φορά πολύ εγωκεντρικό, αλλά έχει δύναμη εσωτερική και αυτό σας κάνει καλό. Η οικογένειά σας και γενικά η συναισθηματική σας πλευρά είναι τονισμένη και δείχνετε ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στις εσωτερικές ανάγκες των άλλων αλλά και των δικών σας με ευκολία.

ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Αναζητάτε μέσα από τους άλλους την στήριξη και την συμπαράσταση. Είναι κάτι που σας ανήκει και δεν πρέπει να υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης ή δικαιολογίας για κάποια λάθη ατόμων που ξεπερνάνε τα όρια και δεν σας φέρονται καλά. Είναι δύσκολο από την πλευρά σας να βάζετε τα πράγματα εκεί που πρέπει αλλά τώρα είναι αναγκαίο και χρειάζεται να λειτουργήσετε άμεσα, χωρίς ευγένειες και σιωπηλές συμπεριφορές. 
Πηγή :  astrology
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...