15 Απρ 2012

Οι καμπάνες του Πάσχα ηχούν τις προβλέψεις για τον έρωτα και την αγάπη, από τον Γ. Ματσάγγο

φουντώνουν! Απρίλης εξάλλου σημαίνει «άνοιγμα» (από το «aprire»), ενώ «Πάσχα» σημαίνει «πέρασμα». Άνοιγμα του καιρού, άνοιγμα της ψυχής, πέρασμα από το χειμώνα στο καλοκαίρι, από την απραξία του χειμώνα στην κίνηση της άνοιξης, στο ερωτικό κάλεσμα! Από εδώ κι εμπρός τόσο ο καιρός, όσο και οι πλανήτες συμμαχούν για μια σαφώς πιο ερωτική περίοδο που θα επηρεάσει και τα δώδεκα ζώδια!Ευκαιρία λοιπόν να δούμε πως θα «πάνε» τα ερωτικά ζητήματα του ζωδιακού, μετά την Ανάσταση του Κυρίου και το «ξύπνημα» της φύσης!

Οι πλανήτες του έρωτα
Είθισται να αποκαλούνται ερωτικοί πλανήτες η Αφροδίτη και ο Άρης. Η μεν πρώτη δείχνει τον τρόπο που ανταποκρινόμαστε στο ερωτικό κάλεσμα, αλλά και τη διάθεση για τη σύναψη μιας αισθηματικής σχέσης. Όλη αυτή την περίοδο θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, καθιστώντας μας περισσότερο εξωστρεφείς και εκδηλωτικούς, γεγονός που θα μας κάνει όλους, περισσότερο επιρρεπείς σε ερωτικές περιπέτειες. Ο δεύτερος από τους ερωτικούς πλανήτες, ο Άρης, είναι κατά κάποιο τρόπο η «αρσενική» έκδοση της Αφροδίτης. Σχετίζεται με τον έρωτα στην πιο «brutal» και σεξουαλική μορφή του.

Κατά μια περίεργη συγκυρία, ο σεξουαλικός Άρης λόγω των παλινδρομήσεων του (μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο ήταν ανάδρομος), θα παραμείνει μέχρι τον Ιούλιο στο ζώδιο της Παρθένου. Έχουμε λοιπόν την Αφροδίτη να έχει «κατασκηνώσει» στους Διδύμους, και τον Άρη στην Παρθένο: Πρόκειται για δύο ζώδια που δεν είναι «συμβατά» μεταξύ τους, καθώς ανήκουν στον μεταβλητό σταυρό. Μάλιστα, η παραμονή του Άρη στο ζώδιο της εργασίας «δείχνει» ότι πολύς κόσμος αυτή την εποχή θα είναι απασχολημένος σε θέματα επαγγελματικά, με οικονομικές προεκτάσεις (και λιγότερο σεξουαλικά)-γεγονός που ακούγεται απόλυτα λογικό, λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης. Παρόλα αυτά, η θέση και μόνο της Αφροδίτης, είναι αρκετή για να μας δώσει την ώθηση που χρειάζεται για να το «ρίξουμε» έξω, να διασκεδάσουμε, να ερωτευθούμε!

Μια ερωτική Νέα Σελήνη
Σε όσα αναφέραμε παραπάνω και για να έχουμε μια πιο «καθαρή εικόνα» του ερωτικού κλίματος που θα επικρατεί την περίοδο μετά το Πάσχα, θα πρέπει να προσθέσουμε και την επιρροή της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στις 21 του Απρίλη, στο ζώδιο του Ταύρου, που παραδοσιακά σχετίζεται με τον έρωτα (αλλά και την καλοπέραση), αφού «κυβερνήτης» του είναι η ίδια η Αφροδίτη. Το φαινόμενο της Νέας Σελήνης που σηματοδοτεί τον σεληνιακό μήνα που ακολουθεί είναι εξαιρετικά θετικό για όλους, καθώς σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα! Είναι η ιδανική στιγμή για νέα ξεκινήματα και προσφέρεται ιδιαίτερα για γάμους αλλά και αισθηματικές ιστορίες που θα αποδειχθούν μακροχρόνιες και θα έχουν αίσια έκβαση. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα στη Νέα Σελήνη «προσδίδει» ρομαντική διάθεση στις συνευρέσεις (δείπνο στο φως των κεριών, ένα ηλιοβασίλεμα tete-a tete με το «amore») ενώ εκείνη του Άρη και του Πλούτωνα, αποτελεί εγγύηση για ένα επιτυχημένο ….κυρίως πιάτο, που θα το απολαύσουν και τα δώδεκα ζώδια. Όχι στην κουζίνα, ούτε στην τραπεζαρία!!

Ερμής και Αφροδίτη
Με το «δεξί» κάνει ποδαρικό και ο Μάιος! Μάλιστα στις 4 Μαΐου, ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, θα εναρμονιστεί με τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη, και θα διευκολύνει πολύ τη ροή της κατανόησης στις ερωτικές σχέσεις.

Μετά από όλα αυτά, ας δούμε τι περιμένει τα δώδεκα ζώδια στον έρωτα, την αγάπη και το σεξ την περίοδο που ακολουθεί μετά την Ανάσταση!

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΖΩΔΙΑ

Από τον αστρολόγο Γιώργο Ματσάγγο,
Facebook https://www.facebook.com/#!/matsagos
Blog astroimerologio.blogspot.com.
Πηγή : mylady
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...