12 Ιουλ 2011

Επίλυση των προβλημάτων με τις υποδομές ζήτησε ο Δήμαρχος Μυκόνου

Πηγη  LTCnews
Τη στιγμή που το νησί των ανέμων κινείται με άνοδο 20% στις αφίξεις σε σχέση με πέρυσι, τα προβλήματα δεν κρύβονται και αυτά τέθηκαν από το Δήμαρχο Αθανάσιο Κουσαθάνα στον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη προς εξέταση. Στην κορυφή της πυραμίδας είναι το ζήτημα της Μαρίνας, σε μια νησιωτική περιοχή όπου ο θαλάσσιος τουρισμός είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας....

Μιλώντας στο LTCnews ο κ. Κουσαθάνας υπογράμμισε ότι ευτυχώς το ζήτημα της Μαρίνας βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης καθώς τέλη Αυγούστου δημοπρατείται το έργο.
Μεταξύ άλλων τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μυκονιάτες είναι, η τουριστική αστυνομία, το τελωνείο αλλά και η πολιτική αστυνομία με το δήμαρχο να ζητά τη στήριξη του κ. Νικητιάδη για την επίλυση τους.
Ο κ. Κουσαθανάς, κατά τη χθεσινή εκδήλωση παραλαβής του βραβείου Conde Nast Traveller για το νησί της Μυκόνου από τον Υφυπουργό,  ανέφερε ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, φέτος, αναμένονται περισσότερα από 700 κρουαζιερόπλοια στο νησί ενώ παράλληλα αναμένεται και αύξηση των αεροπορικών αφίξεων κατά 15%.
Συντάκτης:. Κώστας Χαλκιαδάκης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...