17 Ιουν 2015

Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν ο Γιώργος Μίνο

Στο μακρινό Μπακού, την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, βρίσκεται ο δημοφιλής αθλητής του Α.Ο Μυκόνου ο Γιώργος Μίνο ο οποίος.......
αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας στην τρίτη κατηγορία της Ευρώπης.

Ο αγώνας αυτός διεξάγεται στα πλαίσια ενός νέου αγωνιστικού θεσμού των Ευρωπαϊκών αγώνων, όπου περιλαμβάνει αγώνες πολλών αθλημάτων και όχι μόνο στίβο.

Οι αντίπαλοι του Γιώργου είναι αθλητές από την Αυστρία, το Ισραήλ, τη Μολδαβία, τη Σλοβακία, την Ανδόρρα, την Αρμενία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, την ΠΓΔΜ, τη Γεωργία, το Λουξεμβούργο, το Μαυροβούνιο και τη Μάλτα.

Η μέχρι στιγμής αγωνιστική πορεία του Γιώργου είναι εξαιρετικά καλή και ο στόχος του που είναι το όριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016 δεν αποκλείεται να επιτευχθεί σε αυτούς τους αγώνες, εάν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες και ο αγωνιστικός ρυθμός.

Ο Γιώργος θα αγωνιστεί στα 3.000 μέτρα στηπλ που είναι το βασικό του αγώνισμα αλλά και στα 5.000 μέτρα για να βοηθήσει την ομάδα του η οποία θα προσπαθήσει να βρεθεί ανάμεσα στις τέσσερις πρώτες ομάδες της κατηγορίας ώστε το 2016 να βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία της Ευρώπης.
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...