28 Ιουν 2014

TOP 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Επιτέλους Σαββατοκύριακο ξανά. Και τι Σαββατοκύριακο… Άκρως καλοκαιρινό με υψηλές θερμοκρασίες και διάθεση για μπάνιο, μουσική και φυσικά party!!! Μπορεί να μας ταλαιπώρησε ο Ιούνιος αλλά τελικά τελειώνει με πολύ γλυκιά γεύση. Η Εθνική μας στους 16 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ, καιρός για μπάνιο και φυσικά Σαββατοκύριακο με TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. Τα καλύτερα TOP – 10 charts....
όπως εσείς τα διαμορφώνετε κάθε εβδομάδα θα σας παρουσιάσουμε και σήμερα.

Όπως σας έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό οι Ελληνικές ξενόφωνες παραγωγές δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τις διεθνείς που ακούμε καθημερινά. Μία επιτυχία της Indila το Dernière Danse φρόντισε ο δικός μας Hector να το απογειώσει με μία από τις καλύτερες αν όχι καλύτερη διασκευή.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1.       Indila - Dernière Danse (Hector Remix)
2.       Dillon Francis & DJ Snake – Get low
3.       Mossel – In your heart
4.       Faul & Wad Ad vs. Pnau - Changes
5.       Consoul Trainin feat. B Sykes – Say something
6.       Jason Derulo feat Snoop Dogg – Wiggle
7.       Kiesza - Hideaway (Extended)
8.       Katie Bell feat. Claydee – Because of you
9.       Oceana – Everybody
10.   Calvin Harris – Summer

Με το πολύ καλό τραγούδι από Calvin Harris με τον τίτλο Summer περνάμε στο Ελληνικό TOP – 10 όπου συναντάμε τους Otherview με την καλοκαιρινή τους επιτυχία "Ο γύρος του κόσμου".

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1.       OtherviewO γύρος του κόσμου
2.       Νίνο – 100 Φορές
3.       Demy feat. Mike – Όσο ο κόσμος θα χει εσένα
4.       Ελευθερία Ελευθερίου – Για σένα
5.       Τάμτα feat. Xenia Ghali – Γεννήθηκα για σένα
6.       Ελευθερία Ελευθερίου – Για σένα
7.       Ονιράμα – Μετάξι (Alex Leon remix)
8.       Rec – Κενό
9.       Ελένη Φουρέιρα – Βάζω την καρδιά
10.   Kings – Mojito
 
Με νέο entry το Mojito των Kings που κάθε καλοκαίρι μας έχουν “ κακομάθει “ με τις επιτυχίες τους φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10. Σειρά έχει το non – stop DJ set μας όπως κάθε εβδομάδα. Ο καλλιτέχνης που φιλοξενούμε αυτή την εβδομάδα είναι από την νότια Αγγλία. 
 
Γεννήθηκε στην παραλιακή πόλη Hastings στο ανατολικό Σάσσεξ όπου σε ηλικία 15 ετών άρχισε τις πρώτες του μίξεις στο Pier της πόλης. 
 
Το έναυσμα στην πολύ μεγάλη καριέρα του έγινε το 1993 όταν έστειλε ένα set του στον Geoff Oakes τον δημιουργό του Renaissance club στο Mansfield ο οποίος το παρουσίασε στον DJ Alexander Coe κατά κόσμο γνωστό DJ Sasha. 
 
Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα για τον… John Digweed!!!

Ακολουθείστε το παρακάτω link και πατήστε το κουμπάκι με το PLAY. Το τελευταίο set του John Digweed είναι έτοιμο να σας απογειώσει.


Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο τέλος μας και αυτή την εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Apiko. Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μου στο facebook DJ Piko strikes back.
Τα Mad video music awards είχαν την τιμητική τους και σίγουρα οι διασκευές που δημιουργήθηκαν θα μας απασχολήσουν στα προσεχή μας posts. Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και μακάρι να μας χαρίσουν στιγμές του EURO 2004. 
 
Μέχρι τώρα αποδεικνύουμε πως οι Έλληνες ενωμένοι καταφέρνουν τα πάντα κάτι που ισχύει για χιλιάδες χρόνια έως τώρα. Κάπου εδώ θα σας αφήσουμε να προλάβουμε να κάνουμε και τις βουτίτσες μας. Καλά μπάνια σε όλους! 
 
Τέλος να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Πέτρους, Πετρίνες, Παύλους και Παυλίνες. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα να είστε όλοι καλά και να χαμογελάτε. Keep on groovin’!!! CU!!! 
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...