29 Ιουν 2014

Οι Gold Singers από το Μονακό στην Μύκονο για ολονύχτιο party μεγαλοεπιχειρηματία

Vips, yachts, big parties και συλλεκτικές σαμπάνιες
Οι καλλίγραμμες super sexy χορεύτριες σταμάτησαν για λίγες ώρες στο κέντρο της Αθήνας. Μαζί με το παγκοσμίου φήμης συγκρότημα (διασκεδαστές σε big parties του διεθνούς τζετ σετ) «Gold Singers» έφθασαν από το Μονακό στην Αθήνα για να πετάξουν αμέσως στην Μύκονο για μία.....
και μοναδική εμφάνιση στο super glamorous party του Ριάντ και της Ράνας Ζέιν. Το party ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης και τελείωσε στις 6 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Θα επιστρέψουμε όμως και πάλι στην Μύκονο σε λίγο…

Οι τουρίστες δροσίζονται στο σιντριβάνι της Πλατείας Συντάγματος. Φορούν μεγάλα ψάθινα καπέλα, βερμούδες και πέδιλα. Τα κορίτσια πανύψηλα, κατάξανθα, εντυπωσιακά, βγάζουν τα σανδάλια και βυθίζουν τα πόδια τους στο νερό. Ο καύσωνας των τελευταίων ημερών μάλλον τους βρήκε απροετοίμαστους. 

Οι περισσότεροι από αυτούς σπεύδουν για σουβλάκι και παγωμένη μπύρα στα δημοφιλή spots της Μητροπόλεως και της Ερμού. Στον «Τζίτζικα και Μέρμηγκα» έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο όπως και στο café του ξενοδοχείου «Ηλέκτρα» στον πλέον θορυβώδη πεζόδρομο της πόλης.

Limo, jet setters και διάσημοι αρχιτέκτονες
Κάποιοι άλλοι οι οποίοι ανήκουν στην υψηλή οικονομική τάξη κυκλοφορούν με τα γνωστά πουλμανάκια- limo τα οποία εκτός από air condition διαθέτουν μπαρ με αναψυκτικά και σαμπάνιες. Τα limo σταματούν έξω από την Μεγάλη Βρετανία και το “King George”. Παρατηρώ μια τουρίστρια στο μαρμάρινο κεφαλόσκαλο του ανακαινισμένου “K.G.”. 

Η εικόνα της με μίνι λευκό φόρεμα το οποίο «φέρει» διακριτικά, χρυσά, αρχαιοελληνικού τύπου κεντήματα, τα flat golden σανδάλια της και τα μεγάλα γυαλιά τύπου Jackie O’ θυμίζουν άλλες εποχές. Τότε που η ελληνική πρωτεύουσα ήταν γεμάτη με τουρίστες της ανώτερης οικονομικής τάξης. Πάμπλουτους Αμερικανούς κυρίως οι οποίοι συνόδευαν γοητευτικές, elegant γυναίκες.
 
Προσωπικότητες όπως ο διάσημος αρχιτέκτονας Ρέντσο Πιάνο βρίσκονται στην Αθήνα και παίρνουν μέρος σε ένα εκπληκτικό gathering με μουσική και μπαλέτο στο Κέντρο Πολιτισμού-Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος , άλλοι επιφανείς αρχιτέκτονες έφθασαν ήδη στην Αθήνα για το big project του Ελληνικού, ενώ η περιβόητη Ζάχα Χαντίντ αναμένεται στην Mykonos.

Οι galants Αμερικανοί
Μπροστά από την ρεσεψιόν της «Μεγάλης Βρετανίας» οι τουρίστες κάνουν ουρές. Οι υπάλληλοι προσπαθούν να τους εξυπηρετήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στο “Winter Garden” οι περισσότεροι από τους ενοίκους οι οποίοι απολαμβάνουν σαλάτα, ψάρι και λευκό παγωμένο κρασί είναι Αμερικανοί. Επιτέλους! Οι αγαπημένοι Αμερικανοί τουρίστες οι οποίοι ξοδεύουν πολλά χρήματα για την διαμονή τους έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα. Ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για την Μύκονο και την Σαντορίνη. Άλλοι με αεροπλάνα και κάποιοι άλλοι με yachts τα οποία τους περιμένουν στις μαρίνες Αλίμου και Βουλιαγμένης.

Μύκονος, Σαντορίνη, Λιβανέζικα parties και yachts

 
Στην Μύκονο αυτές τις μέρες γίνεται χαμός. Πέμπτη βράδυ όπως ανέφερα παραπάνω πραγματοποιήθηκε το party του ζεύγους Ριάντ και Ράνα Ζέιν. Οι Λιβανέζοι οι οποίοι ζουν μόνιμα εδώ και χρόνια στην Αθήνα κάλεσαν τους φίλους τους σε ένα εντυπωσιακό gathering στην παραλία του “Nammos”. Ένα πολύ εντυπωσιακό party το οποίο ξεκίνησε στην παραλία της Ψαρούς μετά τις 11 το βράδυ και τέλειωσε με το πρώτο φως του ήλιου. 

Συλλεκτικές σαμπάνιες, πανάκριβα φαγητά, ωραίες γυναίκες, outfits μεγάλων ιταλικών και γαλλικών οίκων και βέβαια το συγκρότημα “Gold Singers” με τις πανέμορφες χορεύτριες οι οποίες ξεσήκωσαν τους καλεσμένους. Οι guests χόρευαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κάτω από το φως του φεγγαριού, ενώ στο βάθος της θάλασσας τα πολυτελή yachts είχαν ρίξει τους προβολείς τους στα σκοτεινά νερά. Μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές, μοντέλα, ήταν όλοι εκεί.

Στην Σαντορίνη έχουν φθάσει επίσης τα πολυτελέστερα yachts του πλανήτη. Τα boutique hotels τα οποία προσφέρουν ακριβές υπηρεσίες π.χ. spa-massage με διάσημους θεραπευτές είναι υπερπλήρη.
Σίβυλλα alert
Πηγή : tovima.gr
NewsRoom Mykonos Ticker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...